Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Buralar sessiz kalıyor hep... Kızlar yazın hadi neler yapıyorsunuz, adetin kaçıncı günü, bir şey kullanıyor musunuz...
Ben başlıyorum. Adetin 5. günündeyim. Arı sütü bal polen karışımı, avokado yağı, inositol+folik asit, d vitamini, goji berry kullanıyorum. Aslında klomen de düşünüyordum ama galiba bu gün başlamayacağım. Öteki aya bırakıyorum...
bende soğan suyu içtim adetimi bekliyorum üçüncü günü hormon testi yaptırmaya gideceğim inşallah..biryandan folik asit kullanmaya başlayacağım.

bende soğan suyu içtim adetimi bekliyorum üçüncü günü hormon testi yaptırmaya gideceğim inşallah..biryandan folik asit kullanmaya başlayacağım.
Merhaba adetlerim çok düzensiz ve tüylenme sorununm var gibi emin değilim doktora gitmeyi dusunuyorum ama bunun için gün mü var adetin ikinci üçüncügunu gibi

Merhaba adetlerim çok düzensiz ve tüylenme sorununm var gibi emin değilim doktora gitmeyi dusunuyorum ama bunun için gün mü var adetin ikinci üçüncügunu gibi
hmm canım..gidince ultrasonda bakar sonra adetinin üçüncü günü gel hormon testi yapalım der doktor..çünkü o gün hormon değerleri en sağlıklı sonucu veriyor.onun için sen adet olunca git direk test verip sonucu beklersin

hmm canım..gidince ultrasonda bakar sonra adetinin üçüncü günü gel hormon testi yapalım der doktor..çünkü o gün hormon değerleri en sağlıklı sonucu veriyor.onun için sen adet olunca git direk test verip sonucu beklersin
Sağol canım söylediğin iyi odku gidip gelmem sıkıntılızatne ona gore giderim artık

Soğan suyunu ben de içtim ama beş altı günden fazla devam edemedim sen ne kadar zamandır iciyosun

Ben de bir zamanlar kullandım sogan suyunu. Sogumadan ılık icince gayet rahat içiyordum ama bir iki yıl sonra tekrar etmek istediğimde mide yanmalari çok fazla oldu kullanamadim. Sorun icmekte ise biraz zorlayarak ve sogumadan içerek çözüm oluyor ama midede sorun varsa mideyi iyice bozuyor aman dikkat...

İ
Ben de bir zamanlar kullandım sogan suyunu. Sogumadan ılık icince gayet rahat içiyordum ama bir iki yıl sonra tekrar etmek istediğimde mide yanmalari çok fazla oldu kullanamadim. Sorun icmekte ise biraz zorlayarak ve sogumadan içerek çözüm oluyor ama midede sorun varsa mideyi iyice bozuyor aman dikkat...
içtiğin esnada değişiklik oldu mu? fazla akıntı olması gibi..

kızlar bişey sormak istiyorum. ben 8 aydır 1000mg glukofen kullandığım için adetim düzene girdi.fakat vücudum neyi bekliyordur.düzene girdiği için yumurtlamam normal değilmidir ki?merak ettiğim o kadar ay kullanıp düzenlenmesine rağmen hala hamile kalamayan var mı?

Zaten soguyunca etkisi olmuyormuş cnm sıcakla soğuk arası ılık olmalıymış saraçoğlunu dinlemistim o öyle demişti tadı çok mu kötü bende başlayacağı allahın izniyle. .

kızlar bişey sormak istiyorum. ben 8 aydır 1000mg glukofen kullandığım için adetim düzene girdi.fakat vücudum neyi bekliyordur.düzene girdiği için yumurtlamam normal değilmidir ki?merak ettiğim o kadar ay kullanıp düzenlenmesine rağmen hala hamile kalamayan var mı?
Dr. Göründün mü peki yakın zamanda canm?

görünmedim.haşimatoda var 25 mg ethrox içiyorum.daha önceki aylarda gittiğimde bir sıkıntı yoktu bende
niye böyle oluyor bilmem.
Şimdi okudum bu hastalığı ilk defa duydum rabbim şifa versin canım % 2 insanda oluyormuş geneldede kadınlarda ama tamamen geçmesi için henüz bi tedavi yokmuş galiba umarım hersey çok güzel olur sıkma canını

Zaten soguyunca etkisi olmuyormuş cnm sıcakla soğuk arası ılık olmalıymış saraçoğlunu dinlemistim o öyle demişti tadı çok mu kötü bende başlayacağı allahın izniyle. .
Etki kısmını unutmuşum öyledir doğru canım yazdığın iyi olmuş. İçebileceğin sıcaklığa düşünce içersen tadı çok hissedilmiyor. Tabi ben yemeğin içinde bütün soğan yemeyi seven biri olarak yazıyorum. Soğanla aran yoksa bilemem. İnan bana şu an avokado yağı kullanıyorum bir bardağa 3 damla ama o bile bana soğandan daha kötü geliyor. Mideme sorun etmese yine kullanırım.

Avokado yağı demişken, kutunun üzerinde bir bardağa 1 çay kaşığı yazıyor diye paylaşmıştım burada. Öyle de denedim ama içmeye imkan yok çok ağır oldu. Sonra internette araştırdım damla yöntemiyle kullanılıyormuş. Bir bardağa 3 damla günde iki kere kullanılabilirmiş. Burada yazdığım için kullanmayı deneyen varsa yanlış yönlendirmeyeyim. İçimi çok zor 1 çay kaşığı mümkün değil. Östrojen ve progesteronu dengelemek için kullanıyorum.

X