tabi canım eşin bilsin de saat başı bir bardak su getirsin sana...içmenin en kolay yolu bu... su içmek alışkanlık içtikçe içesin gelir...içmezsen vücut aramaz ve tehlikeli olur...
bu gece ilişki olursa şansın var canım 24-48 saat ömrü olan yumurta hücresini yakalama şansın var son dklarında
benim 4 ay önce göğüslerimin uçları acıyordu ama hamile değildim...
(
herkeste belirti farklı benden sana tavsiye çok düşünme gyaman canım sonra işte olmayınca duygusal boşluğa düşüyoruz...ama olursa da çok sevineceğiz az kalmış zaten bırak zamanında belli olsun o zaman sevinelim ya da fazla üzülmeyelim tamam mı?
çok koca kafalıyım been hiç söz dinlemiyorrum sinir oldum kendımee çok sabırsızımmm
ama acele etme dedim ben sana içmeye başladıysan da bırakamazsında şimdi... 5 gün içeceksin mecbur...
ben 26. günümde yumurtlayıp 40. günümde regl oluyorum bazen denadir olarak 1 kere oldu 24. günümde yumurtladım ve 38. günümde geçen ay regl oldum elbette bekleyeceksin... bak yeşil daha geç yumurtlaması oldu benden ama bekledi içmedi söktürücü... 45 güne kadar bekle de kendini tanı ne zaman yumurtanın çatladığını bil....belki de çatlamıştır ama sen stres yaptın farketmedin bunu inşallah çatlamıştır diyelim canım adetten sonra mutlaka kontrol ettir...
canım benim 22 martta yumurtlama akıntım başladı ancak yumurta 26 sında çatladı yani ben 9nisan gibi adet olacağım....
göbekten acımıyor canım.... kalçadan çok acıyor yakıyor ilaç....
göbekten vurul....