cnm ben hormon testi yaptırdım bu ay değerlerim şunlar
tsh:0.637
fsh:4.48
lh:9.17
prolakin:14.79
doktur bu esin üzerine bana glucuphage verdim izmirdeyim ben arastrıp gittm dokura umarım iyi gelir doktur....
cnm ilçedeyim ben urlada ama gidip geliyorum üniversite hastanesne(ege) eşimn tanıdığı ona gdiyorum ama onada devam edemicem eşim asker bu sene başka yere gitceğz cnm bende pko olduğunu biliyordum evlenmedn öncede yaşadım çünkü bu ür promlemelr tsh değerimden bi şey anlamdım ben sen hangi doktıra gidiyorsun senin hormn değerlern nasıl
cnm ilçedeyim ben urlada ama gidip geliyorum üniversite hastanesne(ege) eşimn tanıdığı ona gdiyorum ama onada devam edemicem eşim asker bu sene başka yere gitceğz cnm bende pko olduğunu biliyordum evlenmedn öncede yaşadım çünkü bu ür promlemelr tsh değerimden bi şey anlamdım ben sen hangi doktıra gidiyorsun senin hormn değerlern nasıl
ben özel'e gidiyorum. Alsancak İrenbe de Dr. Refik Keleş canım...
benim değerlerim: LH: 9.68 di sanırım ve FSh 6.50 falandı....şu anda tam aklımda değil....
çok yüksek değil ama yine de LH, FSH dan daha yüksek...
PKO lular mutlaka karbonhidrattan uzak durmalı. kilolu olmasalar bile. internetde diyabey hastalarına uygulanan diyeler var, daha doğrusu beslenme şekilleri. şeker hastası olmasanda, bunu uygula. ancak öyle düşüyor LH!!!
tamm cnm tşk ederim tsh değeri ne ile ilgili doktur bana proklatin ile tsh hakkında ib şey söylemdi sadece fsh lh değerlrin işaretledi aslında moralim bozuk 29 yaşındayım ve zaman kaybetmek istemiyoryn hamileleilk için inş rabbim bizede nasip eder....
arkadaslar bebek aspirinin de yumurtlamayı arttırıcı özelligi varmı kullanan varsa günde kac tane içiyor ben glugophage 850mg günde 1 tane kullanıyorum 1 hafta sonra gectı yan etkılerı yenı baslayan arkadaslar varsa bu ilaca dayanın yan etkilerine gecıcı etkıler
Kızlar doktorunuz Metformin vermeden önce insulin direncinize baktı mı?
Benim doktorum ultrasonla teşhisten sonra Glofir verdi, Lh de Fsh'den yüksek çıktı, sonuçları görünce de ilaca devam et dedi. İnsulin direncine bakmadı. :26:
cnm ben hormon testi yaptırdım bu ay değerlerim şunlar
tsh:0.637
fsh:4.48
lh:9.17
prolakin:14.79
doktur bu esin üzerine bana glucuphage verdim izmirdeyim ben arastrıp gittm dokura umarım iyi gelir doktur....
yazınızı okurken tsh: 0.637 gözüme takıldı düşük değil mi?
normali 2.0 2.5 olmalı da ondan dedim
tsh sonucunuzu endokrin doktoru da gördü mü
0.27-4.2 arasında olmalı ancak sizin değeriniz alt değere çok yakın bunun için doktorunuz herhangi birşey dedi mi
cnm kadın doğum dokturum bi şey demedi benimde aklıma takıldı endokrin uzamnına görün gibi bi şey de demedi gerçi bu hormonun ne ile ilgili olduğuda bilmiyorum biraz araştrdım ama triotla ilgili galiba
tiroid hormonu bu guatr ile ilgili
benim 4.44 çıktı yüksek dedi doktor gebelik için bu hormonun 2.5 civarı olması gerekiyormuş.. ve tabi sadece gebelik için değil sağlık için de öyle olmalı... ben de bununla ilgili tedavi göreceğim..
cnm bende en kısa zamanda görüneyim doktura çünkü bna kadın doğumcu bi şey dmedi bende sorun yok diye düşündüm
sevgili arkadaşlar ben 1 yıldır pko ile uğraşıyorumm
sanırım bu illetten kurtulmaya başladım hayıt otu sayesinde
fsh nın 2 katı olan lh hormonum hayıttan sonra düştü şuan fsh dan düşük
hayıtı 3 aydır kullanıyorum ayrıca arginmax women diye bir vitamin kullanıyorum
hormonlarımı düzenlemeye çok faydası oldu kullanmanızı tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?