aaaaaaaaaaaaaa....
gözlerim ağrıdı okumaktan yahu.. bi daha ben yokken bu kadar çok yazışmayın.. altı üstü 12 saattir gelmiyorum bi sürü sayfa olmuş
bak şimdi ben geldim herkes yok oldu ortalıktan.. bööö size
neyse bakalım..
hehe canımmm valla hıc sakın olamıyorum bugun cok asabıydım adetım erken geldı bu ay cok umutluydum cunku
Eki Görüntüle 383993 anladım anladımmm benım doktorum 2 ay kullandırdı bana bunun yanında rahım duvarımda ınce onun ıcınde hapm var prolaktınımde var 3 hap cok agır geldıgı ıcın ve doktorum 2 klomenden sonra daha fazla yuklenmeyelım dedi.gunluk ıgnelere gecelım dedi yarın konuscaz bakalım..
senın ıgneler yaramadımı
Eki Görüntüle 383996 aşılaman ınsallah tutar canım sende bebişini alırsın kucagınaaaa inşallah yarabbımmm anneme sızler ıcınde ettırıyorum dua hergun meryem suresının tamamını okuyor
sakin ol sakin.. bu hastalığın sabıra ve sakinliğe ihtiyacı var..
ben klomeni 5 ay kullandım.. ama hep aralıklarla.. son klomen denememde 10cmlik kistim oldu ve bi daha da doktor da kullandırtmadı ilacı..
ben şu an sadece metformin içiyorum.. birde iğnelerim var işte..
iğneler çok şükür işe yarıyor.. yumurtalar hareketlendi baya bakalım bugün kontrolde aşağı yukarı belli olur herşey.. Allah razı olsun dua edenden bin kere.. Rabbim herkesin dileklerini kabul etsin..
anladım canım anladımmm valla ben bu konularda tecrubelı deılım cok sızlerden ogrenıyorum iştee napıyımmmmmmm
Eki Görüntüle 384001 300 gene ıyımişş yarın benımde rabdevum 3 de inşallah hayırlı haberlerını alırsın sende canımm bende bidaki aya inşallahhhh
ii gecelerrr teşekkur ederımmm cevapların içinn
Eki Görüntüle 384002
canım bizde öğreniyoruz buralardan.. ben araştırıp duruyorum sabahtan akşama.. doktorumla resmen iki doktor gibi konuşuyoruz.. hep tıbbi terimler kullanıyor doktorum konuşurken ben de ona aynen cevap veriyorum sonra gülüşüyoruz..
ilaç 300 tl ama bir kutusu.. belki yetersiz gelirse bir kutu daha almam gerekebilir.. ki ben düşük doz kullanıyorum.. okuyorum kimisi 150 dozla başlıyormuş iğneye.. yani bir tedavi sürecinde 2-3 hatta 4 kutu bile kullanmak gerekebiliyormuş.. inşallah bizde öyle olmaz da.. çok paralar harcamayız bu ilaçlara..
doktordan gelince yaz hemen bize de..
tuncss canım avatarın çok güzel olmuş...
çağıralım da gelsin bebişlerimiz de mi ama
canım benimmm.. evet gelsinler artık.. ben topiğe geleli 1 yıl oldu.. her ay yepyeni umutlarla başladım çalışmalara.. Allah'ım şu mübarek günde saatte duy sesimizi.. göbişlerimiz bebişlerle dolsun.. amiiiinnn
merhabalarrrr herkese ii geceler nasılsınız güzeller yeni hamişler varmı benim koca ayaklım 7 hafta sonra geliyo bi sürpriz yapmazsa hayırlısı Rabbim isteyen herkese nasib etsinn
bende dün seni düşündüm.. iyi olmanıza sevindim.. sağlıkla doğsun yavrucuğumuz..
İnşallah sende güzel haber verirsin canım.Kyınvaldenide takma kafana inan stres tüm dengemizi bozuyor oyüzden onun cahilliği o yakında hamile olunca yüzüne nasıl bakacak acaba
boşver yaa kendi sağlığına bak
saol canım benim.. takmayım diyorum da olmuyor işte..
hamile olunca da bebek doğunca da hiç umursamayacak biliyorum.. kızının çocuğu var.. onu bile umursamıyorlar.. onu umursamayan benim bebeğimi hiç umursamaz..
amaaan neyse dediğin gibi işte.. kendime bakayım ben.. çok sevdiğim bir söz var ''ne edersen kendine, edersin kendi kendine''.. herkes kendine ediyor.. bugünün yarını var onu kimse düşünmüyor..
evet canım klomen yerine iğne kullanılacak ve iğneler sonunda da çatlatma iğnesi olunacak yine.. karınlarımız delik deşik olacak
benim ki elek gibi oldu vallahi.. her iki yanı da delik delik..
doktora gidecekmişsiniz hayırlı heberleriniz olsun inşallah
canım inşallahhhh iyi haberlerle gelirim.. yumoşlar ne oldu bakalım..
sol yumurtalığımda özellikle basınç hissi oluyor.. zaten 2 yumoş da orda.. büyümüşlerdir inşallah..