- 28 Ağustos 2020
- 8.250
- 36.065
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Ben çorba hariç her şeyi çatalla yerim."köylülükten nasıl kurtulabilirim" konusunda çatalla kuru fasulye yiyenler bizi totomuzdan bıçaklar okudukça.
Ben de böyleyim. Çatal daha pratik geliyor.Ben çorba hariç her şeyi çatalla yerim.
Yaaa o tadı hala arar ama bulamam. Evde yapınca öyle olmuyor. Pis yağ lazım sanırım.Okulun kantininden ekmek arası patates kızartması alanlar burda mı?
Bu anlattığın patates kavurma bizde de çok sevilir ve tadına doyum olmaz ondan sordum güzel yer MalatyaMalatya, bulunmaz eşin. ❤
Sogan yaprağı ile yoğurt yiyorum ben"köylülükten nasıl kurtulabilirim" konusunda çatalla kuru fasulye yiyenler bizi totomuzdan bıçaklar okudukça.
Soğan yaprağı ne kız?Sogan yaprağı ile yoğurt yiyorum ben
Soğan yaprağı ne kız? Taze soğan mı?Sogan yaprağı ile yoğurt yiyorum ben
Sen nerelisin?Bu anlattığın patates kavurma bizde de çok sevilir ve tadına doyum olmaz ondan sordum güzel yer Malatya
Biftek oSoğan yaprağı ne kız?
Senin nickin altındaki ne embriyo mu? Gebe misin?
Az önce patso sipariş edip yedimOkulun kantininden ekmek arası patates kızartması alanlar burda mı?
Eşimin bir tarafı da Amasyalı. O daha önce yememişti patates kavurması ama tadınca bayıldı.Amasyalıyım aslen
Kuru soğan diyoruz biz ona toptan. İlk defa duydum soğan yaprağı.Biftek o
sogan yaprağı nasıl bilmezsin kuru soğanı bölünce 4 e her bir parçasını bulduğunda kaşık gibi olur
Neden?Kil yiyenler var bizim sülalede de öyleli sandım. Toprağın ıslanınca kokusunun neden öyle güzel olduğunu biliyor muydun diyerek seni bu sevdadan soğutayım madem
Daha neler duyarsın benden manisa-trabzon-balikesir meleziKuru soğan diyoruz biz ona toptan. İlk defa duydum soğan yaprağı.
Sosissiz dedin de canım ne biçim kumru istiyor var ya. Bir ara dedim kendim yapayım her şeyi güzelce pişiririm, sonra dedim salak işlenmiş gıda bu pişirsen nolacak? Bebeme üzüldüm, doğumdan sonra diye avutuyorum kendimi. Yalnız eminim ki doğumdan sonra istemeyecek canımAz önce patso sipariş edip yedimsosissiz tabi ekmek arası pattis
Ben de felaket ekmek arası salam çekiyorum, gönlüm varoş. Dümdüz salam başka bişi istemem. Ama riske atamadım marul kokladım geçtiSosissiz dedin de canım ne biçim kumru istiyor var ya. Bir ara dedim kendim yapayım her şeyi güzelce pişiririm, sonra dedim salak işlenmiş gıda bu pişirsen nolacak? Bebeme üzüldüm, doğumdan sonra diye avutuyorum kendimi. Yalnız eminim ki doğumdan sonra istemeyecek canım
Davetlerde restoranlarda evet, ama evde elime ne geçerse onunla yiyorumBen çorba hariç her şeyi çatalla yerim.
Bakteri ve mantarların üremek için salgıladıkları bir şeyin kokusu o aslında toprak kokusu değil.Neden?
Evet nerede yemememiz gereken şey varsa onu çekiyor.Ben de felaket ekmek arası salam çekiyorum, gönlüm varoş. Dümdüz salam başka bişi istemem. Ama riske atamadım marul kokladım geçti