- 17 Ağustos 2023
- 7.201
- 19.307
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Kız sen daha geçen kavurma yemiyormuydun kavurma yiyen kilomu verirBu haksızlık tamamen haksızlık...bunları yiyip çubuk gibi oluyorken benim diyet beslenip kilo verememem tamamen haksızlık
Uyyyy bezdim bırakkk beni :)Sürekli dişi olana sataşmaya çalışıp dayağını yiyip dönüyor
Oyyyş yerim onun o çizgili butlarınıUyyyy bezdim bırakkk beni :)
Çok iyi yapmışsın kuzummm tadına bakmak istemeyerekOyyyş yerim onun o çizgili butlarını(kedileri aşırı sevmeme rağmen butlarının tadına bakmak istemedim henüz, sadece ısırıyorum)
Bahçede kızartma da yapıyoooKız sen daha geçen kavurma yemiyormuydun kavurma yiyen kilomu verir
Olsa da yesem ama kavurma bende çok severim
Yemek yapmayı seviyor güzelde yapıyor anladığım kadarıyla öyle olunca kilo vermeside zor oluyor işte insan yaptıkca yiyor.Bahçede kızartma da yapıyooo
Yemekleri çok güzel, onun yüzünden soma'ya taşınıp komşu olacam.Yemek yapmayı seviyor güzelde yapıyor anladığım kadarıyla öyle olunca kilo vermeside zor oluyor işte insan yaptıkca yiyor.
Kilo vermek isteyen öncelikle ekmekle hamurlu yemekleri listeden çıkarması lazım yoksa zayıflamak çok zor.Bende ekmeksiz yemek yiyince doymuyorumama zayiflamak istedigimde bir dilimden fazla yemiyorum.
Keşke öyle becerikli kankim olsa da bende komşu olsamYemekleri çok güzel, onun yüzünden soma'ya taşınıp komşu olacam.
Bencede bizim metobolizmamjz onların olmalıydıBizim de senle çilemiz bitmedi bacımsu
Ben kavurmayi çok nadirdir yediğim senede kac kere ksvurabuliriz ki maksimum 20 kere falan bence bu çok az bir sayıKız sen daha geçen kavurma yemiyormuydun kavurma yiyen kilomu verir
Olsa da yesem ama kavurma bende çok severim
Çocuum atıştırmalık hazırladı çaya bekliyo ncnxnxn
Bak kankim nasıl da biliyor beniBahçede kızartma da yapıyooo
Senede 20 az mı yav etin kilosu olmuş kaç liraBen kavurmayi çok nadirdir yediğim senede kac kere ksvurabuliriz ki maksimum 20 kere falan bence bu çok az bir sayı
Dötünü yerimÇocuum atıştırmalık hazırladı çaya bekliyo ncnxnxn
Eki Görüntüle 3434858
Her seferinde canak çanak yemek ne mümkün yarım kilo alsan 2-3 çatal anca alabiliyorsun zaten 5 kisilik ailedeSenede 20 az mı yav etin kilosu olmuş kaç lira
Ben bu kediyi dürüm yapıp yerimÇocuum atıştırmalık hazırladı çaya bekliyo ncnxnxn
Eki Görüntüle 3434858
Panthère benziyo kız çok vahşi çıkmışDötünü yerimkafası kara olan koyunlara benziyor
Siyamların mizacı öyle, ama acayip fenalar maviş gözlüler.Panthère benziyo kız çok vahşi çıkmış