- 24 Eylül 2018
- 98.379
- 294.782
- 698
Sen nasılsın bugün?Amin inşaallah:/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen nasılsın bugün?Amin inşaallah:/
Şuan eşimin söylediği kadarıyla sosyal medyadan da Soma üzerinden konuşuluyor neden tatil verilmedi diye Kırkağaç gibi bizde sallandik bizim cociklar hep depremde cök kapan yapıyor nereye kadar gidecek devam edeceği soyleniyor aynı şekildeBunlar depremden hasar görmüş canım
İyiyim canım sağol sen nasılsınSen nasılsın bugün?
Çok şükür canım,fena değilimİyiyim canım sağol sen nasılsın
Canım burada 4000 bina yıkılmış 100 lerce ağır hasarlı varŞuan eşimin söylediği kadarıyla sosyal medyadan da Soma üzerinden konuşuluyor neden tatil verilmedi diye Kırkağaç gibi bizde sallandik bizim cociklar hep depremde cök kapan yapıyor nereye kadar gidecek devam edeceği soyleniyor aynı şekilde
Zaten diğer deprem bölgelerinde de haftaya okul başlayacak mis
Bir cok aile göndermiyor bizim burda okula çocuklarıni
Gerekli önlemler alınmalı
Soma da bir tane müstakil evde derin çatlaklar var mesela kimse bunu konuşmuyor
Sizin orası gibi olamaz ki bizim taraflarCanım burada 4000 bina yıkılmış 100 lerce ağır hasarlı var
Ondan tatil edildi.Sizin şimfilik tatil zor çünkü bu artçılar aylarca sürecek
Hangi bir tatil olsun.
Görümcemin kızının okul yıkılacakmış.Başka rk ninaya geçecekler iki devre olacak ...Füşün burada durum böyle
Allah iyilik versinÇok şükür canım,fena değilim
Aman olmasın bir şeyler artıkSizin orası gibi olamaz ki bizim taraflar
Amin güzelciğim,cümlemizeAllah iyilik versin
Amin amin,herkeslere yetti bu depremlerAman olmasın bir şeyler artık
Aynen yettiAmin amin,herkeslere yetti bu depremler
Burada 29 okul yıkılacakmış.Sadece evler olsa okullar bile sıkıntılı
Tüm turkiye incelenmeli insanlara gerekli olanaklar verilmeli son deprem için konuşuyorum toplanan para ile karşılıksız ev yapilmali insanlara faizsiz kredi nedir ya
Allah başa vermesin ama depremzedelerin ihtiyaçları tamamlanmadı deseler eminim bi o kadar daha verir bizim milletimiz ...
Üst komşum ile konismiyordum onların da kayıpları varmış çok üzüldüm
Çok yazık yaBizim buradada var yıkılacak okullar, hatta adnan menderes okulu büyük ağustos donemindeki depremde catlamisti hala devam ediyordu koca yarikla 1-2 ay bizim okulla bileşmişti birsey yapilmamisti aradan gecti 20 küsür yil simdi kapilacak - mış.
O para hasarları tamamen ödemeye yetmez:)Düşün burada sadece 29 okul var.Bir okul kaça mal olur:)Paranın akıbeti belli değil ki, 73 milyon acun topladı, 45 bin lira yardımı dahil evsiz kalanlara verildi, ev mi yapacak, eşya mı alacak, kiyafetmi alacak karnımı doyacak, elektrik doğalgaz mi ödeyecek hiçbirşeye yetmez bu para. Deprem vergileri ve afad, ve kızılaya gelen yardım dışı nda toplandı bu para neden evsizlere ücretsiz toplu konut yapılmadı saskinim 170.000 'dan 430 konut deprem zededen hiç ücret alınmadan yapılabilirdi o parayla
Keşke kurumları vicdanlı birileri yönetseydi
Nevrosum bu para sadece acunun topladigi, ben ondan bahsediyorum. Yoksa 20 yildir deprem icin vergi toplaniyor hac kat milyar olmustur , ki deprem sigortasına yatırılan paralar hariç bunlardanO para hasarları tamamen ödemeye yetmez:)Düşün burada sadece 29 okul var.Bir okul kaça mal olur:)
Bir sürü hayvan öldü,evler yıkıldı,iş merkezleri yıkımı yapıldı.Bunlar karşılanır mı?
Çok yazık ya
Umarım burada söylediği gibi yıkılır ihmal edilmez
Haklısın canım ama kullanılacak mı göreceğiz:)Nevrosum bu para sadece acunun topladigi, ben ondan bahsediyorum. Yoksa 20 yildir deprem icin vergi toplaniyor hac kat milyar olmustur , ki deprem sigortasına yatırılan paralar hariç bunlardan
Haklısın canım ama kullanılacak mı göreceğiz:)