• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarif '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Olsun abla ben gereken yere getirdim bak akşam üstü eşime dedim ki olmayacak böyle 5 öncesi olan depremi evde bir tek ben hissettim çok kötü oldu bu sefer zangir zangir ortalık :KK43:
Geçmiş olsun canım dün gece bizde öyle olduk yine sabaha kadar uyumadım:(Günlerdir gece uyumuyorum.Okul kapalı açık olsa ne yaparım bilmiyorum:(

Geçmiş olsun canım dün gece bizde öyle olduk yine sabaha kadar uyumadım:KK43:Günlerdir gece uyumuyorum.Okul kapalı açık olsa ne yaparım bilmiyorum:KK43:
Bizim ilk ders tatbikat yapmışlar ama bugün gerçeğini yaşadılar öğlen de olmuştu ben onu hissetmemisim

Okul hala açık burada :(

Oğlum uyumak istemigor uyuma dedim gerekrise gitmezler yarın okula herkes diken üstünde burda ikiz kuleler diye bir apartman var oranın komple boşaltıldığı söyleniyor doğru mu bilmiyorum merkez de 🙄

Hayırlısı olsun canım benim:KK60:
Cuma ya kadar yapamazsanmm isteyen olursa Perşembe akşamı ver abla :(

Pınar süt aldım da labneye bahane bulamadım eşim aldirtmiyor kolay kolay o görmeden alıp yapıp kutuyu halletmem lazım 🥴

Bizim ilk ders tatbikat yapmışlar ama bugün gerçeğini yaşadılar öğlen de olmuştu ben onu hissetmemisim

Okul hala açık burada :KK43:

Oğlum uyumak istemigor uyuma dedim gerekrise gitmezler yarın okula herkes diken üstünde burda ikiz kuleler diye bir apartman var oranın komple boşaltıldığı söyleniyor doğru mu bilmiyorum merkez de 🙄
Canım bir şey olmasın okul açık olsun:(
Bunlar küçük ama korkutuyor.Arkası büyük olur diye korkuyoruz:(

Cuma ya kadar yapamazsanmm isteyen olursa Perşembe akşamı ver abla :KK43:

Pınar süt aldım da labneye bahane bulamadım eşim aldirtmiyor kolay kolay o görmeden alıp yapıp kutuyu halletmem lazım 🥴
Tamam canım hayırlısı artık:)

Bodrum komşum çatir çatır öttü bina diyor ben ayakta olduğum için anlayamadım bu sefer ama ben odada olmayınca eşim bilr eli ayağı titriyordu

O kadar gitme ise dedim o da gitti :(

Canım bir şey olmasın okul açık olsun:KK43:
Bunlar küçük ama korkutuyor.Arkası büyük olur diye korkuyoruz:KK43:
Uzmanalrin söylediği böyle su iyiymiş ege için enerji orta olcekle bosaliyormus tabi Allah biliyor :(

Uzmanalrin söylediği böyle su iyiymiş ege için enerji orta olcekle bosaliyormus tabi Allah biliyor :KK43:
Aynen canım azalıyormuş.Burada büyük deprem sonrası bir sürü 4 üzeri oldu...Hiç durmuyor.Bugün akşamdan beri yoktu.1-2 saattir yine hareketlendi.Umarım hafifletir.

Aynen canım azalıyormuş.Burada büyük deprem sonrası bir sürü 4 üzeri oldu...Hiç durmuyor.Bugün akşamdan beri yoktu.1-2 saattir yine hareketlendi.Umarım hafifletir.
İnşallah ablam inşallah herkes dışarı döküldü bu sefer insanları korkutuyorlar sosyal medyada da zaten

İnşallah bir an önce bitsin gitsin felaketler

İnşallah ablam inşallah herkes dışarı döküldü bu sefer insanları korkutuyorlar sosyal medyada da zaten

İnşallah bir an önce bitsin gitsin felaketler
Okuma canım yorumları,bende çok etkileniyorum:(

Okuma canım yorumları,bende çok etkileniyorum:KK43:
Bende manyak gibi video uzman takibi yapıyorum iki gündür bıraktım aloyorum elime tesbihi uyuyamam yine bugün :(

Sizde de olmuş şimdi baktım da rabbim korusun bizi bu afetlerden :(

Bende manyak gibi video uzman takibi yapıyorum iki gündür bıraktım aloyorum elime tesbihi uyuyamam yine bugün :KK43:

Sizde de olmuş şimdi baktım da rabbim korusun bizi bu afetlerden :KK43:
Amin canım inşaallah dua etmekten başka yapacak bir şey yok:)

Daha bugünkü depremin merkezinden bir komşumu aradım abla nasılsın diye bayağı konuştuk kapatmadan önce hakkını helal et dedi tutamamdim kendimi ağladım abla inşallah biseu olmayacak helal olsun falan dedim konistim

Onun helalklik istemeis beni mahvetti bugün 😟

Daha bugünkü depremin merkezinden bir komşumu aradım abla nasılsın diye bayağı konuştuk kapatmadan önce hakkını helal et dedi tutamamdim kendimi ağladım abla inşallah biseu olmayacak helal olsun falan dedim konistim

Onun helalklik istemeis beni mahvetti bugün 😟
Çok takma bu kadar hasta olacaksın:(

Çok takma bu kadar hasta olacaksın:KK43:
Abla zaten hastalıklarım var belli başlı ama sanırım tansiyonum kötü bu ara sürekli baş dönmem var indim komşularla hoş beş ettik az daha iyiyim

Bir daha olursa seslenecekler bana

Hatta ben kafaya koydum arabada uyuyacaktik eşim sacmala dışarısı daha kötü dedi :( çocukları zorla soktum eve