• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deniz Ürünleri Deniz Ürünleri

En başarılı bulduğunuz su ürünleri tarifi tercihim ...

• Ankete Katılan
    243
Lisabella tebrikler :16:

yarışmaya katılan herkesi de tebrik ediyorum,hepinizin emeğine,ellerine sağlık..

yarışmaya katılan becerikli hatunların ellerine sağlık...lisabella tebrikler:65:

Bu yarisma benim icin cok buyuk onem ifade ediyordu.Ilk kez yemek ile ilgili bir yarismaya katildim.5 yildir iki ulke mutfagi arasina sikisip kalmakla kaybettigim guvenimi bana geri kazandirdiginiz icin bana oy veren butun herkese sonsuz tesekkurlerimi sunuyorum.Beni fazlasiyla mutlu ettiniz ve onurlandirdiniz.
Benimle birlikte sunumlarini paylasan birbirinden guzel tariflerin sahibi diger emek veren arkadaslarimida verdikleri emekten dolayi kutluyorum..Sizinle bu yarisi paylasmak cok guzeldi..Ortada kazanan yok aslinda hepimiz yapmak istedigimizin en iyisini yaptik ve sunduk.

Bu yarisma benim icin cok buyuk onem ifade ediyordu.Ilk kez yemek ile ilgili bir yarismaya katildim.5 yildir iki ulke mutfagi arasina sikisip kalmakla kaybettigim guvenimi bana geri kazandirdiginiz icin bana oy veren butun herkese sonsuz tesekkurlerimi sunuyorum.Beni fazlasiyla mutlu ettiniz ve onurlandirdiniz.
Benimle birlikte sunumlarini paylasan birbirinden guzel tariflerin sahibi diger emek veren arkadaslarimida verdikleri emekten dolayi kutluyorum..Sizinle bu yarisi paylasmak cok guzeldi..Ortada kazanan yok aslinda hepimiz yapmak istedigimizin en iyisini yaptik ve sunduk.

Tebrik ederim :16::16::16::16::16::16:

lisabellacım tebrık ederım. bence kesınlıkle hakettın :) daha once dediğim gıbı bana somonu sevdırdın.:56: gene yapıcam, hep yapıcam :52: emeğine sağlık arkadasım :)

herkes fikrini soylemeye baslayabilir bence o zaman cogunlugun ilgi duydugu birseyler olabilir

baskası yazdımı gormedım ama bence et ya da tavuk olsun. eger et secılırse, genel olmasın. sadece kırmızı et veya tavuk veya sakatat. bunların hepsı ayrı kategorı olursa ozaman daha cok yarısma olur ;)

Tebrik ederim canım:34:

tesekkur ederim Elossa :34:

lisabellacım tebrık ederım. bence kesınlıkle hakettın :) daha once dediğim gıbı bana somonu sevdırdın.:56: gene yapıcam, hep yapıcam :52: emeğine sağlık arkadasım :)

Caniiiim cok tesekkur ederim:16:ne guzel sana somonu sevdirebildiysem,cook ama cok mutlu oldum arkadasim:54::54:

Lisabella tebrik ederim canım:16::16:

Sayin Lisabella,
Adresinizi rica edebilir miyiz ? Buna ek olarak yeni yarismanin kategorisi ne olsun ?

veee tebrikler...

Back