- 27 Ekim 2017
- 3.593
- 15.716
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Evet, biraz artistlik yapayım dedimKüflenmiş yani?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet, biraz artistlik yapayım dedimKüflenmiş yani?
Eşim sevdiği halde patatesli börek yapmam. Patates ziyanligi ekmek arası ekmek gibi
Uç da severim ama 0.5 olcak 0.7 boğaza takılıyoPatatesli börek mi ,0.7 uç mu desen uç derim
Peynirleri sağda solda unutup kuflendiriyorsunuz sonra peynride kıtlık oluyor pahalı satıyorsunuzEvet, biraz artistlik yapayım dedim
Boga burcu yakın arkadasım gecen hafta brokolinin sulu yemegını pişirip ıcıne kıyma patates de katmıstı.Bir boğa burcu yemekle ilgili her şeyi düşünür
Ben bi kere madoda kahvaltıya gittim. Allahın madosu yani en vasat olduğu zamanlar. Adam küflenmiş kaşar getirdi. Bak kaşar he. Dedim bu küflü. Bana dedi ki onun orijinali o, antibiyotik kslfleflflPeynirleri sağda solda unutup kuflendiriyorsunuz sonra peynride kıtlık oluyor pahalı satıyorsunuz
Millete küf yediriyoruzPeynirleri sağda solda unutup kuflendiriyorsunuz sonra peynride kıtlık oluyor pahalı satıyorsunuz
Yok kardeş benim içim soğumadı bu olayı uzatçam sanırım seni anneme falan şikayet edicemEşim sevdiği halde patatesli börek yapmam. Patates ziyanligi ekmek arası ekmek gibi
EtmeğYok kardeş benim içim soğumadı bu olayı uzatçam sanırım seni anneme falan şikayet edicem
Ben tavuklu börek yiyorumEn güzel börek patatesli ve ıspanaklı olanlardır kıymalı falan börek olmassss
Doğurunnda geçecek inşallah bende ipk gebelikte etten ve salatalıktan tiksinmjstim şimdi buldum mu indiriyorumBana seslenmek için konu açmışsınız sandım başlığı görünce.
Baklavayla ayran da olur ama soğuk yoğurt çorbası daha güzel olur
Her türlü şerbetli tatlı üzerine tahin dökülüp yenilir, halka tatlı da tahine bana bana yenilir.
Yumurtalı ekmek sıcakken üstüne bal dökülüp yenilir yutulur.
Kaşarlı tosta çikolata da konulur. Denemeyen konuşmasın boşuna.
Peynirli gözlemeye mutlaka domates konulur, peynir ve domates kesinlikle ayrılmaz bir ikilidir bilirsiniz ki. Tostu ayrıca kaşarlı\peynirli, domatesli de yapabilirsiniz.
Neyse işte, benim pisboğazlığım garip karışımlardan ileri gelmiyor. Karnımdaki bebeden ileri geliyor. Hatta ileri gelmek nedir mideme gidiyor ne varsa.
Yalnız tek bir şey var eskiden çok sevdiğim şimdi söyleyince bile midemin bulandığı: tantuni, lahmacun, herhangibir dürüm arasına soğan söğüş koymak. La yavrum insan bundan niye tiksinir? Başka şey mi bulamadın tiksinecek? Tamam konuyu kapatalım.
Aşkım hoş geldin sen önce bi de patatesli börek seviyorsun di miBana seslenmek için konu açmışsınız sandım başlığı görünce.
Her türlü şerbetli tatlı üzerine tahin dökülüp yenilir, halka tatlı da tahine bana bana yenilir.
Peynirli gözlemeye mutlaka domates konulur, peynir ve domates kesinlikle ayrılmaz bir ikilidir bilirsiniz ki. Tostu ayrıca kaşarlı\peynirli, domatesli de yapabilirsiniz.
Neyse işte, benim pisboğazlığım garip karışımlardan ileri gelmiyor. Karnımdaki bebeden ileri geliyor. Hatta ileri gelmek nedir mideme gidiyor ne varsa.
Yalnız tek bir şey var eskiden çok sevdiğim şimdi söyleyince bile midemin bulandığı: tantuni, lahmacun, herhangibir dürüm arasına soğan söğüş koymak. La yavrum insan bundan niye tiksinir? Başka şey mi bulamadın tiksinecek? Tamam konuyu kapatalım.
Bu benden gelecek bi tepki olduğu için etkisi bence x100 olmalı: IykBana seslenmek için konu açmışsınız sandım başlığı görünce.
Peynir ve reçel güzel bir ikili zaten. Afiyet olsun.An itibari ile komşudan su böreği geldi ve ben üzerine reçel koyup yiyorum
Çok güzel bir arkadaş kendileriiii Ama kabızlık yapıyor yiyemiyoruz pekŞimdi size bir sırrı mı söylicem linçlerseniz hepinizi şikayet ederim.
Muzun tadını bilmem ona rağmen tiksiniyorum hiç yemedim..
Ekşi ekşi değil mi? Düşündüm de olur ya. Çorbaya peynir de olur.Evet gelelim ege problems :
Tarhana çorbası ile uzum yeriz biz bildiğin yeşil üzüm
Üstüne kayısı yiÇok güzel bir arkadaş kendileriiii Ama kabızlık yapıyor yiyemiyoruz pek
Kızım domates kısırı yumoş yumoş yapıyor sevmem öyle. İçine koyma illa yiyeceksen yanında ye.Ay yazıklar olsun sende mi