Her zamanNe zaman bahane buldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her zamanNe zaman bahane buldum
Tembel membel o kadar nasıl katıldım amaHer zaman
Ne kadar katıldınTembel membel o kadar nasıl katıldım ama
Ablama selamlar öpücüklerBenimde ablamı öp, O da beğendi sebastiyanı
Unutup,sayayım diye profile gitmeye üşenmiştim.Şimdi sorunca gidip baktım 16 kere katılmışım.Ne kadar katıldın
Kız niye sebastiyanını bırakıp geldin,çalarlar sonraAblama selamlar öpücükler
O kadar olmuş mu ya:)Unutup,sayayım diye profile gitmeye üşenmiştim.Şimdi sorunca gidip baktım 16 kere katılmışım.
8.yarışma tantunide 16.yarışma zeytinyağlı fasulyede 1.oldum.Çok istikrarlıyım.Bir 8 yarışma sonrası da 3. kez 1.olmayı düşünüyorum
Nevoş bu sen misin,her sferinde katılım sayımı az bulup kendinden örnek veriyordunO kadar olmuş mu ya:)
Hadi inşaallah:)
Eski Nevoş yok çok değiştim ,ondan olabilirNevoş bu sen misin,her sferinde katılım sayımı az bulup kendinden örnek veriyordun
Bu lafı ben çok duydumTabi ki eşimden:)Söylemesi ayıp akşama kadayıf yapmıştım.Oğlum yanımdan geçerken Kadınlar Kulübünde olduğumu görünce ,onun için mi yapmıştın kadayıfı diyor
Vuhuu biz nasıl sallandık,gümmm diye bir sesle geldiManisa da olmuş yine,5 şiddetinde. Burda da hissettik :/
İcad çıkarmaNevo sanirim milfoyu vardi gecen marketteo da olsun yea kategorilerde
Ben labneli milföy yaparım garanti olur15-20 tarif çıkar mı:)
Yardır nanaSen katılma nevrosu protesto et hakkindir
Bir rakibi eledik
Merhaba tarifinizi önce bana bildirmeniz gerekiyor.Bunun için özel mesajınızı bekliyor olacağım:)harikaaaa hemen mükemmel bir tarif oluşturmak için kolları sıvıyorum
Labneli milföy yapılır,patatesli,kıymalı,ıspanaklı,peynirli,pırasalı gibi gibi ama hepsi benzer olur:)Ben labneli milföy yaparım garanti olur
Sapık sanmasın seniMerhaba tarifinizi önce bana bildirmeniz gerekiyor.Bunun için özel mesajınızı bekliyor olacağım:)
Kibar olmaya çalışıyorum,bilmişlik taslıyor gibi görünmek istemiyorumSapık sanmasın seni