Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

merhaba kızlar 11 aylık evliyim ve genç kızlığımdan beri adetlerim düzensiz 5 aydır korunmuyoruz bebek istiyoruz şubat ayında devlet hastanesine gittim alttan ultrasona baktı bir şey yok dedi ama hala düzensizdi bu ay adet günüm gelmeden kanamam oldu özele gittik bu sefer pko gordü bir yumurtalığımda rahimin temiz diğer yumurtalığın temiz çocuğun olcak ama tedaviye başlıycaz onun bir tanesini patlatsam yeterli falan dedi
adetinin ilk 3 gününde gel eşinde gelsin dedi çok korkuyorum neler yapılıyor böyle hamile kalan var mı çok endişeliyim ne olur yardım edin ......

inan bende gidecem daha doktora pek bilgi sahibi değilim ama korkma Allah büyük zahmetsiz rahmet olmaz. şanslısınki olur demiş doktor akışına bırak

Neden zor bende başlatayacağım hastalığı mı bekliyorum tarlusal kullanıyorum bugün bitecek ilaç en son ocak ayında hasta oldum adeti düzene sokuyor mu soğan kürü. .?
ya içmek çok zor tadında birşey yok ama bardak bittikten sonra nefesinden gelen koku mahfediyor birde aç karnına olunca.. ama dört beş gün içinde alışıyorsun

inan bende gidecem daha doktora pek bilgi sahibi değilim ama korkma Allah büyük zahmetsiz rahmet olmaz. şanslısınki olur demiş doktor akışına bırak
rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar versin inşallah ailem çok kızıyor ağlıyorum diye ama tutamıyor insan kendini rabbim herkese şifa versin inşallah

rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar versin inşallah ailem çok kızıyor ağlıyorum diye ama tutamıyor insan kendini rabbim herkese şifa versin inşallah
bende sekiz aylık evliyim ama burada durumu çok daha ciddi insanlarla tanıştım. dua et durumun iyi inşallah.moral çok önemli..Şükret

adet düzensizliği dışında başka şikayet varmı? sivilce tüylenme kilo vs.. bide adetlerin ne kadar gecikiyordu
Evet sivilce de oluyodu ama adet olcagim zaman sadece tuylenme de oluyo ama sarisin oldugum icin belli olmuyomuş karacogerimde kortizon uretilmiyomus onu dedi gecen sefer hormon testi yaptim normaldi bu doktor tekrar yapacak hormon testlerini ama bana dedigi bi tanesini iki santim boyutuna getirip patlatsam bana yeter yeterli olur dedi diger yumurtaligin temiz rahimin temiz dedi bende o yuzden bu tedavi ne kadar surer bilmiyorum endişeliyim

Canım çok basit bu tedavi dönemi hepimizin başından geçti çok rahat ol. Adetin üçüncü günü kan tahlili isteyecek muhtemelen. Sonra yazmışsın ya bir yumurta 2 santim yani 20 mm civarında çatlama gerçekleşiyor. Çatlama yani yumurtanın yumurtalıktan çıkıp rahime doğru ilerlemesi. Bunun için ilaç verecek ve 2 günde bir kontrole gideceksin. Adetin 12. günü kontroller başlar muhtemelen. Bir iki gün erken ya da geç de çağırabilir sorun değil. Ama en fazla 4-5 kere gittiğinde o yumurta 2 cm olmuş olacak ve çatlama günü belli olacak ilişki önerecek bu kadar. Hiç korkma çok basit. Belki eşinden de test isteyebilir ilk gittiğinizde. Başka bir şey yok... İçini ferah tut.

Canım bu öyle tedavi gibi uzun süren bir şey değil. Her ay sıfırdan başlıyorsun adet olursan. Her ay hamile kalma şansın var. Sen bu ay başlıyorsun inşaallah hayırlı olsun. Doktorlar en fazla 6 ay yapıyorlar bu takipleri. Olmazsa artık aşılama ya da tüp bebeğe yönlendiriyorlar. Pko nun zaten kalıcı bir tedavisi yok biz sadece bebek için uğraşıyoruz.

Sabahtan beri bu aciklamayi ariyordum canim ya hadi insallah cok sagol allah razi olsun sen benim icimi ferahlattin allah da senin dertlerini gidersin icini ferahlatsim ınşallah

Sabahtan beri bu aciklamayi ariyordum canim ya hadi insallah cok sagol allah razi olsun sen benim icimi ferahlattin allah da senin dertlerini gidersin icini ferahlatsim ınşallah
Canım yaa yardımcı olabildiysem ne mutlu. Senden de Allah razı olsun. Hayırlı haberlerle gel inşaallah. Hepimize şifa versin rabbim ve salih evlatlar versin... Kafana bir şey takılırsa yaz yine.

İyi akşamlar benimde sağ yumurtalığımda polikistik över görünümüm var bebek düşünüyoruz doktorum bana inofolic , kril yağı , progestan verdi adetin bittikten 16 gün sonra başla 10 gün bi tane iç birimde adet olacaksın dedi adet olmazsan test yap sesi kullanan var mı acaba ilk kullanmışım ne zaman test yapmalıyım ? Yardımcı olursanız çok sevinirim

ben de hayit suyu iciyorum iki aydir bakalim bi faydasi olucak mi. Gelecek ay tedaviye basliyorum tekrardan insallah

Aşkım
aşkım bu inofolic combi mi ?

Aşkım
aşkım bu inofolic combi mi ?
Cnm ben inofolic bulamadım yurt dışında olduğum için. Onun yerine içeriğini ayrı 2 madde olarak amerikadan getirttim. Turkiyeden inofolic getirsem cok pahali geldi o yuzden boyle yaptim. Sen kullanmak istersen inofolic combi alabilirsin. Yurt disindan getirtme imkanin varsa benim gibi de yapabilirsin. Isimleri farklı olsa da hepsi inofolic gibi yani.

Ya ben bekarken verdi doktorum onu bana kullandım ama bi fayda göremedim desem yeridir inofolic combi yle drosetil yazmıştı 3 ay kullandım şimdi ewliyken mi kullanmamı öneriyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…