Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Ya ben bekarken verdi doktorum onu bana kullandım ama bi fayda göremedim desem yeridir inofolic combi yle drosetil yazmıştı 3 ay kullandım şimdi ewliyken mi kullanmamı öneriyorsun
Evet 6 ay kullanabilirsin. Daha iyi bir çözüm şimdilik maalesef yok. Başka takviyeler de alabilirsin. Mesela o araştırmada yazıyor pkolu kadınların çoğunda d vitamini eksik diye. D vitamini olcturup eksikse d vitamini kullanabilirsin. Hamilelikte de zaten çok önemli d vitamini.

Arkadaslar ben 10 yillik evliyim esimden dolayi cocugumuz olmuyo yillardir doktora giderim en son gittigim doktor polikistik oldugumu soyledi daha once hic birsey yoktu aniden olurmu tedavi falan demedi tedavisi varmidir

Arkadaslar ben 10 yillik evliyim esimden dolayi cocugumuz olmuyo yillardir doktora giderim en son gittigim doktor polikistik oldugumu soyledi daha once hic birsey yoktu aniden olurmu tedavi falan demedi tedavisi varmidir
ben doğuştan anne karnında olduğunu biliyorum..mesela ben adet göremeye başladığımdan beri problemli..Ama stres sıkıntı çok etkiliyor..belki sonradan kendini göstermiştir..bilemedim şimdi..

Evet 6 ay kullanabilirsin. Daha iyi bir çözüm şimdilik maalesef yok. Başka takviyeler de alabilirsin. Mesela o araştırmada yazıyor pkolu kadınların çoğunda d vitamini eksik diye. D vitamini olcturup eksikse d vitamini kullanabilirsin. Hamilelikte de zaten çok önemli d vitamini.
Çok sağol canısı

O doğuştan gelen bir rahatsızlık yani sen anne karnındayken o şekilde yaratılıyosun canım zaten hastalığın net olarak bir nedeni yok genetik olduğu söyleniyo ama kesin değil yani sonradan oluşması imkansız doğıştan gelen ve ölünceye kadar geçmeyen bi hastalık bu ayrıca sana şunu söyleyim bazı doktorlar genel olarak kisti olan hastalara pcos demeye başladı bi kaç doktora görün ve iyice araştır derim ben geçmiş olsun ..

O doğuştan gelen bir rahatsızlık yani sen anne karnındayken o şekilde yaratılıyosun canım zaten hastalığın net olarak bir nedeni yok genetik olduğu söyleniyo ama kesin değil yani sonradan oluşması imkansız doğıştan gelen ve ölünceye kadar geçmeyen bi hastalık bu ayrıca sana şunu söyleyim bazı doktorlar genel olarak kisti olan hastalara pcos demeye başladı bi kaç doktora görün ve iyice araştır derim ben geçmiş olsun ..
Tesekkur ederim 2 defa tup bebek yapildi hic bisey yoktu sonradan dediler bizde sok duk

Tesekkur ederim 2 defa tup bebek yapildi hic bisey yoktu sonradan dediler bizde sok duk

Etki kısmını unutmuşum öyledir doğru canım yazdığın iyi olmuş. İçebileceğin sıcaklığa düşünce içersen tadı çok hissedilmiyor. Tabi ben yemeğin içinde bütün soğan yemeyi seven biri olarak yazıyorum. Soğanla aran yoksa bilemem. İnan bana şu an avokado yağı kullanıyorum bir bardağa 3 damla ama o bile bana soğandan daha kötü geliyor. Mideme sorun etmese yine kullanırım.
Soğanı severim yemesini ama içmeyi denemedim bakalım canım inşallah başlıcam hasta olabilirsem bi

kizlar bu sabah doktora gittim politikist oldugunu syledi yani pko oluyor degilmi

kizlar bu sabah doktora gittim politikist oldugunu syledi yani pko oluyor degilmi
Polikistik canım polikistik over demek evet... Geçmiş olsun... Burayı okursan en azından neler yapman gerektiğini öğrenirsin. Gözün çok korkmasın. Aslında kadın hastalıklarının içerisinde ameliyatsız ağrısız olan bir hastalık. Kilo ve tüylenme varsa o biraz zorlayabilir. Bebek açısından da tabi ki nasip ama yine diğer hastalıklara göre tedavisi kolay en azından. Çoğu kişi yumurtlama desteği ile hamile kalıyor.

Polikistik canım polikistik over demek evet... Geçmiş olsun... Burayı okursan en azından neler yapman gerektiğini öğrenirsin. Gözün çok korkmasın. Aslında kadın hastalıklarının içerisinde ameliyatsız ağrısız olan bir hastalık. Kilo ve tüylenme varsa o biraz zorlayabilir. Bebek açısından da tabi ki nasip ama yine diğer hastalıklara göre tedavisi kolay en azından. Çoğu kişi yumurtlama desteği ile hamile kalıyor.
bu aralar kilo aldgimi dusunmustum zaten su anda 63 kiloyum en iyisi dikkat edeyim kiloma

dogustan gelen bisi canim

dikkat et kesinlikle alirsan cermek cok zor oluyor pkolu olunca. Ve kilo saglikli yumurtlamayi engelliyor pkolularda.
anldm canm teskkur ederim almamaya calscgm bu aralar istahimin acilmasi zaten pko yuzundenmis...bide aradan zaman gctikten snra ilk defa hastaneye gittim bir kadn vardi blki bnle yasit blki dgil ama doktorun kadina tup bebege yonelin demesi kadinin o yuzunu hic gormek istemezdim o guzel narin yuzu.. kucukte gosteriyordu su anda o kadin aklima gele gele agliyorum:KK61: allhm insallah ona tez vakitte evlat nasip eder insallah tup bebege gerek kalmadan insallahhh.. o kadar cok kadin varki bebege sahip olmak icin ugrasan..allhm isteyen tum kadinlara evlat nasip eder insallah dualarimiz birbirimizle olsun:dua:

X