- 2 Kasım 2011
- 610
- 0
teşekkürler allahım sana da bana da tüm isteyen kullarına da böyle şirin kızlar versin inşallahsenin avatarındaki kız çok tatlı yaaaaaaaaaaaa.
tatlım sen bize bakma burada bazı bayanlar çalışıyo işten fırsat bulup giriyolar bazıları ev işinden bende mesela ders çalışıyorum kpss hazırlanıyorum hemen nete giriyorum bana yazan varmı diye bakıp cevaplıyorum canım çok nette durmak istemiyorum.ama sen ne yap biliyomusun yeşilin yayınladığı listemizde kimin ne yaptığı az çok yazıyo oradan takip edip sormak istediğini ismen sorabilirsin canım :)canımm ınsallah yaaa agzındAN Bal damlıo valla Eki Görüntüle 379581 metformını mutlaka sorucamm vallahı cvr yazılarını goruyorum ama benım yazılarıma burda bı tek sen cvp verıosun yenıyım dıye sanırım Eki Görüntüle 379582 cvr acaba bunun yanında bıtkısel bısey kullanmısmı ki benım yumurtalıgım catlamadı ıgne oldugum halde canım 3 cm oldu ıcıne kanamıs olabılır dedı doktor ondan cok korktum anlıyacagınn Eki Görüntüle 379583
haaa bide aklımdayken senin durumunu okudumgaliba iltihaplanman varmış kardeşimde aynı durumdan şikayetçiydi o soğan suyu ile maydonoz suyu içti özellikle maydonoz suyu sabahları yap iç temizler iltihaplarını.1.5 su bardağı kaynar suya 10 dal kadar maydonoz koy 5 dk kaynat suyunu süz ve iç canım bi 10 gün yap zararı olmaz
Avatarına bayıldımAllah hepimize böyle tatlı sağlıklı çocuklar nasip etsin
Yani hemde ne ballı olurlarGözümüzden sakınırız eminim çünkü kolaylıkla sahip olamıyoruz.Allah yardımcımız olsun
Allah iyi etsin canım sevindim işe yaramasına
Ayy aşkolsun canım nazar değemezmi yani bana belki güzellliğime değmiştir bellimi olurAllah korusun nazardan hepimizi
A.s canım hayırlısı olur inşallah
Allah kolaylık versin canım.Bugün eşimle çarşıdaydık nasıl yağmur bastırdı bir anda.Bu hafta içide bende gün var.Bende öyle cam kirlendimi dayanamam silerim hemen.Biz hanımların işi bitmez
Yürümek en iyisi canım.Ben bir şey merak ediyorum.Bende hemen hemen hergün koşu bandında yürüyorum genelde akşama doğru oluyor bu.Acaba sabahlarımı yürüsem yani hangi saatlerde daha çok kalori yakılıyordur.Fark edermi?
A.s geçmiş olsun.Allah yardımcımız olsun amin inşallah