canımm görmemişim yazını..
prolaktinim normal seviyelerde.. inciri de yumurtlama olana dek yiyorum.. sonra bırakıyorum.. ayrıca incirin delisiyim ben, tazesi çıksa da bol bol yesem diye gün sayıyorum resmen
doktorda 1 tane de olsa sağlıklı olması önemli olan deyip duruyor.. ama ben 2-3 taneye kesin gözüyle bakıyordum.. buna biraz canım sıkıldı.. bi de aşılamanın normal ilişkiden pek de fark yok fikri feci şekilde beynimi kurcalıyor.. o nedenle acaba aşılama yaptırmasam da kendimiz mi çalışsak ki demekten kendimi alamıyorum.. ama eşim de en azından aklımızdan çıkar biz aşılama da yaptırdık deriz diyor.. o zaten çok istiyor bu aşılama olayını.. onun hatrına yaptıracağım Allah inşallah yüzüme güler..
bu arada doktor aşılamayı yapalım dedi.. yani eşim ve doktorum 2-0 bana karşı öndeler
onlar ne derse o..
dua edin bana..
canımmmm arkadaşım.. moral bozukluğu yok asla ama asla.. herşeyin hayırlısını vaktini saatini Rabbim biliyor.. bizim için en uygun zamanda gelecek miniklerimiz gör bak.. bir gün bize de sıra gelecek, bizde haykıracağız göbişlerimizde bebek var diye..
test rahatlatıyor insanı ve adet hemencecik geliyor.. öteki türlü bekle bekle insanın stresi artıyor ve adet gecikiyor.. hem sen şimdi İstanbula da rahat gideceksin.. orda da aklın rahat olacak.. bol bol gez.. bizim yerimize de.. hatta taksime gidersen ıslak hamburger ye benim için
bayılırım bayılırıııımmmm, hmmm olsa da yesem şimdi..
öpüyorum çok çoooookkk..
bu arada yolculuk pazartesi değil mi? benim aşılamam da pazartesi akşam 6 gibi yapılacak.. sen olmayacaksın.. ama geri döndüğünde ben 1 haftayı devirmiş olacağım.. ve son 7 sayacağım.. 12. günden sonra kanda bakılıyormuş öyle okudum.. ama ben 14 gün bekleyip kanda baktıracağım bu sefer aklım rahatlasın diye..