arkadaşlar bende 1999 dan beri pko luyum hep diana 35 kullandım bu zamana kadar evlenıncede kullanmaya devam ettım takı cocuk ısteyene kadar ılacı bıraktım bu arada ılacı bırakınca 10 kilo aldım 2 ay kadar bekledım olmadı sonra dra gittik bana serophone adında bır yumurtlama ılacı verdı 1 ay kullandım olmadı 2 ay kullandım olmadı 3 ay kullandım ve catlatma ıgnesi oldum fayda etmedı sonra rahım fılmı cekıldım temız cıktı.esımden ılk basta test ıstemedı yenı ıstedı 2 ayrı yerde test yaptırdık 1 ay arayla tam tersı sonuclar cıktı anlamadık.neyse doktor deiştirdim gecen ay adet görmedım doktor baktı yumurtlamam olmus ama çatlamamıs 3cm kist olusmus.yumurtlama ilacı kullanıncada 2 tane yumurtam olmustu ama fayda etmedi. doktor önce bu kıstı yok etmek lazım dedı dogum kontrol habı verdı bunun yanında da Glucophage verdı 850 mg gunde 1 tane hıc bır doktor bugune kadar bana bunu soylemedı bakalım hem kılo verdırcekmıs hemde adetlerı duzenlıcekmıs daha sonra yumurtlama takıbı yapacakmıs doktor.eskı doktoruma kalsa tekrar serophone kullandırcaktı bana bakmadan sonra da orda ki kist buyuyup 2 katına cıkacaktı artık sıkıldım sonuca ulasmak ıstıyorum allah hepımızın yardımcısı olsun
ama seninde bunca yıldır pko olup bu ilaç hakkında hiçbirşey bilmemen de ilginç. bir an önce başla ilaca derim....
malesef ıste bu zamana kadar kımse bahsetmedı ama ınsallah bundan sonra hersey daha ıyı olucak
Arkadaşlar siz metformini günde kaç tane alıyosunuz???
bazıları düşük dozla başlıyor. 850 mg ile günde...yan etkiler geçince günde 2 x 850 mg a çıkıyorlar.
ben baştan günde 2000 mg ile başladım
Arkadaşlar siz metformini günde kaç tane alıyosunuz???
teşekkür ederim biricik...
bende yaklaşık 5 aydır günde bir adet alıyorumda..
acaba 2 mi alsam diye düşündüm??
selam kızlar ben glifora başlayalı henüz iki gün oldu
benim doktorum aç almam gerektiğini söyledi
bulantı filan yok ama aşırı derecede baş ağrısı mevcut
pco haşimato tiroidi prolaktin yüksekliği ve kilo var
daha ne olsun değil mi
bebiş yok ama
bende bugün aldım bu ilacı,benim tüp bebek dr um al dedi,önümzdeki ay 3.tüp bebeği yaptrcaz bu ay metformin al yumurtan kaliteli olsun dedi ınş fayda eder,gerç, daha önce 8-9 ay kullandım hiç bi işe yaramamştı ama bu farklı olcak bu sefer hamile kalacağım ınş yavrularımı kucağıma alacağım ve bende anne olcağımmmm
yavrularımı? Allah söyletti heralde canım. ikizmi diledin allahtan??? umarım olur. glifor süper bir ilaç, buna inan....
canım dileğim ikiz değil aslında hani ileriye dönük istedim ben,ama tüp ebbekte 2 embyro koyulacak Rabbim nasip ederde ikiside tutarsa hiç fena olmaz hani,yılların özlemini çıkarmş olurum
yavrularımı? Allah söyletti heralde canım. ikizmi diledin allahtan??? umarım olur. glifor süper bir ilaç, buna inan....
canım süper demişsin sen ne zamandır kullanıyosun
nasıl bi etki yaptı
cidden yumurta kalitesini olumlu yönde etkilyor mu
yavaş yavaş artırıyorum ama baş ağrısından kurtulamadım hala
yan etkilerden kurtulmanın bi yolu var mı
ben araştramlarıma göre yum kalitesini arttıryor canım
ama bende hamdolsun baş ağrım falan olmadı
hatta ben başım döncek midem bulancak diye çok bekledim
ama olmadı bişey
bugün 2 ye çıakrtıyorum bakalım belki yapar
tüp ebbek dr um verdi bana bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?