- 1 Eylül 2011
- 2.027
- 8
canım adetten 12-13 gün önceki ilk belirtim GÖĞÜS UCU ağrısyıdı.hatta arada tek göğüste ağrıyabiliyordu.sonra sık idrara çıkma acayip derecede ekşi yeme isteği,sık idrara çıkma ,ateş basması,baş ağrısı ,sürekli uyku hali.tatlım insan ister istemez kendini dinliyor adet öncesi değilmi,şu an bende sürekli vücudumda neler oluyor diye hevesleniyorum..sağolsun bubenimiste sana hamileykenki belirtilerini yazmış.
busmai,cvr sizlerde yazsanız hamilelikten 1 hafta 10 gün önceki belirtileriii.
evet canım duydum çok güzeldi.Ay bende senin gibi o günlere gelebilecekmiyim arkadaşım 1 ay sonra gel dedi,nasıl geçecek zaman? oğlun olacakmış Allah hayırlı evlat eylesin canım benim.merhaba kızlar nasılsınız.ben çok sık giremiyorum bil.başında fazla durunca başım ağrıyo hemen oyüzden geçmişi okuyamıyorum girdiğimdede.umarım herkes iyidir.bizim bugün kontrolümüz vardı bebişimiz iyiymiş çok şükür.cinsiyetini de öğrendik oğluşumuz olacak Allah'ın izniyle.biz kız hissediyoduk öyle sevmeye başlamıştık bile erkekmiş.hayırlısı olsun hiç farketmez cinsiyeti yeterki sağlıklı olsun.hiç isim düşünmedik daha önce hiç aklımızda da bişey yok hoşunuza giden isimler varsa yazın bana.ben erkek ismi olarak kayra ismini beğenirdim ama onuda kuzenim verdi.ben çok kararsız biriyim zaten doğuma kadar karar veremezsem şaşırmam yani.
neyse siz napıyosunuz?bicim,123m moreliniz nasıl daha iyisinizdir inşallah.
cvr,bebişin nasıl kalp atışlarını duydun mu?
busmai,sen nasılsın bebişin nasıl.bebişinn cinsiyeti neydi unuttum.tetanoz aşımı nisan 15gibi olcakmışım inşallah ateş felan yapmaz bende.
yeşil,tuncs,bahar,ecrin,bubenimişte,gyaman sizler nasılsınız?
123canm bana herkesin durumunu özetlesene yine:)