• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Şerbetli Tatlılar

En başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi ;

• Ankete Katılan
    244
  • Anket Kapalı .
Kızlar..Ben yeni kategoriyi ZEYTİNYAGLILAR VE SALATALAR olarak düşündüm :34:Siz ne dersiniz,lütfen fikirlerinizi yazın ona göre yeni yarışma başlasın..

Benim fikrim en son güzel bir zeytinyağlı tabağı hazırlanması sunum olarak,yaninada salata ile desteklenmesi ;)

Ne dersiniz??

anammm bayılırım zeytinyağlılara da salataya da. hele de benim gibi diyette olanlar için çok iyi olmuş. zeytinyağlılarda ben de başarılıyım ama bebişlerim tam diş çıkarma dönemindeler katılamam sanırım. çok güzel olmuş kategori salatalar da süslenir falan tam göz ziyafeti olur

anammm bayılırım zeytinyağlılara da salataya da. hele de benim gibi diyette olanlar için çok iyi olmuş. zeytinyağlılarda ben de başarılıyım ama bebişlerim tam diş çıkarma dönemindeler katılamam sanırım. çok güzel olmuş kategori salatalar da süslenir falan tam göz ziyafeti olur

ben yaş pasta istiyodum emme olsun bu da olur :27:

ben de bu kategoriye katılabilirdim diye düşünüyor idim kiiiiii

benim cimcimeyi wc ye alıştırdığım geldi aklıma:37::9:

yarışma devam ediyormuş hadi gözümüz aydın:1:
bende mutfak müdavimlerinden özellikle nicki e... ile başlayan birinden zeytinyağlı kuru patlıcan dolması tarifi bekliyom hani. :31: çok severim:56:

Üstüme alınayımmı,ıskaladımmı:52:

ben yaş pasta istiyodum emme olsun bu da olur :27:

ben de bu kategoriye katılabilirdim diye düşünüyor idim kiiiiii

benim cimcimeyi wc ye alıştırdığım geldi aklıma:37::9:

Canım,ben kategorinin sırayla gitmesi taraftarıydım ama Et Yemeklerinden sonra tatlılara geçildi agzımız tatlansın diye,şimdi yaş pasta sonra köfteler,zeytinyaglılar falan çok karışık olur gibime geldi..O yüzden tercihim Zeytinyaglılar oldu,salatalarlada desteklensin istedim :34: Yaş pastalarada geçeriz,bende çok merak ediyorum o şahane yaş pasta tarifleriniz ama biraz bekleyelim :29:
Yaz mevsimi geliyor bak,zeytinyaglılar hem hafif hemde saglıklı,kilo yapmaz :34: Hep tatlı,tatlı olmasın dimi :54:

Canım,ben kategorinin sırayla gitmesi taraftarıydım ama Et Yemeklerinden sonra tatlılara geçildi agzımız tatlansın diye,şimdi yaş pasta sonra köfteler,zeytinyaglılar falan çok karışık olur gibime geldi..O yüzden tercihim Zeytinyaglılar oldu,salatalarlada desteklensin istedim :34: Yaş pastalarada geçeriz,bende çok merak ediyorum o şahane yaş pasta tarifleriniz ama biraz bekleyelim :29:
Yaz mevsimi geliyor bak,zeytinyaglılar hem hafif hemde saglıklı,kilo yapmaz :34: Hep tatlı,tatlı olmasın dimi :54:
haklısın cnm sen bana bakma ne bulsam yerim ben:27:
yaa bi de mevcut olan yarışmanın 1. si mi belirliyor bir sonraki kategoriyi:26:
Üstüme alınayımmı,ıskaladımmı:52:

bence alın :nazar::nazar::nazar:

Valla benimde ilk aklıma gelen sendin :34: Eee...Kuru dolmayada bayılırım hani :52: Artık harika bir tarif verirsinde yaparız bizde :34: Şöyle bol ekşili falan :56:
bende bayılırım yaparız ayol nolcakk:52:
yanınada süper bi salata of of offf:56:

12 den vurdun:34:

arzum imza hoş:128::129:

ehehee piki:)))

alındım bile:))
bekliyelim bakalım kategori onay alsında,gerisi kolay:34:

Ehh,biraz öyle oluyor :34: Ama ben fikir almaktan yana kullandım hakkımı :29: Çogunlugun onaylayacagı bir kategori olsun istedim,diger kategorim Köftelerdi ama Köftelerden önce Zeytinyaglılar gelir diye düşündüm :34:
Kazen bey onay verip konuyu açsın biran önce çünkü tarifleri büyük bir marakla bekliyorum :52:

Yarışma devam kararı var sanrım :) cidden sevinirim bende buna çok zevkli geçiyor sizinle kzlar :16:

Ehh,biraz öyle oluyor :34: Ama ben fikir almaktan yana kullandım hakkımı :29: Çogunlugun onaylayacagı bir kategori olsun istedim,diger kategorim Köftelerdi ama Köftelerden önce Zeytinyaglılar gelir diye düşündüm :34:
Kazen bey onay verip konuyu açsın biran önce çünkü tarifleri büyük bir marakla bekliyorum :52:

heeee anladım

hadi o zmn merakla takipteyim sizi:6:

$kurupatlıcan1.jpg $resim-8.jpg $pc4b1rasa-salatasc4b1-ve-kereviz.jpg $kahvaltc4b1-5.jpg $542668071912.jpg $dsc_0495.jpg $dsc_0339.jpg $cimg7103.jpg $cimg4897.jpg $zeytinyaglilar.jpg

Back