- 6 Nisan 2017
- 189
- 52
- 31
2015den beri evliyim canım pko ve yumurta tembelliği var inşallah faydası olur mu dersin ilaçla bile hasta olamadımHiç panik yapma canım önce soğan s
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2015den beri evliyim canım pko ve yumurta tembelliği var inşallah faydası olur mu dersin ilaçla bile hasta olamadımHiç panik yapma canım önce soğan s
Olur özelllikle hayıt tohumu eczanelerde agnucaston diye hapı var aktarlarda hazır suyu var tohumu var dene sen inş fayda eder2015den beri evliyim canım pko ve yumurta tembelliği var inşallah faydası olur mu dersin ilaçla bile hasta olamadım
Testere dişli aslan pencesiyle Hayıt tohumu nasıl yapılıyor ne işe yarıyor canım. .?Pardon yanlıs gönderdim biraz önce yazımı dogrusunu atayım..hiç panik yapma canım önce soğan suyu iç sonra testere dişli aslan pençesi sonra hayıt tohumu kaynat iç hepsi şifa allahn izni ile kaç senedir evlisn
cnm bnm insallh tez vkitte hmile klrz dert edip icine atma yasin kacBende pkoyum ben hiç doğru düzgün hasta olamıyorum en son 26 ocak oldum 2 hafta önce tarlusal adet sökücü kullandım yine olmadım boyum 1.70 kilom 56 ama çocuğum olmuyor 1.5 yılı geçti klomen tedavisi gördüm bi süre yine olmadı maalesef hasta olabilsem soğan kürünü deneyeceğim yılda 3-4 defa hasta olduğum zaman oldu sadece benim gibi olanlar varmı kızlar ne yapacağım bilmiyorum Gaziantep'te yaşıyorum Gaziantep'te yaşayıpta iyi bi Dr. Bilen var mı canlarım. .? Bana Tavsiye Eder misiniz zaman geçtikçe umudumu kaybediyorum
anldm cnm her ay grrsen iyidir benim adetim az glmeye basladi nerdeyse otrp aglayacagim bnde cocuk isteyeli bir bucuk yili gcyrBen ağustosta kürtaj oldum ozamanlar 28günde bir di şimdi 32 güne atmaya başladı hep 32 günde bir yani kürtajdan sonra sasmadı sac dökülmesi ve tüylenme hep vardı
cnm bnm insallh tez vkitte hmile klrz dert edip icine atma yasin kac
aydanoz kurunu iciyorlar maydanoz icini temizliyor bir arastr istersenİnşallah canım 24 yaşındayım
İkisinde hormon dengeleyici benim PCO dan dolayı sac dökülmesini testere dişli aslan pençesi çok aza indirdi diyebilirim.hayıt östrojen ve progesteron hormonu içeriyor bunlarda yumurtayı büyütüp çatlatan hormonlar inş sendede işe yarar ikisinide kaynayan suya bir tatlı kaşığı atıp5 dk kaynatıp içilecek forumları okursan çok kullanan var bunları ben dahilTestere dişli aslan pencesiyle Hayıt tohumu nasıl yapılıyor ne işe yarıyor canım. .?
İnşallah olur canım seninde isteyen tüm kadınların gerçekten çok kötü psikoloji benden sonra evlenen kim varsa çevremde hepsinin oldu çocuğu bende Ağlıyorum senin gibi bazen aylarca hasta olmuyorum sonra umutlanıyorum negatif çıkınca üzülüp Ağlıyorumanldm cnm her ay grrsen iyidir benim adetim az glmeye basladi nerdeyse otrp aglayacagim bnde cocuk isteyeli bir bucuk yili gcyr
Hangisi daha iyi olur cnm hapı mı hazır suyu mu yoksa tohumunu. .?Olur özelllikle hayıt tohumu eczanelerde agnucaston diye hapı var aktarlarda hazır suyu var tohumu var dene sen inş fayda eder
Hapı canım bence cünkü su ve tohum çok acıı eczacına sorarsn bana doktor vermişti agnucaston bebek istedgm için ve hemen hamile kaldım sonra düşük yaptım sonra daha hamile kalamadm çünkü eşimde problemler cıktı hayırlısı dedik bekliyoruzHangisi daha iyi olur cnm hapı mı hazır suyu mu yoksa tohumunu. .?
