• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarif '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Uykudan yeni kalkmış biri olarak sabaha kadar evin bekçisiyim sen nasılsın :KK15:
bende gündüz uyudum çocuklar uyumadigimi bilmeden yalvarıyor anne ne olursun sen gece uyuma diye dün gece 5 te iflas ettmisim artık 🙄
Hadi kapisalim gel bize 😋
Ne yiyeceğiz tuzlu şeyler olsun et olur but olur sarma olur :rolleyes:

bende gündüz uyudum çocuklar uyumadigimi bilmeden yalvarıyor anne ne olursun sen gece uyuma diye dün gece 5 te iflas ettmisim artık 🙄

Geçecek elbet bu günler kuzum, keşke korunaklı sistemle evleri yenileseler o_O

İnşaallah canım felaketler bitmiyor:KK43:
Ben o çiğ sorunu bitti sanıyordum akşam haberlerde görünce şaşırdım kaldım operatör demiş ama bir makina ile olmaz diye

Bizim insanımızın sınırları zorlaması yok mu şınir oluyorum şuan

Herşey vesile elbet ama biraz da ne bileyim güvenlik onlem 🙄

Burada 29 okul yıkılacakmış.Sadece evler olsa okullar bile sıkıntılı:KK43:
Dün haberlerde gördüm bursa da 24 okul yikilacakmis bu okullar neden yıllardır faaliyette madem 🙄

Ben o çiğ sorunu bitti sanıyordum akşam haberlerde görünce şaşırdım kaldım operatör demiş ama bir makina ile olmaz diye

Bizim insanımızın sınırları zorlaması yok mu şınir oluyorum şuan

Herşey vesile elbet ama biraz da ne bileyim güvenlik onlem 🙄
Her şeyin bir sebebi var canım:(
Bir şeyler vesile oluyor:(

Geçecek elbet bu günler kuzum, keşke korunaklı sistemle evleri yenileseler o_O
Tüm turkiye incelenmeli insanlara gerekli olanaklar verilmeli son deprem için konuşuyorum toplanan para ile karşılıksız ev yapilmali insanlara faizsiz kredi nedir ya

Allah başa vermesin ama depremzedelerin ihtiyaçları tamamlanmadı deseler eminim bi o kadar daha verir bizim milletimiz ...

Üst komşum ile konismiyordum onların da kayıpları varmış çok üzüldüm 😔