Nevroş ilaçlardan bıktımİlaç kullanmayı niye bu kadar sıkıntı yapıyorsunKullanınca rahatlayacaksın
Bunu kullanmak zorundasın sakın ihal etmeNevroş ilaçlardan bıktım
Evet, Ali beyde öyle dedi. 1-2 lere inmesi gerekiyormuşBunu kullanmak zorundasın sakın ihal etme
Bak ben bazı dönemler ihmal ediyorum.Mesela 1 ay 2 ay diyelim .Ondan sonra inan o kadar sıkıntı çıkıyor ki başımaEvet, Ali beyde öyle dedi. 1-2 lere inmesi gerekiyormuşultrason da da biraz büyümüş
Ben şimdiden psikolojik olarak bittim sanırım, hemen moralim bozuluyor.Bak ben bazı dönemler ihmal ediyorum.Mesela 1 ay 2 ay diyelim .Ondan sonra inan o kadar sıkıntı çıkıyor ki başımaBu sebeple ihmal etmemeye çalışıyorum.Adet düzenim bile bozuluyor
Bu kadar sıkıntı yapma sorun yaşarsınBen şimdiden psikolojik olarak bittim sanırım, hemen moralim bozuluyor.
Elimde değilBu kadar sıkıntı yapma sorun yaşarsın
Ben de senelerdir sabahları aç karnına içiyorum .1.5 tablet içiyordum ,1 50 mg ,diğerini de bölüyordum ,üşendiğim atladığım oluyordu,ama nihayet 75 mg olanı çıkmış 1 tablet alıyorum şimdi.Bunu kullanmak zorundasın sakın ihal etme
Aynen ,kabızlık ,sinir,saç dökülmesi,hatta düzene girmezse kilo alımı,zor zayıflamaBak ben bazı dönemler ihmal ediyorum.Mesela 1 ay 2 ay diyelim .Ondan sonra inan o kadar sıkıntı çıkıyor ki başımaBu sebeple ihmal etmemeye çalışıyorum.Adet düzenim bile bozuluyor
Aynen ,kabızlık ,sinir,saç dökülmesi,hatta düzene girmezse kilo alımı,zor zayıflama
Ona göre düzenli kullan
Ona göre düzenli kullan
Zaten bu kulandığımız ilaç değil ,hormon takviyesi
Aynen canımBen de senelerdir sabahları aç karnına içiyorum .1.5 tablet içiyordum ,1 50 mg ,diğerini de bölüyordum ,üşendiğim atladığım oluyordu,ama nihayet 75 mg olanı çıkmış 1 tablet alıyorum şimdi.
Aynen ,kabızlık ,sinir,saç dökülmesi,hatta düzene girmezse kilo alımı,zor zayıflama
Maalesef öyleAynen canım
Hatta bildiğim kadarıyla tiroit hormonların kalbi:)
Çabuk düzeliyor ama bana sürekli kullanacaksın demişti dr,3 aylık kontrole gidiyorum
İnşallah hemen düzelir
Tiroit için orkestra şefi benzetmesi de yapılıyor.Tabii bizim fazla bilgimiz olmadığından ,bir şikayetimiz olduğunda içiyoruz .Ben adet düzensizliği için ,bebeğim olsun diye içmeye başlamıştım başlardaAynen canım
Hatta bildiğim kadarıyla tiroit hormonların kalbi:)
2 yıl önce gittim.Birşey çıkmadı.Aslında 3 ayda bir gitmem lazım ama ben zaman ayıramıyorumMaalesef öyle
Nevroş sen çarpıntı yüzünden kardiyoloji ye göründün mü
Ben de başlarda o sebeplerden başladım.Sonra devam ettim.Zaten bırakınca dengem değişiyorÇabuk düzeliyor ama bana sürekli kullanacaksın demişti dr,3 aylık kontrole gidiyorum
Tiroit için orkestra şefi benzetmesi de yapılıyor.Tabii bizim fazla bilgimiz olmadığından ,bir şikayetimiz olduğunda içiyoruz .Ben adet düzensizliği için ,bebeğim olsun diye içmeye başlamıştım başlarda
Bana dusurelim dedi, acaba gözüm korkmasın diye miÇabuk düzeliyor ama bana sürekli kullanacaksın demişti dr,3 aylık kontrole gidiyorum
Sanırım ben çok abartıyorum. Bir ara görün deyince epeyce korktum2 yıl önce gittim.Birşey çıkmadı.Aslında 3 ayda bir gitmem lazım ama ben zaman ayıramıyorum
Herkesin farklı olabilir canımBana dusurelim dedi, acaba gözüm korkmasın diye mi
Bende kontrol e gidiyordum
Dozunu mu düşürelim dedi,fazla yüksek değildir ,korkacak birşey yok ki ,Allah dermansız dert vermesinBana dusurelim dedi, acaba gözüm korkmasın diye mi
Bende kontrol e gidiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?