- 12 Ocak 2021
- 4.390
- 17.879
- 30
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Baştan sona okumayı yüreğim kaldırmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay daha da yemem valla sağ ol canoBakteri ve mantarların üremek için salgıladıkları bir şeyin kokusu o aslında toprak kokusu değil.
Benim elim hep çatala gidiyor. Evliliğimizin ilk yıllarında eşime de hep çatal çıkarıyordum. Her seferinde ben kaşık istiyorum deyip değiştiriyordu. Sonra alıştım.Davetlerde restoranlarda evet, ama evde elime ne geçerse onunla yiyorum
Özel davette muz veriyorlar da yenmesinin elitliği kaldı. ama ben muzu tersten açıyomuşum onu da yeni öğrendimAlla alla çatalı batırır yerim valla hatta büyükse elimle atarım ağzıma
Rica ederim. Böbreklerini düşündüğüm için, yoksa söylemezdim.Ay daha da yemem valla sağ ol cano
Ya onu bende gördüm poposundan açmak gerekiyormuş ama bence bizim yaptığımız daha doğruÖzel davette muz veriyorlar da yenmesinin elitliği kaldı. ama ben muzu tersten açıyomuşum onu da yeni öğrendim
Ayda yılda bir çok az yiyordum ama onu da yapmam artıkRica ederim. Böbreklerini düşündüğüm için, yoksa söylemezdim.
Patso ve o ucuz hamburger. Liseye gittigim zaman 1.25 kuruştu. Burdan yaşımda kendini belli ediyor zaten ama nasıl lezzetliydi. Sonrasında sayısız yedik tabi ama o lezzet yok. İlla yanmış ucuz yağ olacak demekki :)Okulun kantininden ekmek arası patates kızartması alanlar burda mı?
Bence yeme-içme damak zevkine göre değişiyor, mesela ailurophile kısıra domates koyulmaz demiş, ben de aksine domates, yeşil biber, maydanoz, kıvırcık, taze soğan koyarım mutlaka, tercihen kornişon da doğradığım olur, mesela konuşulmadıysa damak zevkine göre değişen bir yemek mevzusu da benden olsun, ben zeytinyağlı sarma ve z. yağlı biber dolmasında kuş üzümünü hiç sevmem, tuzlu bir yemekte o tatlı hissi midemi alt üst ediyor ama aynı zeytinyağlı yemeklere veya etli sarma ve dolmaya çay kaşığının ucuyla toz tarçın koyarım aroma versin diye, halbuki o da tatlı bir baharat ama dozunda olunca yemeğe lezzet katıyor bence.İstediğiniz konudan baslayabilirsiniz
baklava ile ayran içilir mi ?
Menemen soğanlı mi olur ?
K.Pideye ezine konur mu ?
Kahve sert mi yumuşak mi ?
Siz hiiiç konuşmayın my hanım big hanım, sizin mantı performansınızla dikiş dikme kabiliyetinizi biliyoruzMenemene soğan koymuyorsan tupe yazik gaza yazik al domat ekmek ye serefinle
Bir de ekmekle deneyin, pisboğazlılık değil de karbonhidrat müptelalığı desem daha doğru galiba, hamur işini hamur işiyle yiyenlerdenim pilav, mantı, makarnanın dibini bile ekmekle sıyırıyorumSade Pilavın da fanı değilim ama yoğurda bulayınca yeniyor işte
Ablacım zaten kuş üzümü nedir yaa yani sarayda öyle yemişler diye neden biz de koyuyoruz ki bol soğanlı iç hazırlamak kafi, zaten soğan getiriyor yemeklerin tadınıBence yeme-içme damak zevkine göre değişiyor, mesela ailurophile kısıra domates koyulmaz demiş, ben de aksine domates, yeşil biber, maydanoz, kıvırcık, taze soğan koyarım mutlaka, tercihen kornişon da doğradığım olur, mesela konuşulmadıysa damak zevkine göre değişen bir yemek mevzusu da benden olsun, ben zeytinyağlı sarma ve z. yağlı biber dolmasında kuş üzümünü hiç sevmem, tuzlu bir yemekte o tatlı hissi midemi alt üst ediyor ama aynı zeytinyağlı yemeklere veya etli sarma ve dolmaya çay kaşığının ucuyla toz tarçın koyarım aroma versin diye, halbuki o da tatlı bir baharat ama dozunda olunca yemeğe lezzet katıyor bence.
Siz hiiiç konuşmayın my hanım big hanım, sizin mantı performansınızla dikiş dikme kabiliyetinizi biliyoruz
Bir de gelmiş gurme gibi yorum yapıp domates eppek yiyin diyor
Ablacığım ben zaten ekmek yemeyince doymadığım için makarnayı falan şu şekil yiyorumBir de ekmekle deneyin, pisboğazlılık değil de karbonhidrat müptelalığı desem daha doğru galiba, hamur işini hamur işiyle yiyenlerdenim pilav, mantı, makarnanın dibini bile ekmekle sıyırıyorum
Aynen, bazı yemeklere koyulan baharatlar kadar bol soğan ve domates hem çok yakışıyor hem de lezzet veriyor, zeytinyağlılarda soğanı çok kullanırım, bir de bamya da bol soğan domates.Ablacım zaten kuş üzümü nedir yaa yani sarayda öyle yemişler diye neden biz de koyuyoruz ki bol soğanlı iç hazırlamak kafi, zaten soğan getiriyor yemeklerin tadını
Ben birkaç gün ekmek yemeyi kestim çünkü feci ekmek yiyorum + evde hamur işi de hiç eksik olmaz, neyse ölüyorum sandım, aç kaldım resmenAblacığım ben zaten ekmek yemeyince doymadığım için makarnayı falan şu şekil yiyorum
Annem de rahmetli anneannemde bol bol soğan doğrardı zeytinyağlılara özellikle biber dolması ve yaprak sarmasına mesela zeytinyağlo fasulye falan da bence bol domates bol soğanla harika oluyor böyle çıtır ekmeğin içindeAynen, bazı yemeklere koyulan baharatlar kadar bol soğan ve domates hem çok yakışıyor hem de lezzet veriyor, zeytinyağlılarda soğanı çok kullanırım, bir de bamya da bol soğan domates.
Geçen yaz ben de sağlıklı besleneyim dedim 3 gün sonra karbonhidratsızlıktan gözümün feri gitti annem hemen makarna yedirdi kendime geldimBen birkaç gün ekmek yemeyi kestim çünkü feci ekmek yiyorum + evde hamur işi de hiç eksik olmaz, neyse ölüyorum sandım, aç kaldım resmen