Pisboğaz 🥴

Davetlerde restoranlarda evet, ama evde elime ne geçerse onunla yiyorum
Benim elim hep çatala gidiyor. Evliliğimizin ilk yıllarında eşime de hep çatal çıkarıyordum. Her seferinde ben kaşık istiyorum deyip değiştiriyordu. Sonra alıştım.

Okulun kantininden ekmek arası patates kızartması alanlar burda mı?
Patso ve o ucuz hamburger. Liseye gittigim zaman 1.25 kuruştu. Burdan yaşımda kendini belli ediyor zaten ama nasıl lezzetliydi. Sonrasında sayısız yedik tabi ama o lezzet yok. İlla yanmış ucuz yağ olacak demekki :)

Pisbogazlilik olarak genel yiyicigim zaten ama birşeyleri soğuk yemeyi de severim. Köfte, lahmacun, pizza, hamburger veya herhangi bir ızgara. Sıcağıyla aynı lezzetli alırım

İstediğiniz konudan baslayabilirsiniz
baklava ile ayran içilir mi ?
Menemen soğanlı mi olur ?
K.Pideye ezine konur mu ?
Kahve sert mi yumuşak mi ?
Bence yeme-içme damak zevkine göre değişiyor, mesela ailurophile kısıra domates koyulmaz demiş, ben de aksine domates, yeşil biber, maydanoz, kıvırcık, taze soğan koyarım mutlaka, tercihen kornişon da doğradığım olur, mesela konuşulmadıysa damak zevkine göre değişen bir yemek mevzusu da benden olsun, ben zeytinyağlı sarma ve z. yağlı biber dolmasında kuş üzümünü hiç sevmem, tuzlu bir yemekte o tatlı hissi midemi alt üst ediyor ama aynı zeytinyağlı yemeklere veya etli sarma ve dolmaya çay kaşığının ucuyla toz tarçın koyarım aroma versin diye, halbuki o da tatlı bir baharat ama dozunda olunca yemeğe lezzet katıyor bence.
Menemene soğan koymuyorsan tupe yazik gaza yazik al domat ekmek ye serefinle
Siz hiiiç konuşmayın my hanım big hanım, sizin mantı performansınızla dikiş dikme kabiliyetinizi biliyoruz
Bir de gelmiş gurme gibi yorum yapıp domates eppek yiyin diyor

Ablacım zaten kuş üzümü nedir yaa yani sarayda öyle yemişler diye neden biz de koyuyoruz ki bol soğanlı iç hazırlamak kafi, zaten soğan getiriyor yemeklerin tadını

Bir de ekmekle deneyin, pisboğazlılık değil de karbonhidrat müptelalığı desem daha doğru galiba, hamur işini hamur işiyle yiyenlerdenim pilav, mantı, makarnanın dibini bile ekmekle sıyırıyorum
Ablacığım ben zaten ekmek yemeyince doymadığım için makarnayı falan şu şekil yiyorum

Eklentiler

• IMG_1658.jpeg
    141,9 KB · Görüntüleme: 27
Ablacım zaten kuş üzümü nedir yaa yani sarayda öyle yemişler diye neden biz de koyuyoruz ki bol soğanlı iç hazırlamak kafi, zaten soğan getiriyor yemeklerin tadını
Aynen, bazı yemeklere koyulan baharatlar kadar bol soğan ve domates hem çok yakışıyor hem de lezzet veriyor, zeytinyağlılarda soğanı çok kullanırım, bir de bamya da bol soğan domates.

Aynen, bazı yemeklere koyulan baharatlar kadar bol soğan ve domates hem çok yakışıyor hem de lezzet veriyor, zeytinyağlılarda soğanı çok kullanırım, bir de bamya da bol soğan domates.
Annem de rahmetli anneannemde bol bol soğan doğrardı zeytinyağlılara özellikle biber dolması ve yaprak sarmasına mesela zeytinyağlo fasulye falan da bence bol domates bol soğanla harika oluyor böyle çıtır ekmeğin içinde

Ben birkaç gün ekmek yemeyi kestim çünkü feci ekmek yiyorum + evde hamur işi de hiç eksik olmaz, neyse ölüyorum sandım, aç kaldım resmen
Geçen yaz ben de sağlıklı besleneyim dedim 3 gün sonra karbonhidratsızlıktan gözümün feri gitti annem hemen makarna yedirdi kendime geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…