Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Deniz Ürünleri Deniz Ürünleri
- Konu Sahibi Kazen
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 6 Mart 2012
- 17.739
- 28.000
- 798
- 49
- 6 Mart 2012
- 17.739
- 28.000
- 798
- 49
Lisabella Nevoşun topikte paylaştığın fotoda muhteşemdi canım.Sen bu yemek işini biliyosun.
Yeni kategoriyi burdanda yazmayacakmısın.
Parkon sagol arkadasim yemek isini cook iyi bilmesemde cook merakliyim,ilgiliyim ve gorsele coook onem veriyorum
yeni kategori ile ilgili kafamda bir iki fikir vardi, Kazen den haber bekliyorum
Parkon sagol arkadasim yemek isini cook iyi bilmesemde cook merakliyim,ilgiliyim ve gorsele coook onem veriyorum
yeni kategori ile ilgili kafamda bir iki fikir vardi, Kazen den haber bekliyorum
Kırmızı yakışmış hayırlı olsun
- 6 Mart 2012
- 17.739
- 28.000
- 798
- 49
- 6 Mart 2012
- 17.739
- 28.000
- 798
- 49
- 6 Mart 2012
- 17.739
- 28.000
- 798
- 49
- 6 Mart 2012
- 17.739
- 28.000
- 798
- 49
tesekkur ederim arkadasimLisa tebrikler canım.
bu arada annen nasil oldu:26:umarim gelismeler iyi yondedir
tesekkur ederim arkadasim
bu arada annen nasil oldu:26:umarim gelismeler iyi yondedir
Annemin mamografsi temiz çıktı canım ama guatr demiştim ya içinde 3 tane kist varmış ve içleri kireçlemiş ameliyat şart demiş.Annem korkuyor.Doktor geciktirmeyelim diyor.Anlayacağın kafam darmadağınık.Hoş son 3 aydır hani buraya gelip kendimi iyi hissetmeye başka insanların dertlerini okuyunca şükretmeye,mutlu olanlarla mutlu olmaya çalışıyorum.Bugünümüze şükür canım.Ünv.okuyan kardeşim var o gelecek oda konuşacak bakalım.İkna çabalarımız sürüyor ama annem işte.
- 6 Mart 2012
- 17.739
- 28.000
- 798
- 49
hayirlisi olsun canim..umarim ameliyat sonuclari temiz cikarda rahat bir nefes alirisinizAnnemin mamografsi temiz çıktı canım ama guatr demiştim ya içinde 3 tane kist varmış ve içleri kireçlemiş ameliyat şart demiş.Annem korkuyor.Doktor geciktirmeyelim diyor.Anlayacağın kafam darmadağınık.Hoş son 3 aydır hani buraya gelip kendimi iyi hissetmeye başka insanların dertlerini okuyunca şükretmeye,mutlu olanlarla mutlu olmaya çalışıyorum.Bugünümüze şükür canım.Ünv.okuyan kardeşim var o gelecek oda konuşacak bakalım.İkna çabalarımız sürüyor ama annem işte.
bu yarisma iki gun once bitti :26:simdi yeni kategori acildianket kapatilmisti nasil oy kullanabildiniz anlamadim:26:oyumu verdim
Tartar Sos ile Sebze Somon Şiş Bademli Pilav Eşliğinde / Ausencia
başarılar dilerim
Lisabella Hanım,
Tebrikler...
Sanırım epey bir zaman önceden belli gibiydi bu sonuç ama yine de son ana kadar heyecanla bekliyor insan...
En azından, bu anlamda bir rahatlama olmuştur...
Gerçi tabii ki sonuçta burada asıl önemli olan; katılmak, paylaşmak, farklı tarif ve püf noktalarıyla daha güzel şeyler sunabilmek adına üyelerin birbirlerine katkı koyması, kaynaşması, hoş, eğlenceli ve heyecanlı zamanlar geçirmesi...
Yine de bu bir yarışma olduğuna göre, birinci olmanın da keyfini sürmeli insan. :)
Hoş, şimdi de asıl bu keyfin ödülünü yaşayacağınız "hediye" kısmı da var değil mi? Bu defa da onun heyecanı başlamıştır. :)
Aklıma gelmişken;
Yeni kategori de başlamış ve ilk tarif eklenmiş bile, az önce onu da gördüm... Yeni bir lezzet ve görsel şölen süreci daha bekliyor bizleri böylece...
Burada da bahsedilmişti sanırım ve bazen forumda başka yerlerde de bahsedildiğine rastlıyorum bu konuya;
Buradaki tariflerin her birinin sunum aşamaları çok güzel, yeni kategorideki ilk yemek için de aynı şey geçerli...
Özellikle sizin tarifiniz de görsel açıdan gerçekten çok dikkat çekici...
Bu fotoğraflarda etiketleme olsa iyi olmaz mı?
(Yarışma sürecinde böyle bir şeyin belki görüntüleri böleceği düşünülebilir mi? bilemiyorum tabi ki, öyle olursa da yarışma sonunda tarifler arasına eklenirken birşeyler yapılabilir belki) olur da bunları farklı bir şekilde değerlendirmek veya kullanmak isteyenler olursa, en azından bir nebze de olsa ilk etapta bir caydırıcılık bakımından işe yarar gibi geliyor diye, bu düşüncemi de paylaşmak istedim yeri gelmişken...
Tekrar tebrik ediyorum ve sizinle birlikte yarışmaya katılan tüm arkadaşlara da tekrar ellerinize, emeklerinize sağlık diyorum...
