- 11 Mart 2018
- 12.387
- 50.812
- 598
Bu lafı ben çok duydumTabi ki eşimden:)
benim kızda yapım aşaması fotosunu çekerken görünce aaaa anlaşıldı annem yarışmaya katılıyor diyor
Sanki yarışma dışında hiç yapmıyormuşuz gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu lafı ben çok duydumTabi ki eşimden:)
Şaşırdık mıMemnuniyetle katılırım
Ya da memnuniyetle bahane bulurum
Son haftalarda çok güzeldi ben izliyordum:)Ceyda ile Raif'e bayılıyorum:)evet canım
Bu sezon izlemedim hiç
Final yapıyor bari sonunu izleyeyim dedim
Baymıştı zaten artık.
Aynen öyle oluyorbenim kızda yapım aşaması fotosunu çekerken görünce aaaa anlaşıldı annem yarışmaya katılıyor diyor
Sanki yarışma dışında hiç yapmıyormuşuz gibi
Vur yumruğunu masayaKibar olmaya çalışıyorum,bilmişlik taslıyor gibi görünmek istemiyorum
Son haftalarda çok güzeldi ben izliyordum:)Ceyda ile Raif'e bayılıyorum:)
Başında mı bekleyeyimKız niye sebastiyanını bırakıp geldin,çalarlar sonra
Benimki frenk üzümlerini sunumda görünce,sen beni kullanıyosun dediBu lafı ben çok duydumTabi ki eşimden:)
Sence yapabilir miyimVur yumruğunu masaya
Buranın hanımağası benim ulen de
Aynen çok uzatmışlardı.Ama bu ikili için 3-5 haftadır bakıyordum:)çok uzatmışlardı bıkkınlık getirdi...
Onlar güzel çift oldular
Yok iki kategoriyi birleştirip birinciliği garanti edicem benLabneli milföy yapılır,patatesli,kıymalı,ıspanaklı,peynirli,pırasalı gibi gibi ama hepsi benzer olur:)
Adamlar haklıBenimki frenk üzümlerini sunumda görünce,sen beni kullanıyosun dedi
Yalnız bu yarışmada madalya olmuyor bilginiz olsun:)Sadece ödülümüz var:)Yok iki kategoriyi birleştirip birinciliği garanti edicem ben
Allah razı olsunPahalıya almayın dedim
YaaaaaYalnız bu yarışmada madalya olmuyor bilginiz olsun:)Sadece ödülümüz var:)
Tabi bunlar bizim genel yarışmamız değil,sponsorla oluyor.Yazın Sütaş yapıldı.Onlara sadece hediye gönderildi.Yaaaaa
Napalım kısmet ana yarışmalarımıza o zamanTabi bunlar bizim genel yarışmamız değil,sponsorla oluyor.Yazın Sütaş yapıldı.Onlara sadece hediye gönderildi.