- 28 Ekim 2010
- 5.498
- 1
canım mesaj atmışsın buradan yanıtlayım...10 dk lık cevap hakkı var ya sınırlı ondan burdan yazabiliyorum....kızlar geldımm doktordan şimdi 3cm kıstım yok olmus ona cok sevındım.glifor dedım bana dedıgı sen ılerı derecede pko hastası deılsın dedi..bır zararı olmaz tabıykı dedı kullanmanda ,ama daha var suan ıcın onu kullanma dedi..vee en onemlısı rahım filmi istedi bendende tüplerime bakıcakmıs ama cok korkuyorum ben ve fıyat olarak 450 tl cok pahalı geldı bana gıttıgım doktor ozel oldugu ıcın sıgortada gecmıyor .. sizler ne kadara yaptırdınız asagı yukarı bılgım olsun sölersenız sevınırım kızlarrr
31 yaşındayım ve rahim filmini doktorlar çektir dediği için çektirdim ve ben ssk dan çekildim yani para vermedim sadece ilacın bir kısmını 30 tl sanırım ödedim o kadar....
eğitim ve araştırma hastanesinde devlette bakıldığımdan eşimden sigortalıyım ve hiç bişeyi özelden yaptırmıyorum ne diye para vereyim ki onlara... 5 dklık bir işlem rahme sıvı verip filmini çekiyorlar tüpler açıkmı bakıyorlar....
rahim şekli de çıkıyor bana perdeli ya da çift rahim dendi....
normal çıkmadı benimki....
özelde pahalı anestezili 55o tl anestezisiz 300 tl falan özelde.... o parayı niye veresin ki... ben hep devlete gidiyorum... hem gittiğim hastanenin tüp bebek merkezi de var...
Ben de pazartesı cekılcem, merak edıyorum senın gıbı ne kadar acaba? :44:
Son düzenleme: