- 2 Aralık 2015
- 31.740
- 105.768
- 598
Kazen gelse göreceksiniz de gelmiyorrrrrrYaptınmı tatlınııı ne yaptın desene
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kazen gelse göreceksiniz de gelmiyorrrrrrYaptınmı tatlınııı ne yaptın desene
Bana da arada sor ben hemen cevap verırım :))bana hiç yazmaz o çok yoğun çalışıyor bir soru sorarım 5 saat sonra cevap verir
Tamamen iftira ben hemen cevap yazarımbana hiç yazmaz o çok yoğun çalışıyor bir soru sorarım 5 saat sonra cevap verir
aynen resmen çamur atıyolar bana hemen yazdıTamamen iftira ben hemen cevap yazarım
Tamamen iftira ben hemen cevap yazarım
Güle güle kullan sarı şekerim
ablammmmmmmmm güzel günlerde kullan sıhhatlar olsun
Ohhh güzel günlerde kullan abla
bende 2-3 gün önce kendim dip yaptım abla 7,1 +8 yaptım şahane olduSağol bebişim
Sağol meleğim saç kendine geldi boyatınca
Sağol hayatım teşekkğrler
bende 2-3 gün önce kendim dip yaptım abla 7,1 +8 yaptım şahane oldu
artık uzman oldum kuaföre bile gitmiyorum
Kazen gelse göreceksiniz de gelmiyorrrrrr
iyi yapmışsın ablam bende rofle var bende bazen gidiyorum bazen kendim yapıyorumBazen kendimde boyuyorumda bu sefer dipleri fazla uzadı,bide sarı olunca bazen tutturamıyorum boyayı..
Canım ben yıllardır yapıyorum.Ama yaptığım sirkeyi her yerde kullanmam.Ya içmek için yada salatalar için kullanıyorum.Aslında cilt ve saç bakımı içinde iyi oluyor.Ama ben kıyamıyorumNevreste sende sirke yapıyormuşsun yaaaaaa çok sevindim bende 1 yıldır yapıyorum
HanimKelesimiGetir güle güle kullan saçını
canım siyah üzüm almıştım eylül gibi bakdım çok geldi bunu cam kovanoza ev yapımı sirke bir kaç nohutCanım ben yıllardır yapıyorum.Ama yaptığım sirkeyi her yerde kullanmam.Ya içmek için yada salatalar için kullanıyorum.Aslında cilt ve saç bakımı içinde iyi oluyor.Ama ben kıyamıyorum
Üzüm sirkesini nasıl yapıyorsun merak ettim
Ne güzel yapmışsın canımŞifa olsun inşaallahcanım siyah üzüm almıştım eylül gibi bakdım çok geldi bunu cam kovanoza ev yapımı sirke bir kaç nohut
bal ve tuzla kurdum
sürekli karıştırdım 1,5 ay sonra 3 kez ana yaptı alıç sirkesi yapmıştım ve elma onların içine attım anayı mayalanmada onlar mahzende şimdi 1,5 ay sonra kullanıma hazır olucak şimdi ayva sirkesi kurucum
canım harikasın bende çok zevk alarak yapıyorum resmen meditasyon oluyor benım içinNe güzel yapmışsın canımŞifa olsun inşaallah
Ben de bal ve tuz koyuyorum...
Ben de 2 hafta önce yine kurdum.Artık dinleniyor.İlk hafta hergün karıştırıyorum.Sonra karanlık bir yerde beklemeye devam
Eki Görüntüle 2124027
Kefir birkaç yıl önce yapıyordum.Ama sonra bıraktım şu sıra yine düşünüyorum.canım harikasın bende çok zevk alarak yapıyorum resmen meditasyon oluyor benım için
kefir ve peynirde yapmak istiyorum.elmamı bu ?
ana veriyormu sirkelerin bak üzüm sirkemin ilk anası
Eki Görüntüle 2124029
elma çok ana yapmıyor zor yanşKefir birkaç yıl önce yapıyordum.Ama sonra bıraktım şu sıra yine düşünüyorum.
Peynir değilde tereyağı ve çökelek yaptım
Elma canımAna değilde içinde bir tabaka oluşuyor.Bunun için 2-3 hafta daha beklemesi gerekiyor