İnşallah canım senin çocuğun var mı peki ?İkisinde hormon dengeleyici benim PCO dan dolayı sac dökülmesini testere dişli aslan pençesi çok aza indirdi diyebilirim.hayıt östrojen ve progesteron hormonu içeriyor bunlarda yumurtayı büyütüp çatlatan hormonlar inş sendede işe yarar ikisinide kaynayan suya bir tatlı kaşığı atıp5 dk kaynatıp içilecek forumları okursan çok kullanan var bunları ben dahil
İnşallah seninde olur bir an once canım çok saol allah razı olsun peki ne zaman başlamalıyım ki bunlaraHapı canım bence cünkü su ve tohum çok acıı eczacına sorarsn bana doktor vermişti agnucaston bebek istedgm için ve hemen hamile kaldım sonra düşük yaptım sonra daha hamile kalamadm çünkü eşimde problemler cıktı hayırlısı dedik bekliyoruz
Cankuş bi doktorla sınırlı kalma zaten gidebildiğin bütün jinekologlara görün inan bana yaşadığım şehirde hangi jinekolog varsa hepsiyle görüştüm ve zaten ultrasona almadan tahlillere bakınca tek duyduğum şeyy "ooo çook sağlam polikistik overlisin " başka bişey değil sadece şuan ki doktorum bana hastalığımı tam olarak anlattı ve dediki psikolojini o kadar bozmuşsun ki hormanların bile bundan çok etkilenmiş iyi düşün pcoslu kadınlar doğuştan bereketli kadınlardır herkesin toplam 15 16 yumurtası varken sizi yumurtalıklarınızın tekinde çook daha fazlası mevcut ve bu öyle bir rahatsızlık ki ne yazıkki herkeste etkisi aynı değil ben sene de iki defa adeti zor görüyorum ve benim kistlerim doğal olarak pankreansıma oynuyo insülin direncim vasat durumda gizli şekerim var kan şekerim anemi sayılacak kadar yüksek kilom her geçen gün aç bile dursam artıyor obezite kısmında dwğilim çok şükür ama indekse göre fazla ve bu hastalıkla mücadele edemezsin sadece yaşamayı öğrenmen gerekiyor çnkü ölene kadar seninle beraber tek bi şartı var zayıf olacaksın kilo bu hastalıkta çok sakıncalı mesela bende tüylenme falan yok bölgesel kilo artışımda yok genel olarak balık etli sayılırım bu hepte öyleydi bu hastalık çok yıpratıcı çnkü mens görmüyorsun dolayısıyla menapoza giren kadınlardan bi farkın kalmıyo psikolojik olarak çöküyosun ama her insan kendinin doktorudur napacan şükredecen imtihan dünyası ve biz kaderdaşız çnkü ben eminim ki benim sınavım bu ha çok şükür çok daha kötüleri var napcan kafanı rahatlatcan kilo almıycan en önemlisi de şekere çikolataya vs dikkat etcen umarım rabbim hepimize bol haznesinde hayırlısıyla ewlatlarımızı verir bizleri o duygudan mahrum bırakmaz ama sanada araştır derin inşallah yardımcı olabilmişimdir ..yeni dktora gttm sadece ustten bakti polikistik var dedi innrmsn doktorun odasinda iki bayan calisani arti 4 hasta aliyor iceriye calisanlari yuznden birsey duymadik oyuzden iki hafta snra kndi dktoruma gdcgm
allhm cumlemizin yardmcisi olsun insallh hep dua et demekki bizlerinde bizamani varmis allhm o guzel mucizeden insallah bizlerde nasipleniriz insallh:)İnşallah olur canım seninde isteyen tüm kadınların gerçekten çok kötü psikoloji benden sonra evlenen kim varsa çevremde hepsinin oldu çocuğu bende Ağlıyorum senin gibi bazen aylarca hasta olmuyorum sonra umutlanıyorum negatif çıkınca üzülüp Ağlıyorum
:)allah razi olsun canim cok guzel anlatmissin.. insanin ilaci kendisidir bnde pcolu oldugumu bu sabah ogrendim iki hfta snra tekrar dktora gidecegim allhn izniyle her gun dua edyrum allhm sen isteyen hepimize evlat nasip et dye onmli olan umudumuzu kesmemek hamdolsun kesmedik insallh allhm sanada insallh tez vakitte hamile kalirsin insallahh cok beklemeyiz..Cankuş bi doktorla sınırlı kalma zaten gidebildiğin bütün jinekologlara görün inan bana yaşadığım şehirde hangi jinekolog varsa hepsiyle görüştüm ve zaten ultrasona almadan tahlillere bakınca tek duyduğum şeyy "ooo çook sağlam polikistik overlisin " başka bişey değil