• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Et Yemekleri Et Yemekleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

En başarılı bulduğunuz et yemeği tarifi ;

• Ankete Katılan
    402
  • Anket Kapalı .
Tebrik ederim Nevreste'm :71::70:

Yarışmaya katılan ve bize harika lezzetler sunan arkadaşlarım,
Ellerinize yüreklerinize sağlık..
Herkese tebrikler :46::16::16::16:

nevrestem tebrikler canim :119::119::119::119::119::119::119::119:

Nevreste çok tebrik ederim.

Yarışmada marifetli elleriyle yemeklerini sergileyip, midemize olmasa da gözlerimize bayram ettiren tüm yarışmacılara teşekkürler,tebrikler.

Nevreste,tebrikler...
herkesin emeğine sağlık. değme aşçılara taş çıkarırsınız. [h=3][/h]batuhan piatti yanınızda, yamak kalır valla:1:
bundan sonraki yarışmada ,yarışmaya katılanların ve oylama da oy kullananların gizli olmasını isteyenlere katılıyorum.
böylece senin arkadaşların ,benim arkadaşlarımı bir güzel döver kaldırır bir kenara istifler gibi şaibeler olmaz:27:
ha tabi özel mesajlarla yada başka iletişimlerle ben buyum dememelerine güvenmek zorundayız kankilerine, o da ayrı:55:
vicdanen bu yapmayacaklarına da inanmak isterim .:34:
çok şey mi istiyorum ki şu hayatta sanki..az bile..:9:

ayyy evet artık acıklansın çatlıciğimmmm :)))

nevreste barı seceneklerı soyleseydın sekerım ya

Tebrik ederim nevreste ...Kategori seçenekleri olarak ne sundun acep :6:

Katılan ve emek veren herkesi ayrıca tebrik ederim . Tantuni , ali nazik ve sebze kulesine bir kere de kendi adıma özel tebrik göndereyim :34:

Nevreste çok tebrik ederim.

Yarışmada marifetli elleriyle yemeklerini sergileyip, midemize olmasa da gözlerimize bayram ettiren tüm yarışmacılara teşekkürler,tebrikler.
Teşekkür ederim:16:
Nevreste,tebrikler...
herkesin emeğine sağlık. değme aşçılara taş çıkarırsınız. batuhan piatti yanınızda, yamak kalır valla:1:
bundan sonraki yarışmada ,yarışmaya katılanların ve oylama da oy kullananların gizli olmasını isteyenlere katılıyorum.
böylece senin arkadaşların ,benim arkadaşlarımı bir güzel döver kaldırır bir kenara istifler gibi şaibeler olmaz:27:
ha tabi özel mesajlarla yada başka iletişimlerle ben buyum dememelerine güvenmek zorundayız kankilerine, o da ayrı:55:
vicdanen bu yapmayacaklarına da inanmak isterim .:34:
çok şey mi istiyorum ki şu hayatta sanki..az bile..:9:

nevreste tebrik ederim canım:13::13:

birisi cikip su kategoriyi aciklar mi artik:27:
Sürpriz:27:

ayyy evet artık acıklansın çatlıciğimmmm :)))

nevreste barı seceneklerı soyleseydın sekerım ya
Bekleyelim konu açılır:9:

Tebrik ederim nevreste ...Kategori seçenekleri olarak ne sundun acep :6:

Katılan ve emek veren herkesi ayrıca tebrik ederim . Tantuni , ali nazik ve sebze kulesine bir kere de kendi adıma özel tebrik göndereyim :34:

nevoşumm tebriklerr canımm:29::46::65:
ee artık sana gelirsem bana bir kahve yaparsın :27:yanında tatlılar kurabiyeler felan olsun çok şey istemiyorum:27:
kısırdaa yapabilirsin bunlar benim belirttiklerim gerisini sen halledersin artık:56::27::27:

Nevroşum kutlarım seni canım :16:

yarışmaya katılan diğer arkadaşların da emeklerine sağlık..

nevoşumm tebriklerr canımm:29::46::65:
ee artık sana gelirsem bana bir kahve yaparsın :27:yanında tatlılar kurabiyeler felan olsun çok şey istemiyorum:27:
kısırdaa yapabilirsin bunlar benim belirttiklerim gerisini sen halledersin artık:56::27::27:
Teşekkürler canım:16:Onlar kolay şeyler canım benim sen gel hallederiz:38::56:

Nevroşum kutlarım seni canım :16:

yarışmaya katılan diğer arkadaşların da emeklerine sağlık..
Teşekkürler canım:16:

Back