- 12 Temmuz 2022
- 23.002
- 84.454
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Ben bazen toprak da yiyorum çünkü kokusu çok güzel
Vitamin kullanıyorum
Al kardeş demir, lazım olur
Ispanaklı kıymalı ve patatesli börek olur. Hem de ne biçim olur. Bu karışımı dene.En güzel börek patatesli ve ıspanaklı olanlardır kıymalı falan börek olmassss
Bunu yeni gördüm aşko, denemedim, ama bu denemeyeceğim anlamına gelmiyor.Hiç denemedin mi…ben bizim köpeğin mamasını denemiştim mesela
Biftekli olan güzeldi balıklı biraz değişiktiBunu yeni gördüm aşko, denemedim, ama bu denemeyeceğim anlamına gelmiyor.
Bizimkilerin maması somonlu, somon severimBiftekli olan güzeldi balıklı biraz değişikti
Yaş mamayı yemeye cesaret edemedim ama onu da gel beraber deneyelim..Bizimkilerin maması somonlu, somon severim
Tabii ki sevilmez mi patatesli börek?Aşkım hoş geldin sen önce bi de patatesli börek seviyorsun di mi
Onun için kurşun atıp kurşun yediklerine göre var bir hikmetiYaş mamayı yemeye cesaret edemedim ama onu da gel beraber deneyelim..
Elinle bile alıp yersin o harika şeyi hiç medeniyete gerek yokTabii ki sevilmez mi patatesli börek?
Bir de şey yaparız biz patates kavurması deriz, haşlanmış patatesi doğarız küçük küçük. Soğan kavururuz, biraz pul biber, kırmızı biber, karabiber, tuz. Üstüne doğradığımız patatesi katar biraz karıştırırız ocakta. Otur ye ekmekle çayla. Ekmeğin üstüne nutella sürer gibi bunu sür ye.
Kil demek istemişsindir.Ben bazen toprak da yiyorum çünkü kokusu çok güzel
Noo, susuz kalmış çorak toprakKil demek istemişsindir.
Sen nerelisin arteTabii ki sevilmez mi patatesli börek?
Bir de şey yaparız biz patates kavurması deriz, haşlanmış patatesi doğarız küçük küçük. Soğan kavururuz, biraz pul biber, kırmızı biber, karabiber, tuz. Üstüne doğradığımız patatesi katar biraz karıştırırız ocakta. Otur ye ekmekle çayla. Ekmeğin üstüne nutella sürer gibi bunu sür ye.
Kil yiyenler var bizim sülalede de öyleli sandım. Toprağın ıslanınca kokusunun neden öyle güzel olduğunu biliyor muydun diyerek seni bu sevdadan soğutayım mademNoo, susuz kalmış çorak toprak
Malatya, bulunmaz eşin. ❤Sen nerelisin arte