- 6 Mart 2012
- 17.739
- 28.000
- 798
- 49
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lisabella tebrikler
yarışmaya katılan herkesi de tebrik ediyorum,hepinizin emeğine,ellerine sağlık..
yarışmaya katılan becerikli hatunların ellerine sağlık...lisabella tebrikler
Bu yarisma benim icin cok buyuk onem ifade ediyordu.Ilk kez yemek ile ilgili bir yarismaya katildim.5 yildir iki ulke mutfagi arasina sikisip kalmakla kaybettigim guvenimi bana geri kazandirdiginiz icin bana oy veren butun herkese sonsuz tesekkurlerimi sunuyorum.Beni fazlasiyla mutlu ettiniz ve onurlandirdiniz.
Benimle birlikte sunumlarini paylasan birbirinden guzel tariflerin sahibi diger emek veren arkadaslarimida verdikleri emekten dolayi kutluyorum..Sizinle bu yarisi paylasmak cok guzeldi..Ortada kazanan yok aslinda hepimiz yapmak istedigimizin en iyisini yaptik ve sunduk.
tebrik ederim canım
tekrar emeğine ve eline sağlık
Bu yarisma benim icin cok buyuk onem ifade ediyordu.Ilk kez yemek ile ilgili bir yarismaya katildim.5 yildir iki ulke mutfagi arasina sikisip kalmakla kaybettigim guvenimi bana geri kazandirdiginiz icin bana oy veren butun herkese sonsuz tesekkurlerimi sunuyorum.Beni fazlasiyla mutlu ettiniz ve onurlandirdiniz.
Benimle birlikte sunumlarini paylasan birbirinden guzel tariflerin sahibi diger emek veren arkadaslarimida verdikleri emekten dolayi kutluyorum..Sizinle bu yarisi paylasmak cok guzeldi..Ortada kazanan yok aslinda hepimiz yapmak istedigimizin en iyisini yaptik ve sunduk.
herkes fikrini soylemeye baslayabilir bence o zaman cogunlugun ilgi duydugu birseyler olabilir
Tebrik ederim canım
lisabellacım tebrık ederım. bence kesınlıkle hakettın :) daha once dediğim gıbı bana somonu sevdırdın. gene yapıcam, hep yapıcam emeğine sağlık arkadasım :)
Lisabella tebrik ederim canım
Sayin Lisabella,
Adresinizi rica edebilir miyiz ? Buna ek olarak yeni yarismanin kategorisi ne olsun ?
veee tebrikler...