canım iide ben 48 kiloyum yinede adet düzensizliğim var dr şaşırıyor bu kiloda adet düzensiz testlerim herşey normal sadece prolaktin yüksek
bende kilolu değilim, yani doktor 3-4 kg ver dedi o kadar. boyum 1.61 cm ve kilom 59...yani öyle abartı kilolu sayılmam.
peki prolaktin için tedavi tavsiye ettilermi? ya da tedavi görüyormusun?
bugünlerde benim de çok merak ettiğim bir konu bu.doktoruma sordum bunu pkolu bayanlar şeker ilacı kullanıyomuş dedim.senin çok kilon yok ama istersen başlayabiliriz dedi.bu arada klomen kullanıym bu 3.ayım.sonrasında nolck bilmiym.moralim çoook bozuk
kızlar bende pcoluyum ve dıaformını tam 3 yıl kullandım yanındada dıana 35 kullandım hiç bı doktorda demediki dianayı kullanıyosan dıaformını nıye kullanıyosun yada dıaformını kullanıyosan dıayanayı nıye kullanıyosun demedi... bı doktor yazdı kullanmaya başladım diğer doktorlarda hiç sorgulamadı 3 yıl fazladan ilaç kullandım... halbukı sadece dıaformını kullanarak agdet olabılıyormuşum ve oldumda... bede insilün direnci ve troit bezımın az çalışmasıda var
kızlar bende pcoluyum ve dıaformını tam 3 yıl kullandım yanındada dıana 35 kullandım hiç bı doktorda demediki dianayı kullanıyosan dıaformını nıye kullanıyosun yada dıaformını kullanıyosan dıayanayı nıye kullanıyosun demedi... bı doktor yazdı kullanmaya başladım diğer doktorlarda hiç sorgulamadı 3 yıl fazladan ilaç kullandım... halbukı sadece dıaformını kullanarak agdet olabılıyormuşum ve oldumda... bede insilün direnci ve troit bezımın az çalışmasıda var
Bu ilacın kilo ile ne alakası var? Bence doktorunun bu ilaç hakkında pek bilgisi yok.
Bazıları bana kilo verdirdi bu ilaç diyor ama........
selaaaam :) biricik ne iyi olmuş bu topiği açmışsın :) ben öteki topiğe de yazmıştım buraya da yazayım.Aralık ayında pko olduğumu öğrendim..güç bela regl olabildim bu ay :) boyum 168, kilom 60..doktor fazla kilon yok dedi.ama ben biraz vermek istiyorum..daha doğrusu karbonhidrattan uzak duruyorum artıkdoktoruma kalsa rahim filmi vs bakılmadan klomene başlayacaktı..ama iyi ki burada yazılanları okumuşum ve bilinçli gitmişim arkadaşlar,çünkü direkt bu ilaca başlamak bana çok mantıksız geldi..başka bir sorun olup olmadığını bile bilmiyoruz henüz..ben de doktora bu metformin denen ilacı söyledim..o da bana glukofen 850 mg yazdı..yani metformin içeren bir şeker hapı..sabah akşam kullancağım.bir de folbiol (folik asit) yazdı..4 ay dene,4 ay sonra olmazsa tekrar görüşelim dedi..ben de bu şekilde doğal olarak denemeyi istemiştim zaten..inşallah bu doğal yolla olur,başka ilaçlara gerek kalmaz,hepimiz için dua ediyorum..
burada yazılanlar,hepsi o kadar yararlı oluyor ki..diğer doktorların tutumlarını ve tedavi yöntemlerini bilmemize ve karşılaştırmamıza yarıyor..ben şimdiye kadar çok faydasını gördüm bundan sonra da göreceğime inanıyorum..
tedavi sürecimdeki değişiklikleri ve müjdeli haberimi (inşallah) sizlerle paylaşacağım..tabi sizlerden de müjdeli haberler bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?