- 28 Ekim 2010
- 5.498
- 1
maşallah herkesin de oğlu oluyor canım oğlanlar arttı benimde gönlümde kız var ama sağlıklı olsunlar da inşallah ben de bir gün bu duyguyu tadacağım....merhaba kızlar nasılsınız.ben çok sık giremiyorum bil.başında fazla durunca başım ağrıyo hemen oyüzden geçmişi okuyamıyorum girdiğimdede.umarım herkes iyidir.bizim bugün kontrolümüz vardı bebişimiz iyiymiş çok şükür.cinsiyetini de öğrendik oğluşumuz olacak Allah'ın izniyle.biz kız hissediyoduk öyle sevmeye başlamıştık bile erkekmiş.hayırlısı olsun hiç farketmez cinsiyeti yeterki sağlıklı olsun.hiç isim düşünmedik daha önce hiç aklımızda da bişey yok hoşunuza giden isimler varsa yazın bana.ben erkek ismi olarak kayra ismini beğenirdim ama onuda kuzenim verdi.ben çok kararsız biriyim zaten doğuma kadar karar veremezsem şaşırmam yani.
neyse siz napıyosunuz?bicim,123m moreliniz nasıl daha iyisinizdir inşallah.
cvr,bebişin nasıl kalp atışlarını duydun mu?
busmai,sen nasılsın bebişin nasıl.bebişinn cinsiyeti neydi unuttum.tetanoz aşımı nisan 15gibi olcakmışım inşallah ateş felan yapmaz bende.
yeşil,tuncs,bahar,ecrin,bubenimişte,gyaman sizler nasılsınız?
123canm bana herkesin durumunu özetlesene yine:)
maşallah canım ya çok sevindim....Selam kızlar
Nasilsiniz? Hamilelik belirtisi neler demişsiniz gyaman insallah
Hamilelik belirtisidir benim göğüslerim cok acıdı hamile kaldığım ay
Akıntı her zaman ki gibiydi ama göğüslerdeki acı degisikti..
Bı de ben o ay ateşimi olcuyordum ve sürekli 36 dereceydi
Cvr miniginin kalp atışını duymuşsun ne guzel sag salim kucaginada al insallah canim
Bicim sen nasilsin rahim filmi çektirdin takip ediyorum canim benim
Kamera ile tam olarak ne olduğu anlaşılacak demi Nisan'da yaptıracaksın galiba
Sonrasında meleğin gelir hemen insallah canim
ben nisan sonu gibi baktıracağım rahmime laparoskopi düşünüyorum kesin anlaşılıyormuş... sonra da gerekli görülen operasyon ardından da 3 ay rahmin iyileşmesini beklemek kalacak.... ben inşallah bu yılın sonlarına doğru hamile kalabilirim :))
canım maşallah oğluna....Bngl canim oğlun oluyormuş ne guzel cok sevindim
Bende kiz hissediyordum ama benimde oğlum olacak
Tetanoz aşısı icin beni de 24 Nisan'da cagirdilar ama 23.
Haftaya denk geliyor sanki biraz gec gibi geldi bana
Nasil gidiyor hamilelik canim
hep oğlan haberleri geldi...