- 19 Nisan 2022
- 4.029
- 43.077
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O anlamda demedim ama olsundu Domates de meyve, ama kimse yemekten sonra bi meyve yiyelim deyip domates yemiyor aşkım
Bana sürmüyorsan ben de atarım bunların hepsini yere . ailurophileDişi kedi mi ailurophile acaba oje mi sürmek istedi prenses
Misafirler bebek ya da kedi-kopek degil mi?Burda misafire hazırlanan ikrama "mama "diyor kadınlar ilk duyduğumda şaşırmıştım.
-misafirlerine ne mama yapcan?
+kısır mi yapsam patates salatası mi bilemedim muhabbet aynen böyle
Bu haksızlık tamamen haksızlık ...bunları yiyip çubuk gibi oluyorken benim diyet beslenip kilo verememem tamamen haksızlıkEki Görüntüle 3434845 Bugün de kahvaltı da bunları yedim ohhhh
Metabolizmamı böyle alıştırdım tencere ben bunlara yemesem aç kalırımBu haksızlık tamamen haksızlık ...bunları yiyip çubuk gibi oluyorken benim diyet beslenip kilo verememem tamamen haksızlık
Yok değil önce bir kaç kişi söyleyince algilayamadim gelcek olan bebeklere hazırlık düşünüyorlar zannettim sonra kısır vs denince dedim siz ikramlara mama mi diyorsunuzMisafirler bebek ya da kedi-kopek degil mi?
Eee balık etli olmak da bazı kadınlara çok yakışıyor sen onlardansınnnnBu haksızlık tamamen haksızlık ...bunları yiyip çubuk gibi oluyorken benim diyet beslenip kilo verememem tamamen haksızlık
Bu arada ben de onlardanım :)Eee balık etli olmak da bazı kadınlara çok yakışıyor sen onlardansınnnn
Sen de mi gördün beniEee balık etli olmak da bazı kadınlara çok yakışıyor sen onlardansınnnn
Erkek olan yaptı. Dişi çok akıllı, ama bu erkek olanı dış minnaklar evimizi başımıza yıkmak için yollamış.Dişi kedi mi ailurophile acaba oje mi sürmek istedi prenses
Bakalım sizin şu yemek zevkleriniz daha beni ne kadar şaşıratacakDenedim ne var bunda ama yaa öyle atıştırmalık diyr yemiyorum sadece tadına baktım yani
köpek mamasıydı sene 2011 denedim ama hala hayattayım
yaaaa herkes mutlu olduğu halde olsun ben ders çalışmaya gidiyroumnkonu çok güzel..Sen de mi gördün beni
Gözleri çok güzel kendisde öylesarılmak isterdim şu anErkek olan yaptı. Dişi çok akıllı, ama bu erkek olanı dış minnaklar evimizi başımıza yıkmak için yollamış.Eki Görüntüle 3434848
Oyyy ama sen çok tatlısın annem güzel uzun ömrün olsun güzel ailenle sevgi dolu annenle ailurophileErkek olan yaptı. Dişi çok akıllı, ama bu erkek olanı dış minnaklar evimizi başımıza yıkmak için yollamış.Eki Görüntüle 3434848
Bizim de senle çilemiz bitmedi bacımsuBu haksızlık tamamen haksızlık ...bunları yiyip çubuk gibi oluyorken benim diyet beslenip kilo verememem tamamen haksızlık
Sürekli dişi olana sataşmaya çalışıp dayağını yiyip dönüyorOyyy ama sen çok tatlısın annem güzel uzun ömrün olsun güzel ailenle sevgi dolu annenle ailurophile
y gelecek gene bütün harika Antep yemekleriyle beni orta yerimden çatlatmak içinBir Antep gelini de bunları görmeli. Millet neler neler yiyor Margaret Hale gel gör.