• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deniz Ürünleri Deniz Ürünleri

En başarılı bulduğunuz su ürünleri tarifi tercihim ...

• Ankete Katılan
    243
hayırlı olsun canımmm keki yap üzerine tarçını serp (çok sevmesemde baharatlığının hatrına katlancaz) kahveyide üzerine içeriz hadi çıktım yola

Ay çok güzelmiş bunlarrr.. Tekrar tebrikler canımmm :46::46::46::46::46::46::46::46:

Winnim evet bende cook begendim:16:tesekkur ederim arkadasim:38:

hayırlı olsun canımmm keki yap üzerine tarçını serp (çok sevmesemde baharatlığının hatrına katlancaz) kahveyide üzerine içeriz hadi çıktım yola

cigdem canim tesekkur ederim:16:tamam gece yarisindan once gelirsinde once beklesen diyorum hediyeler elime ulassin ben sana haber veririm:1:

Yahu benim oylar bu kategoride ufak ufak yükselmeye devam ediyor hala, geçerim bu gidişle lisabellayı :52:

Anket kapatılmamış .

Merhaba

Hediyeleriniz gerçekten çok ama çok hoş ve tabi ki önemli olan hatırası mutlaka.

Daha önce arkadaşlar burada, hediyelerinin kendilerine ulaşmış hallerini paylaşmışlardı. Muhtemelen sizin için de aynı şey geçerli olacaktır.

Ve "iyi günlerde kullanın" dileklerimi asıl o zaman iletmek istiyor olsam da "genellikle ben gündemi yakaladığımda; olay, KK tarihine göre neredeyse M.Ö. ye aitmiş denilecek bir zaman dilimine intikal etmiş olduğu için" muhtemelen zaten vaktinde yakalayamayabilirim.

Üstelik; yeni kategoriye de ilk sunum eklenmiş ve resmen bir şaheser.

Bundan sonra da birbirinden güzel sunum ve tariflerin ard arda geleceğini göz önüne alınca, tamamen unutabilme riski de olduğu için, en iyisi ben bunu şimdiden yapayım istedim.

Çeşit çeşit baharatlarla lezzetlendirilmiş tatlar ve ardından da memleket havasında kahveler, bu baharatlık ve bu kahve makinesiyle çok daha bir başka olacaktır mutlaka.

Hepsini iyi günlerde ve keyifle kullanın inşallah. :)

Merhaba

Hediyeleriniz gerçekten çok ama çok hoş ve tabi ki önemli olan hatırası mutlaka.

Daha önce arkadaşlar burada, hediyelerinin kendilerine ulaşmış hallerini paylaşmışlardı. Muhtemelen sizin için de aynı şey geçerli olacaktır.

Ve "iyi günlerde kullanın" dileklerimi asıl o zaman iletmek istiyor olsam da "genellikle ben gündemi yakaladığımda; olay, KK tarihine göre neredeyse M.Ö. ye aitmiş denilecek bir zaman dilimine intikal etmiş olduğu için" muhtemelen zaten vaktinde yakalayamayabilirim.

Üstelik; yeni kategoriye de ilk sunum eklenmiş ve resmen bir şaheser.

Bundan sonra da birbirinden güzel sunum ve tariflerin ard arda geleceğini göz önüne alınca, tamamen unutabilme riski de olduğu için, en iyisi ben bunu şimdiden yapayım istedim.

Çeşit çeşit baharatlarla lezzetlendirilmiş tatlar ve ardından da memleket havasında kahveler, bu baharatlık ve bu kahve makinesiyle çok daha bir başka olacaktır mutlaka.

Hepsini iyi günlerde ve keyifle kullanın inşallah. :)
Merhaba Canndann Hanim,cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin.:16:Gercekten birbirinden guzel,zevkle secilmis hediyeler.Vee hatirasi dediginiz gibi cok ama cok buyuk olacak.Ben buyuk ihtimal daha onceki arkadaslarin yaptigi gibi yayinlayamayacagim.Cunku ben Paris te oldugumdan Sevgili Kazen e hediyelerimi buraya gondermek yerine TR de aileme gondermesini rica etmistim.Cunku yolda gelirken kirilma,kaybolma gibi riskleri almak istemedim.O yuzden hediyelerime sanirim yazin tatile gittigimde kavusmus olacagim.Ama anneme hediyeler eline ulasinca fotograflamasini rica ettim.Eger basarir ve o fotolarida bana gonderirse o sekilde paylasabilirim:5:Sevgiler...

Son düzenleme:
Back