Tebrikler...
Sanırım epey bir zaman önceden belli gibiydi bu sonuç ama yine de son ana kadar heyecanla bekliyor insan...
Gerçi tabii ki sonuçta burada asıl önemli olan; katılmak, paylaşmak, farklı tarif ve püf noktalarıyla daha güzel şeyler sunabilmek adına üyelerin birbirlerine katkı koyması, kaynaşması, hoş, eğlenceli ve heyecanlı zamanlar geçirmesi...
Yine de bu bir yarışma olduğuna göre, birinci olmanın da keyfini sürmeli insan. :)
Hoş, şimdi de asıl bu keyfin ödülünü yaşayacağınız "hediye" kısmı da var değil mi? Bu defa da onun heyecanı başlamıştır. :)
Aklıma gelmişken;
Yeni kategori de başlamış ve ilk tarif eklenmiş bile, az önce onu da gördüm... Yeni bir lezzet ve görsel şölen süreci daha bekliyor bizleri böylece...
Burada da bahsedilmişti sanırım ve bazen forumda başka yerlerde de bahsedildiğine rastlıyorum bu konuya;
Buradaki tariflerin her birinin sunum aşamaları çok güzel, yeni kategorideki ilk yemek için de aynı şey geçerli...
(Yarışma sürecinde böyle bir şeyin belki görüntüleri böleceği düşünülebilir mi? bilemiyorum tabi ki, öyle olursa da yarışma sonunda tarifler arasına eklenirken birşeyler yapılabilir belki) olur da bunları farklı bir şekilde değerlendirmek veya kullanmak isteyenler olursa, en azından bir nebze de olsa ilk etapta bir caydırıcılık bakımından işe yarar gibi geliyor diye, bu düşüncemi de paylaşmak istedim yeri gelmişken...
Tekrar tebrik ediyorum ve sizinle birlikte yarışmaya katılan tüm arkadaşlara da tekrar ellerinize, emeklerinize sağlık diyorum...
- 6 Mart 2012
- 17.739
- 28.000
- 798
- 49
Lisabella Hanım,
Tebrikler...
Aklıma gelmişken;
canndann hanim,
Cok tesekkur ediyorum...
Yarismalar gercekten heyecanli ve keyifli bir kaynasma seklinde geciyor.Evet oy farki acilsada insan yinede hersabah heyecanla bakmaktan acaba sonuclarda bir degisiklik oldumu diye bakmaktan kendini alamiyor.Bende son ana kadar o heyecani fazlasi ile yasadim..:18:Tam bittiginde ise rahatliyorsunuz ki bendede oyle oldu o yuzdende yeni acilan kategori ile ilgili kafamda bazi fikirler olmasina ragmen simdilik katilmayi dusunmuyorum.:26:
Yaptigimiz seyin adi yaris olduguna gore katilan butun herkes farkli sebeplerden dolayi birinci olmayi tabiki istiyor.Ama bunlarin icinde en onemlisi de bende yapabiliyorum,yaptim ve basardim duygusu oluyor.Her kategoride cok buyuk emekle ozenle hazirlanmisti tarifler,sunumlar ...Hepsinde emek vardi.O yuzden oy bazinda birinci olan tek kisi olsada bence katilan herkes kazandi bu yarismalari..
Hediye olayi ise soyle oluyor;duydugumuz birbirinden guzel ovgu dolu sozler ve verilen oylar en buyuk hediye oluyor bence.Benim duyduklarim karsisindaki aldigim haz en luks hediye ile karsilastirilamayacak kadar degerliydi benim icin.eee birde pro uyelik cok guzel oldu gercektenVerilecek olan hediyede maddi olarak degil ama manevi olarak yillarca saklayabilecegim Kadinlar Kulubunden bir hatira olarak mutfagimda baskosedeki yerini alacak...
Etiketlenme isi ile ilgilide sizin gibi dusunup oneride bulunan arkadaslar olmustu.Bilmiyorum bu konu ile ilgili herhangi bir sey yapilacakmi.Ama emege saygi anlaminda korunmasi gerekebilir diye dusunuyorum bende..
Sevgiler..
- 2 Eylül 2012
- 41.591
- 141.631
- 598
oyumu verdim
Tartar Sos ile Sebze Somon Şiş Bademli Pilav Eşliğinde / Ausencia
başarılar dilerim
Ben yine de çok teşekkür edeyim öncelikle ...Ama yarışma 2 gün önce bitti , sanırım anket kapatılmamış . Olsun ama beğeniniz için yine de çok çok teşekkürler.
- 6 Mart 2012
- 17.739
- 28.000
- 798
- 49
Eki Görüntüle 655573 Eki Görüntüle 655574 Eki Görüntüle 655576
Bahratlığa bayıldım : ) güle güle kullanın onun dışında 2 üründe size Türkiye'yi hatırlatsın ...
Ben hepsine bayildimgercekten cok kibarsiniz vede zevkli cok cok tesekkur ederim kadinlar kulubune,size ve kadinlar kulubunun degerli uyelerine.Bu hediyeler benim icin cok ozel anlam ifade edecek ve mutfagimin bas kosesindeki yerlerini alacaklar.sevgiler
Hediyeler çok güzel lisabella güle güle kullan canımEki Görüntüle 655573 Eki Görüntüle 655574 Eki Görüntüle 655576
Bahratlığa bayıldım : ) güle güle kullanın onun dışında 2 üründe size Türkiye'yi hatırlatsın ...