hiç sorma halen dilimde bu kelimeler zamanla unuturum
daha yılına girmedi kazanalı
sen ne yapıyorsun ?
normal çıktı derken değerlein nasıldı ki canım ? seyma yumurtlama belrtisini yaşadıysan adetini bekle gelir (yumurta akı kıvamında uzayan şeffaf yoğun akıntıdır .. mutlaka farkedilir)
yoksa duphastona başla 5 gün sabah akşam iç bıraktıktan sonra 3.gününden sonra gelir..
günaydın lepi,
umarım sana da umut olur metformin hayırlı olsun
sürekli olarak adetlerin gecikiyor mu canım tüylenme gibi sorunların var mı bunlar pkonun belirtileridir. ve normal değildir geç adet görmek.. fazla bekletme adetini getirmeye çalış duphaston veya tarlusal işini görür .. bir zararı yoktur rahatlıkla kullanabilirsin.. geciken her gün hem hormon dengen bozuluyor hem de rahim duvarın kalınlaşıyor.. adetini böyle getirdiğinde de hormon testi verebilirsin merak etme bizler öyle yapıyoruz adetimiz gelmediğinde..
canım tam benim metformine başladığım ölçülerdesin.. kilo vermen gerek.. metformin insülin idirencini kırmak için kullandığımız bir ilaç... pkonun asıl nedeni insülin direncidir... klomene ara ver biraz metformine başla derim ,, metformin sağlıklı yumurta gelişimine katkı sağlıyor .. topikte çoğumuz metformin kullanıyoruz.. en son cvr metformin sayesinde hamile kaldı..
önemli değil canım da doktorun biraz değişik inan senden duyuyorum pko pkos un farklı şeyler olduğunu böyle bir ayrımı daha önce hiç duymamıştım...