- 8 Aralık 2009
- 5.375
- 321
benimki de oğlan canım herkesin oğlan burdaki. bakalım sıradakilerden prensesi gelecek olan olacak mı , en önemlisi sağlıklı olsunlar damerhaba kızlar nasılsınız.ben çok sık giremiyorum bil.başında fazla durunca başım ağrıyo hemen oyüzden geçmişi okuyamıyorum girdiğimdede.umarım herkes iyidir.bizim bugün kontrolümüz vardı bebişimiz iyiymiş çok şükür.cinsiyetini de öğrendik oğluşumuz olacak Allah'ın izniyle.biz kız hissediyoduk öyle sevmeye başlamıştık bile erkekmiş.hayırlısı olsun hiç farketmez cinsiyeti yeterki sağlıklı olsun.hiç isim düşünmedik daha önce hiç aklımızda da bişey yok hoşunuza giden isimler varsa yazın bana.ben erkek ismi olarak kayra ismini beğenirdim ama onuda kuzenim verdi.ben çok kararsız biriyim zaten doğuma kadar karar veremezsem şaşırmam yani.
neyse siz napıyosunuz?bicim,123m moreliniz nasıl daha iyisinizdir inşallah.
cvr,bebişin nasıl kalp atışlarını duydun mu?
busmai,sen nasılsın bebişin nasıl.bebişinn cinsiyeti neydi unuttum.tetanoz aşımı nisan 15gibi olcakmışım inşallah ateş felan yapmaz bende.
yeşil,tuncs,bahar,ecrin,bubenimişte,gyaman sizler nasılsınız?
123canm bana herkesin durumunu özetlesene yine:)
canım 23.hafta geç değil ama ikinci dozu da 1 ay sonra vurulacaksın en iyisi şimdi aşıyı vurdur.Bngl canim oğlun oluyormuş ne guzel cok sevindim
Bende kiz hissediyordum ama benimde oğlum olacakVİRÜS
Tetanoz aşısı icin beni de 24 Nisan'da cagirdilar ama 23.VİRÜS
Haftaya denk geliyor sanki biraz gec gibi geldi banaVİRÜS
Nasil gidiyor hamilelik canim
son 3 aylık döneme gelmesini pek tercih etmiyorlar. erken doğum olabilir aşıyı tam yaptırmadan o zaman da aşı boşa gider. 7 aylıkken doğanlar oluyor ya.