• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarif '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Nevoş sen de katılacak mısın? :KK45:
Kategoriyi ilk duyduğumda sadece aklıma tiramisu ve chesecake geldi.Ama bayağı tarif varmış.Geçen gün nette bir tarif örüp kaydetmiştim,sana yakışır ,vereyim istersen:KK45:
Şimdilik düşünmüyorum:)
Yok sağol o tarifi sana vereyim özelden yaz,yarın yap bir zahmet :rolleyes:

Neymiş söyle bakayım:)
Telefonu kızım gaspetti şu an onda:KK45:Bir ara ondan alırım,özelden atarım.
Şaka bir yana sağlıklı bir tarif.Tatlı şerbetli bir tarif.Ama şerbeti şekerden değil şeker pancarı ve kırmız pancardan yapılıyor.Sen sağlıklı şeyleri seversin ya o yüzden aklıma geldin:KK45:.Onu da alan oldu deme düşer bayılırım:rolleyes:

Telefonu kızım gaspetti şu an onda:KK45:Bir ara ondan alırım,özelden atarım.
Şaka bir yana sağlıklı bir tarif.Tatlı şerbetli bir tarif.Ama şerbeti şekerden değil şeker pancarı ve kırmız pancardan yapılıyor.Sen sağlıklı şeyleri seversin ya o yüzden aklıma geldin:KK45:.Onu da alan oldu deme düşer bayılırım:rolleyes:
Yok vermedim ama ben yapsam tatlı düşünmüyorum:)Tuzlu tarifleri tercih ederim :KK45:Ama gönder bakayım belki isteyen birine öneririm:)

Yok vermedim ama ben yapsam tatlı düşünmüyorum:)Tuzlu tarifleri tercih ederim :KK45:Ama gönder bakayım belki isteyen birine öneririm:)
Yani sen tatlı yapanlara şansınız yok,tuzlu yapsaydınız daha iyiydi mi demek istiyorsun?:skandal::skandal::skandal: