- 28 Ocak 2009
- 33.627
- 54.421
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Aynen, domates,salatalık, marul,nane, maydanoz, yeşil soğan konur asma yaprağı ilede çok güzel oluyor.Bende çok severim. Maydanoz,yeşilsogan,marul,domates,salatalık konur,yanında marul taze asma yapragiyla yeriz çok güzel olur
Aynıyız desene bizde öyle yaparızE
Aynen, domates,salatalık, marul,nane, maydanoz, yeşil soğan konur asma yaprağı ilede çok güzel oluyor.
Sarma-dolma icinide asla kavurmayiz salçalı bol malzemeli olur içi salçalı, domatesli ,soğanlı, naneli maydanozlu,sarımsaklıMersin -Adana kuş üzümlü tarçınlı şekerli tercih etmezler.
Patates kavurmasına salcada ekle çok güzel oluyor patates kavurması üzerine sarımsaklı yoğurt katıp yerim çok lezzetli oluyorTabii ki sevilmez mi patatesli börek?
Bir de şey yaparız biz patates kavurması deriz, haşlanmış patatesi doğarız küçük küçük. Soğan kavururuz, biraz pul biber, kırmızı biber, karabiber, tuz. Üstüne doğradığımız patatesi katar biraz karıştırırız ocakta. Otur ye ekmekle çayla. Ekmeğin üstüne nutella sürer gibi bunu sür ye.
Yok artıkBaklaya bile salça giriyor bizde sadece salça girmeyen yemek yok gibi bizde
Neye yok artık yav. Bakla yemeğini biz de salçalı yaparız.Yok artık
benim kv bazen yoğurtlu yapar bazende soğanlı salçalı,lezzet versin diye kendi topladıkları sumağı suda bekletip suyunu koyar çok lezzetli olurYok artık
Pilavın üzerine yoğurt katıp yiyeceksin özellikle sebzeli salçalı da hatta cacikta olabilirTekrar yazmak isterim ki pilavın yanında tulumba olcak ve ikisi aynı kaşıktan buluşacak, üzgünüm abla...
ÜffPilavın üzerine yoğurt katıp yiyeceksin özellikle sebzeli salçalı da hatta cacikta olabilir
İtiraf ediyorum baklayi da salçası zeytinyağlı ve dereotu yapıyoruzNeye yok artık yav. Bakla yemeğini biz de salçalı yaparız.
Bir kez de salçalı dene derim.Ben baklava diye okudum onu sanki
İtiraf ediyorum baklayi da salçası zeytinyağlı ve dereotu yapıyoruz
Normal taze, ince yeşil bakla yemedin mi hiç ?Bana bakla hiç güzel bişimiş gibi gelmiyo yav fava harici (ki ona da bayılmadım) bakla yemedim ben
No anormal bakla da mı varNormal taze, ince yeşil bakla yemedin mi hiç ?
Bahsettiğim, direkt soğan- yağ- salça kavurup yemeği yapılan bakla bu:No anormal bakla da mı var
Ha no bunu da yemedimBahsettiğim, direkt soğan- yağ- salça kavurup yemeği yapılan bakla bu:
Eki Görüntüle 3442066
Kimi insan dereotu konmazsa yemiyor bakla yemeğini. Ben, dereotunun baklanın kendi tadını bastırdığını düşünüyorum; dereotsuz pişiriyorum.
Kyv salçalı yapıyordu bence salçasız daha iyiBir kez de salçalı dene derim.
O zaman bakla keşkeği yedinHa no bunu da yemedim
Bakla keşkeği neymiş; bakıp geliyorum.Bakla keskegi yazdım da .oğlum herkesin meze olarak yediklerini biz niye ana yemek olarak yiyoruz
FavaBakla keşkeği neymiş; bakıp geliyorum.