- 28 Ekim 2011
- 1.865
- 183
izlemedim canım ama izlerim inş.. tavisye uyup :) karabocug bir göründü sabah bir kayboldu umarım herşey yolundadırr
hadi hayırlısı.. belk de hamile diye pek nette kalmak istemiyordur..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
izlemedim canım ama izlerim inş.. tavisye uyup :) karabocug bir göründü sabah bir kayboldu umarım herşey yolundadırr
sizi kaçaklar nerelerdesiniz kaç gündür?
selam :))
annemler bendeydi.. kuzenimin kız isteme merasimi oldu yüzükler filan takıldı.. onları hallettik.. gelmişken de bir kaç gün kaldılar işte.. onlar burdayken hiç nete giremedim..
şimdi detayları tek tek anlatacağım.. bi geçmişe hızlıca göz atayım geliyorum
pek heyecanlı günler yaşamışssın tunccss maşallah iyi iyi böyle tatlı yoğunluklar iyidir
tuncss haberin var mı bilmiyorum ben bu ay yumurtamın çatlamasına şahit oldum.. sende durumlar nasıl ? 2-3 nisan adet olacağım sanıırm
hadi hayırlısı.. belk de hamile diye pek nette kalmak istemiyordur..
selam :))
annemler bendeydi.. kuzenimin kız isteme merasimi oldu yüzükler filan takıldı.. onları hallettik.. gelmişken de bir kaç gün kaldılar işte.. onlar burdayken hiç nete giremedim..
şimdi detayları tek tek anlatacağım.. bi geçmişe hızlıca göz atayım geliyorum
pek heyecanlı günler yaşamışssın tunccss maşallah iyi iyi böyle tatlı yoğunluklar iyidir
tuncss haberin var mı bilmiyorum ben bu ay yumurtamın çatlamasına şahit oldum.. sende durumlar nasıl ? 2-3 nisan adet olacağım sanıırm
oooo süpermiş :)))
bende durumlar idare eder işte.. adet oldum bende 28inde.. dün doktorda kontrolüm vardı.. kan verdim.. hormonlara bakılacak.. ve doktorum iğneli tedaviye başlattı.. ne olduğunu anlayamadan bi anda kendimi iğnenin parasını ödemiş buluverdim.. aşılama yaptırıyorum bu ay kısmetse.. pazartesi sabah 10da kontrolüm var.. ve her akşam karından gonal f iğnem var :) yepyeni bir sürece girdim.. Allah'ım hayırlısını nasip etsin..
amin canım .. sürecin hayırlı olur inşallah .. dua edeceğim sana .. arayı bu kadar açma toprak merak ediyorum seni..oooo süpermiş :)))
bende durumlar idare eder işte.. adet oldum bende 28inde.. dün doktorda kontrolüm vardı.. kan verdim.. hormonlara bakılacak.. ve doktorum iğneli tedaviye başlattı.. ne olduğunu anlayamadan bi anda kendimi iğnenin parasını ödemiş buluverdim.. aşılama yaptırıyorum bu ay kısmetse.. pazartesi sabah 10da kontrolüm var.. ve her akşam karından gonal f iğnem var :) yepyeni bir sürece girdim.. Allah'ım hayırlısını nasip etsin..
nasıl anladın kız yumurtanın çatladığını ben hala anlayamıyorumda :))
çok şükür geçmişi okuyabildim..
beni merak edenlere binbir kez teşekkürler
gyaman benden haberleri hemen iletmiş sizlere :)))
yeşil hanım benim hesabı bi görelim bakalım öyle arkamdan atıp tutmak olmaz
ecrin canım nasılsın?
ben aşılama yaptırıyorum bu ay inşallah.. iğnelere başladık.. inşallah extra masraf çıkmaz.. iğneyi 300 tlye aldım klinikten.. piyasada 390 tl imiş.. doktor 600 tl alacak.. ovitrelle vurulacağım bi de.. bana bu ay doktor masrafı 1100 tlyi aşacak gibi duruyor.. hormonlara da bakılıyor ona da para verdik.. ama hiçbir kontrolümde ücret ödemeyeceğim.. heyecanlıyım çok hemde pek çok.. gonal f 450 verdi doktor.. 75 ml vuruluyorum.. 3 gün olacağım 4. gün kontrol var. duruma göre dozajı artıracak ya da azaltacak.. bir kutuda 450 ml ilaç var.. 75 vurulmaya devam edersem 6 günde bitecek iğne.. inşallah yeterli gelir 1 kutu..
işte bende böyle.. aşılama sürecine geçtik inşallah hayırlısı ile artık hamile kalabilirim..
çok şükür geçmişi okuyabildim..
beni merak edenlere binbir kez teşekkürler
gyaman benden haberleri hemen iletmiş sizlere :)))
yeşil hanım benim hesabı bi görelim bakalım öyle arkamdan atıp tutmak olmaz
ecrin canım nasılsın?
ben aşılama yaptırıyorum bu ay inşallah.. iğnelere başladık.. inşallah extra masraf çıkmaz.. iğneyi 300 tlye aldım klinikten.. piyasada 390 tl imiş.. doktor 600 tl alacak.. ovitrelle vurulacağım bi de.. bana bu ay doktor masrafı 1100 tlyi aşacak gibi duruyor.. hormonlara da bakılıyor ona da para verdik.. ama hiçbir kontrolümde ücret ödemeyeceğim.. heyecanlıyım çok hemde pek çok.. gonal f 450 verdi doktor.. 75 ml vuruluyorum.. 3 gün olacağım 4. gün kontrol var. duruma göre dozajı artıracak ya da azaltacak.. bir kutuda 450 ml ilaç var.. 75 vurulmaya devam edersem 6 günde bitecek iğne.. inşallah yeterli gelir 1 kutu..
işte bende böyle.. aşılama sürecine geçtik inşallah hayırlısı ile artık hamile kalabilirim..
amin canım .. sürecin hayırlı olur inşallah .. dua edeceğim sana .. arayı bu kadar açma toprak merak ediyorum seni..
ecrin ben gelen akıntıdan anladım canım.. benim geç geldi ama kendiliğinden çatladı yani sende bekle .. 35. günde yumurtam çatladı eskiden daha uzun beklerdim gelirmiydi onu da farketmezdim.. yani 35. gün çatladı 14 sonra da adet olacağım anlamına geliyor. pkolularda çatlaması mesele zaten.. nasıl anladım dersen yumurta akı kıvamında uzun bir akıntı.. uzunca yoğun ve şeffaf.. geldi benden 2 gün akşam üstü böyle geldi.. 2-3 nisanda adet olacağım sanıırm beirtileri var .. yüzümde inceden sivilceler çıktı..
yarın kardeşimin ygs sınavı var .. dua edermiisniz?
haklısın canım.. ne yapmalı acaba? yoksa bir sonraki ayı mı bekleyeceksin :2: