- 2 Aralık 2015
- 31.740
- 105.768
- 598
Anaa azerin bacım gelmişNe bulursan doldur kutuya elini korkak alistirma nevo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anaa azerin bacım gelmişNe bulursan doldur kutuya elini korkak alistirma nevo
Yok ben oyumu tuzlu tariflere vereceğim diyorum 3 tane gözüme kestirdimYani sen tatlı yapanlara şansınız yok,tuzlu yapsaydınız daha iyiydi mi demek istiyorsun?
Tansiyonun mu düşük bu ne tuzlu merakıYok ben oyumu tuzlu tariflere vereceğim diyorum 3 tane gözüme kestirdim
Nassin deyno yuzunu goren ay pardon yazini goren cennetlikAnaa azerin bacım gelmiş
Daha cazip geldi.Ama şimdilik hangisini eleyeceğim bilmiyorumTansiyonun mu düşük bu ne tuzlu merakı
Kaç kişi tarif aldıDaha cazip geldi.Ama şimdilik hangisini eleyeceğim bilmiyorum
Her yerimiz PınariYİ Kİ PINAR SPONSOR OLDU.sAYFANIN ALTI ÜSTÜ SAĞI SOLU HEP PINAR OLMUŞ
Eski formumu kaybetmemişim yine Caps Locku açık bırakabiliyorum
18 canım:)Kaç kişi tarif aldı
Ben daha fazla alan olur sanıyordum.Ama yine de iyiymiş.18 canım:)
İçlerine sinen tarif bulamadıkları için veya bir hafta içinde yetişmeyeceği için katılmayanlar var:)Bir hafta için iyi bir sayı:)Ben daha fazla alan olur sanıyordum.Ama yine de iyiymiş.
Bizlere de iyi oldu.Kısa sürede birçok tarif görüp oylama yapacağız
Kesin Minik Duduklu Tencere de süre kısa diye katılmamıştır,biz tembeliz ya ,biz katılana kadar biter yarışmaİçlerine sinen tarif bulamadıkları için veya bir hafta içinde yetişmeyeceği için katılmayanlar var:)Bir hafta için iyi bir sayı:)
Yok tarif aldıBir tembel sen kaldınKesin Minik Duduklu Tencere de süre kısa diye katılmamıştır,biz tembeliz ya ,biz katılana kadar biter yarışma
Beni misafir üye sayın bu sefer,ben izleyiciyim.Yok tarif aldıBir tembel sen kaldın
İyi o zaman 10'dan aşağıya düşersek seni çağırırım:)Beni misafir üye sayın bu sefer,ben izleyiciyim.
10 DAN AŞAĞI OLSAYDI KATILIMA DESTEK İÇİN Katılırdım ama fazlasıyla var zaten
Memnuniyetle katılırımİyi o zaman 10'dan aşağıya düşersek seni çağırırım:)
Kesin bahane bulursun:)Memnuniyetle katılırım
Ya da memnuniyetle bahane bulurum
_CaNanSu_ dizi mi izliyorsun:)
Ne zaman bahane buldumKesin bahane bulursun:)