Öyle canım hayırlısıNapalım kısmet ana yarışmalarımıza o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle canım hayırlısıNapalım kısmet ana yarışmalarımıza o zaman
Sokaktaydik abla şimdi girdik eve adam yok başımda 3 çocukla duramam sokakta
Olsun abla ben gereken yere getirdim bak akşam üstü eşime dedim ki olmayacak böyle 5 öncesi olan depremi evde bir tek ben hissettim çok kötü oldu bu sefer zangir zangir ortalık
Kesin Minik Duduklu Tencere de süre kısa diye katılmamıştır,biz tembeliz ya ,biz katılana kadar biter yarışma
Katıldım ama net foto çekemeyebilirim malum sürekli sallaniyoruzYok tarif aldıBir tembel sen kaldın
Geçmiş olsun canım dün gece bizde öyle olduk yine sabaha kadar uyumadımGünlerdir gece uyumuyorum.Okul kapalı açık olsa ne yaparım bilmiyorumOlsun abla ben gereken yere getirdim bak akşam üstü eşime dedim ki olmayacak böyle 5 öncesi olan depremi evde bir tek ben hissettim çok kötü oldu bu sefer zangir zangir ortalık
Hayırlısı olsun canım benimKatıldım ama net foto çekemeyebilirim malum sürekli sallaniyoruz
Bizim ilk ders tatbikat yapmışlar ama bugün gerçeğini yaşadılar öğlen de olmuştu ben onu hissetmemisimGeçmiş olsun canım dün gece bizde öyle olduk yine sabaha kadar uyumadımGünlerdir gece uyumuyorum.Okul kapalı açık olsa ne yaparım bilmiyorum
Cuma ya kadar yapamazsanmm isteyen olursa Perşembe akşamı ver ablaHayırlısı olsun canım benim
Canım bir şey olmasın okul açık olsunBizim ilk ders tatbikat yapmışlar ama bugün gerçeğini yaşadılar öğlen de olmuştu ben onu hissetmemisim
Okul hala açık burada
Oğlum uyumak istemigor uyuma dedim gerekrise gitmezler yarın okula herkes diken üstünde burda ikiz kuleler diye bir apartman var oranın komple boşaltıldığı söyleniyor doğru mu bilmiyorum merkez de
Tamam canım hayırlısı artık:)Cuma ya kadar yapamazsanmm isteyen olursa Perşembe akşamı ver abla
Pınar süt aldım da labneye bahane bulamadım eşim aldirtmiyor kolay kolay o görmeden alıp yapıp kutuyu halletmem lazım
Uzmanalrin söylediği böyle su iyiymiş ege için enerji orta olcekle bosaliyormus tabi Allah biliyorCanım bir şey olmasın okul açık olsun
Bunlar küçük ama korkutuyor.Arkası büyük olur diye korkuyoruz
Aynen canım azalıyormuş.Burada büyük deprem sonrası bir sürü 4 üzeri oldu...Hiç durmuyor.Bugün akşamdan beri yoktu.1-2 saattir yine hareketlendi.Umarım hafifletir.Uzmanalrin söylediği böyle su iyiymiş ege için enerji orta olcekle bosaliyormus tabi Allah biliyor
İnşallah ablam inşallah herkes dışarı döküldü bu sefer insanları korkutuyorlar sosyal medyada da zatenAynen canım azalıyormuş.Burada büyük deprem sonrası bir sürü 4 üzeri oldu...Hiç durmuyor.Bugün akşamdan beri yoktu.1-2 saattir yine hareketlendi.Umarım hafifletir.
Okuma canım yorumları,bende çok etkileniyorumİnşallah ablam inşallah herkes dışarı döküldü bu sefer insanları korkutuyorlar sosyal medyada da zaten
İnşallah bir an önce bitsin gitsin felaketler
Bende manyak gibi video uzman takibi yapıyorum iki gündür bıraktım aloyorum elime tesbihi uyuyamam yine bugünOkuma canım yorumları,bende çok etkileniyorum
Amin canım inşaallah dua etmekten başka yapacak bir şey yok:)Bende manyak gibi video uzman takibi yapıyorum iki gündür bıraktım aloyorum elime tesbihi uyuyamam yine bugün
Sizde de olmuş şimdi baktım da rabbim korusun bizi bu afetlerden
Çok takma bu kadar hasta olacaksınDaha bugünkü depremin merkezinden bir komşumu aradım abla nasılsın diye bayağı konuştuk kapatmadan önce hakkını helal et dedi tutamamdim kendimi ağladım abla inşallah biseu olmayacak helal olsun falan dedim konistim
Onun helalklik istemeis beni mahvetti bugün
Abla zaten hastalıklarım var belli başlı ama sanırım tansiyonum kötü bu ara sürekli baş dönmem var indim komşularla hoş beş ettik az daha iyiyimÇok takma bu kadar hasta olacaksın