- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
- 548
İy ben yatınca cheesecake me sahip çıkUykudan yeni kalkmış biri olarak sabaha kadar evin bekçisiyim sen nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İy ben yatınca cheesecake me sahip çıkUykudan yeni kalkmış biri olarak sabaha kadar evin bekçisiyim sen nasılsın
bende gündüz uyudum çocuklar uyumadigimi bilmeden yalvarıyor anne ne olursun sen gece uyuma diye dün gece 5 te iflas ettmisim artıkUykudan yeni kalkmış biri olarak sabaha kadar evin bekçisiyim sen nasılsın
Ne yiyeceğiz tuzlu şeyler olsun et olur but olur sarma olurHadi kapisalim gel bize
Allah iyilik versin canımBugün daha iyiyim şükür abla :)).
İy ben yatınca cheesecake me sahip çık
Hepimize tüm ülkeye insanlığa inşallahAllah iyilik versin canım
İnşaallah canım felaketler bitmiyorHepimize tüm ülkeye insanlığa inşallah
bende gündüz uyudum çocuklar uyumadigimi bilmeden yalvarıyor anne ne olursun sen gece uyuma diye dün gece 5 te iflas ettmisim artık
Burada 29 okul yıkılacakmış.Sadece evler olsa okullar bile sıkıntılıGeçecek elbet bu günler kuzum, keşke korunaklı sistemle evleri yenileseler
Ben o çiğ sorunu bitti sanıyordum akşam haberlerde görünce şaşırdım kaldım operatör demiş ama bir makina ile olmaz diyeİnşaallah canım felaketler bitmiyor
Dün haberlerde gördüm bursa da 24 okul yikilacakmis bu okullar neden yıllardır faaliyette mademBurada 29 okul yıkılacakmış.Sadece evler olsa okullar bile sıkıntılı
İyi gibiyim,sen nasılsın minik ?
Her şeyin bir sebebi var canımBen o çiğ sorunu bitti sanıyordum akşam haberlerde görünce şaşırdım kaldım operatör demiş ama bir makina ile olmaz diye
Bizim insanımızın sınırları zorlaması yok mu şınir oluyorum şuan
Herşey vesile elbet ama biraz da ne bileyim güvenlik onlem
Bunlar depremden hasar görmüş canımDün haberlerde gördüm bursa da 24 okul yikilacakmis bu okullar neden yıllardır faaliyette madem
Her yerden ayrı kötü haberler geliyor.Bunlar depremden hasar görmüş canım
Öyle canım sonu hayır olsunHer yerden ayrı kötü haberler geliyor.
Tüm turkiye incelenmeli insanlara gerekli olanaklar verilmeli son deprem için konuşuyorum toplanan para ile karşılıksız ev yapilmali insanlara faizsiz kredi nedir yaGeçecek elbet bu günler kuzum, keşke korunaklı sistemle evleri yenileseler
Amin canım, daha kötülerden korusun Allah :/Öyle canım sonu hayır olsun
Amin inşaallah:/Amin canım, daha kötülerden korusun Allah :/