- 8 Nisan 2017
- 56.968
- 300.154
- 698
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasssiinnnn chesekake nasılBuyurun benim
İyiyi çok şükür , hâlâ yerinde duruyorNasssiinnnn chesekake nasıl
Bitmedimi hayretİyiyi çok şükür , hâlâ yerinde duruyor
Bencede bitmesi gerekirdiBitmedimi hayret
Duruyor derken burada,evde izi yokBitmedimi hayret
İyi hadiİyiyi çok şükür , hâlâ yerinde duruyor
Zaten evde duruyor olsaydı sasardimDuruyor derken burada,evde izi yok
Uzun bir süre tatlı yapmamam lazımZaten evde duruyor olsaydı sasardim
He bende dedim zaten nasıl kalmışDuruyor derken burada,evde izi yok
Bende tatlıya gerek yok evde yenecek biseulerin olması kafiUzun bir süre tatlı yapmamam lazım
Olsa şimdi de yerdimHe bende dedim zaten nasıl kalmış
Bende yerdim limonlu ve frambuazlıOlsa şimdi de yerdim
Yani bende yedimmi iyi yiyorum kendimi tutmasam neolur acaba 1kutu dondurma yemiştim bikere farkında bile değilim arkadaşım naptın sen dedi pastane pogacalari 4. 5tane çok rahat yiyorum,kuru fasulye ye kuruyana kadar ekmek doğrar yerim daha saymiyimBende tatlıya gerek yok evde yenecek biseulerin olması kafi
Birdahakine çikolatalı yapicam,bu yaz yaylaya gidersek frambuaz toplayıp stokliycam zatenBende yerdim limonlu ve frambuazlı
İyidir canım sen nasılsın
Bugün daha iyiyim şükür abla :)).İyidir canım sen nasılsın
sen beni gecemezsin kıyasıya rekabet yeme konusunda eşimle bugün birer çipura yedik üzerine yarım kilo hamsi genişçe bir tabakta salataYani bende yedimmi iyi yiyorum kendimi tutmasam neolur acaba 1kutu dondurma yemiştim bikere farkında bile değilim arkadaşım naptın sen dedi pastane pogacalari 4. 5tane çok rahat yiyorum,kuru fasulye ye kuruyana kadar ekmek doğrar yerim daha saymiyim
Hadi kapisalim gel bizesen beni gecemezsin kıyasıya rekabet yeme konusunda eşimle bugün birer çipura yedik üzerine yarım kilo hamsi genişçe bir tabakta salata
Nerdeyse 10 kişilik salata üzerine bir dilim kek yedik kahve ile biraz önce
Şuan tokum ama bir dese ki gel köfte ekmek yiyelim bir yarım ekmek rahat yerim
Aç olsamda tok olsamdw yerim ama mosafirilikte gerçekten yiyemiyorum :/