• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarif '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
vallah bu felaketlerde sonra hiç iyi değilim ya çığ ve uçak kazası
Ben çok şaşkınım insanın aklına gelmeyen başına ne gelir ya hiç aklıma gelmeyen ölüm şehit haberleri geliyor kaç gündür :(

İyi gibiyim,sen nasılsın minik ?
şükür jennam iyi sayılırım bugün
Canım burada 4000 bina yıkılmış 100 lerce ağır hasarlı var:KK43:
Ondan tatil edildi.Sizin şimeilik tatil zor çünkü bu artçılar aylarca sürecek:KK43:
Hangi bir tatil olsun.
Görümcemin kızının okul yıkılacakmış.Başka EK Binaya geçecekler iki devre olacak ...Düşün burada durum böyle:KK43:
Abla orası ile benim bulunduğum yer kıyaslanamaz zaten orası bir gerçek burda merkez de de hasarlı yer yok merkez üstü Soma ve akhisarin tam ortasinda İstanbul'a giden fay bizim altimizdan geçiyor ve İstanbul hissediyor ..
Yani demek istediğim Akhisar a verilen tatil bize de verilseydi ...

Neyse olan oldu inşallah bundan sonrası için güzel şeyler yapılır ne diyelim artık :/

şükür jennam iyi sayılırım bugün

Abla orası ile benim bulunduğum yer kıyaslanamaz zaten orası bir gerçek burda merkez de de hasarlı yer yok merkez üstü Soma ve akhisarin tam ortasinda İstanbul'a giden fay bizim altimizdan geçiyor ve İstanbul hissediyor ..
Yani demek istediğim Akhisar a verilen tatil bize de verilseydi ...

Neyse olan oldu inşallah bundan sonrası için güzel şeyler yapılır ne diyelim artık :/
Hiç ihtiyaç olmasın canım inşaallah:/

Onlar istiyor biz yapıyoruz:)
Onlar şunu demiyor mu mesela ürün belirleyip misal pınar yoğurt kullanın diyor ya

Hani diyorum ki sizde kendi aranızda sadece yoğurt üzerinden kategori yi mi belirleseniz siz kazenle

Mesela birk urabiye tarifene de yoğurt konur İskender e de
.

Sütle corba da yapılır tatlı da onu düşündüm nedense :)

Onlar şunu demiyor mu mesela ürün belirleyip misal pınar yoğurt kullanın diyor ya

Hani diyorum ki sizde kendi aranızda sadece yoğurt üzerinden kategori yi mi belirleseniz siz kazenle

Mesela birk urabiye tarifene de yoğurt konur İskender e de
.

Sütle corba da yapılır tatlı da onu düşündüm nedense :)
Bilmiyorum canım gelsin görelim:KK66:

Sen de yapsan görsek:)
Ben eşimi kafalama üzerine yogunlastim onun da gidesi var bu hafta aileme gitmek istiyorum

Baska sebepleri de var abla o yüzden bu hafta bir yerlere gitmemiz lazım zaten kimse çocuğunu göndermiyir cuma da ben gondermeyecegim eşim sabah gelince evde artık malum çocuklar okuldan gleince gideriz buyuj ihtimal le 🥰