O zaman senin tarif kaldı:)Bir sonraki kategori bulamasam bile tarif ekmeğe sürer gene katılırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman senin tarif kaldı:)Bir sonraki kategori bulamasam bile tarif ekmeğe sürer gene katılırım
Sabah esim tamam derse ki hoş akşam gideriz dedi işe gitmedenYapmıyacak mısın
Tarif arayanlar var ama uyar mı bilmem:)Sabah esim tamam derse ki hoş akşam gideriz dedi işe gitmeden
Ben öğlen hazırlanırim
Acaba annemde mi yapsam
Ama yapamayada bilirim tarif isteyen olursa ver sen abla ya bilmiyorim isteyen oldu mu da
Bizde 51 okulBurada 29 okul yıkılacakmış.Sadece evler olsa okullar bile sıkıntılı
VazgeçmedimAbla desen ki Elalis vazgeçti sebastiyan emmiyi vereyim gene de gözümde yok ben anama gidecem
Çok geçmiş olsun kuzum. Zencefil, bal, limon hem iyilestiriyor hem koruyor tatlım.Allah iyilik versin ablamŞükür abla az boğaz ağrısı var onun harici iyiyim bende,
Ay ben de çıkıcam birazdanGünaydın hava buzzz dondum Okula gidip geldim
Kurda kuzu bıraktım galibaTamam tama bana emanet
En sinsi gülüşden
Sıkı sıkı giyininAy ben de çıkıcam birazdan
Günaydın sultanımGunaydinnn
Nasilsin canım Yeni vesikalık çektirdim begendinmiGünaydın sultanım
Süperr bu açıdan daha bir güzel çıkmışsınNasilsin canım Yeni vesikalık çektirdim begendinmi
Hurremimi başka prodillerde de görünce dayanamadimSüperr bu açıdan daha bir güzel çıkmışsın
Senin tırnağın olamaz onlar çakma hürremlerHurremimi başka prodillerde de görünce dayanamadim
Allah iyilik versin minikşükür jennam iyi sayılırım bugün
Abla orası ile benim bulunduğum yer kıyaslanamaz zaten orası bir gerçek burda merkez de de hasarlı yer yok merkez üstü Soma ve akhisarin tam ortasinda İstanbul'a giden fay bizim altimizdan geçiyor ve İstanbul hissediyor ..
Yani demek istediğim Akhisar a verilen tatil bize de verilseydi ...
Neyse olan oldu inşallah bundan sonrası için güzel şeyler yapılır ne diyelim artık :/
Günaydın canım benimGünaydın
Günaydın kuzuların en tatlısıGünaydın canım benim