sadece şuan ki doktorum bana hastalığımı tam olarak anlattı ve dediki psikolojini o kadar bozmuşsun ki hormanların bile bundan çok etkilenmiş iyi düşün pcoslu kadınlar doğuştan bereketli kadınlardır herkesin toplam 15 16 yumurtası varken sizi yumurtalıklarınızın tekinde çook daha fazlası mevcut ve bu öyle bir rahatsızlık ki ne yazıkki herkeste etkisi aynı değil ben sene de iki defa adeti zor görüyorum ve benim kistlerim doğal olarak pankreansıma oynuyo insülin direncim vasat durumda gizli şekerim var kan şekerim anemi sayılacak kadar yüksek kilom her geçen gün aç bile dursam artıyor obezite kısmında dwğilim çok şükür ama indekse göre fazla ve bu hastalıkla mücadele edemezsin sadece yaşamayı öğrenmen gerekiyor çnkü ölene kadar seninle beraber tek bi şartı var zayıf olacaksın kilo bu hastalıkta çok sakıncalı mesela bende tüylenme falan yok bölgesel kilo artışımda yok genel olarak balık etli sayılırım bu hepte öyleydi bu hastalık çok yıpratıcı çnkü mens görmüyorsun dolayısıyla menapoza giren kadınlardan bi farkın kalmıyo psikolojik olarak çöküyosun ama her insan kendinin doktorudur napacan şükredecen imtihan dünyası ve biz kaderdaşız çnkü ben eminim ki benim sınavım bu ha çok şükür çok daha kötüleri var napcan kafanı rahatlatcan kilo almıycan en önemlisi de şekere çikolataya vs dikkat etcen umarım rabbim hepimize bol haznesinde hayırlısıyla ewlatlarımızı verir bizleri o duygudan mahrum bırakmaz ama sanada araştır derin inşallah yardımcı olabilmişimdir ..
İnşallah canım inşallah dediğin gibi olurda bi gün bizde o müjdeli haberi alırızallhm cumlemizin yardmcisi olsun insallh hep dua et demekki bizlerinde bizamani varmis allhm o guzel mucizeden insallah bizlerde nasipleniriz insallh:)
İnşallah rabbim kimseyi o duygudan mahrum bırakmasın tez zamanda isteyen herkese sağlıklısından hayırlısından ömürlüsünden bir melek göndersin canımm :)allhm cumlemizin yardmcisi olsun insallh hep dua et demekki bizlerinde bizamani varmis allhm o guzel mucizeden insallah bizlerde nasipleniriz insallh:)
Suan ayni kilodayiz canimm kilo almamiz cok kolay ama vermek cok zor ne kadar kilo verirsen okadar iyi canimm ben subat tedavimde 72 kiloya ciktim hormon igneleri yuzunden. Sindi diyet yapiyorumm 64. Evliligimin ilk yillarinda 58 kiloydum ve yumurtlama akintisini arada da olsa goruyordumm. Yani bu uyi bisey tabiki. Benim de amacim 58 kiloya dusmek.anldm cnm benim kilom 64 simdi 65 olmustur ama byum 1.70 58 kiloya ulasmam iyimi
Tatlim pkoda kilolusun demek icin obez olmana gerek yok. Soyledigim gibi ben 58 kiloyken saglikli yumurtluyordummBenim kilo sorunum yok ama bir türlü yumurtlama olmuyor. Her doktor diyor iyi ki kilon yok diye ama maalesef yumurtlamaya çözüm de olmadı. İnsülin ve glukoz da ölçtürdüm. 1 yıl önce biraz yüksekti glukozum ama bu sefer ikisi de çok çok iyi çıktı. İnsülin direncim yok yani. Ama olmuyor bir türlü... Ama kilo sorunu olanlar 3-4 kilo verince bile çok iyi geliyormuş.
ben varim canim 1 gun bile gecikmez adetim bitek bu ay 5 gun geciktimm oda gecen ay kimyasal yasadim ondan olabilir.Arkadaşlar düzenli adet olup PCO lu olan varmı benim gibi
Peki düzenli yumurtlama olur mu takip ediyor musunSuan ayni kilodayiz canimm kilo almamiz cok kolay ama vermek cok zor ne kadar kilo verirsen okadar iyi canimm ben subat tedavimde 72 kiloya ciktim hormon igneleri yuzunden. Sindi diyet yapiyorumm 64. Evliligimin ilk yillarinda 58 kiloydum ve yumurtlama akintisini arada da olsa goruyordumm. Yani bu uyi bisey tabiki. Benim de amacim 58 kiloya dusmek.
Tatlim pkoda kilolusun demek icin obez olmana gerek yok. Soyledigim gibi ben 58 kiloyken saglikli yumurtluyordumm
ben varim canim 1 gun bile gecikmez adetim bitek bu ay 5 gun geciktimm oda gecen ay kimyasal yasadim ondan olabilir.