- 8 Nisan 2023
- 5.399
- 48.394
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Siyah zeytin ben. Yeşili pek sevmiyorum ama siyah zeytinsiz yaşayamam.Muz sevmeyene ilk kez denk geldimBende zeytin sevmem mesela asla yemem bir kere denedim hiç sevmedim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siyah zeytin ben. Yeşili pek sevmiyorum ama siyah zeytinsiz yaşayamam.Muz sevmeyene ilk kez denk geldimBende zeytin sevmem mesela asla yemem bir kere denedim hiç sevmedim.
Kemalpaşa bundan biraz daha küçük ve onun içinde peynir tadı yok. Dış dokuları çok benzer.Bu Kemal Paşa değil mi ya
Dolgusuzla mı başlasaydın acaba bxnxnİçi dolgulu bir ödül mamaları var, onu deniycem gibi.
Ama lütfen kedilerin mamalarına göz dikme artık canım rahat bırak mamalarıİçi dolgulu bir ödül mamaları var, onu deniycem gibi.
Ben acımsı tatlari pek sevmiyorum birde kendine has kokusu oluyor kokusunu sevemiyorum belki ondandır benlik değil dedim ama abim çekirdek gibi yiyor.Siyah zeytin ben. Yeşili pek sevmiyorum ama siyah zeytinsiz yaşayamam.
Kedi mamasımımiden rahatsızlanmasın sonra?Evet aşkım denedim etlisi fena değildi balıklısı pek damak tadıma uymadı
Ben aç olunca siyah zeytin ekmek domates yaparım , ya da domates ekmek ikuzenim var ablam ona kahvaltıya gittiğimde bana domates doğrarken birbirimize bakıyoruz biliyor çok sevdiğimiSiyah zeytin ben. Yeşili pek sevmiyorum ama siyah zeytinsiz yaşayamam.
Şu konuda meyveden başka bir şey yediğini gördüm ya zeytinde yağ var aşkım, emin misin sevdiğindenSiyah zeytin ben. Yeşili pek sevmiyorum ama siyah zeytinsiz yaşayamam.
3 erkekle yasiyorum napabilirim bunlarin hepsi her gun doymasi lagggzzziiiimmAman o evde mantı falan da açıyo. İçine Kayserili teyze kaçmış onun. Önce ki hayatında Urfa’da kebapçı salonu falan vardı bence . gelip ağzıma edecek şimdi bxbxbxb
Zeytin de meyve bence ağaçta yetişiyor netekimŞu konuda meyveden başka bir şey yediğini gördüm ya zeytinde yağ var aşkım, emin misin sevdiğinden
Ya hatta kötü bir şey geldi aklıma sonra vazgeçtim anlatmaktan ,seven insanlar tiksinmesin diye :)Aşkım hoş geldin burası rejimini bozmaz çok değişik tarifler var az biraz oku anlarsın
Canım onlar zaten ödüllük bir şey yapmıyorlar ki boşuna alıyoruz. Masadan ojelerimi ittirip halıyı ojeye boyamasını da ödüllendirmezsin yaniAma lütfen kedilerin mamalarına göz dikme artık canım rahat bırak mamaları
O anlamda demedim ama olsundu Domates de meyve, ama kimse yemekten sonra bi meyve yiyelim deyip domates yemiyor aşkımZeytin de meyve bence ağaçta yetişiyor netekim
Aşkım şu topicte normal olan tek şey zeytin olduğu için olabilir mi?Şu konuda meyveden başka bir şey yediğini gördüm ya zeytinde yağ var aşkım, emin misin sevdiğinden
Sen de haklısın ncnxj hayret yolmadı beni3 erkekle yasiyorum napabilirim bunlarin hepsi her gun doymasi lagggzzziiiimm
Denedim ne var bunda ama yaa öyle atıştırmalık diyr yemiyorum sadece tadına baktım yaniKuscam ya
köpek mamasıydı sene 2011 denedim ama hala hayattayımKedi mamasımımiden rahatsızlanmasın sonra?
Sorma canım ödüllük bir şey yapmıyorlar hep fenalıkları var tlfonumu kırmıştı şarjdaki tlfnumu ilk zamanlardı tabi şimdi biraz daha duruldu evde halılar her gün kayıyor hiç simetrik durmuyorCanım onlar zaten ödüllük bir şey yapmıyorlar ki boşuna alıyoruz. Masadan ojelerimi ittirip halıyı ojeye boyamasını da ödüllendirmezsin yani
Dişi kedi mi ailurophile acaba oje mi sürmek istedi prensesSorma canım ödüllük bir şey yapmıyorlar hep fenalıkları var tlfonumu kırmıştı şarjdaki tlfnumu ilk zamanlardı tabi şimdi biraz daha duruldu evde halılar her gün kayıyor hiç simetrik durmuyor