• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
bende 2-3 gün önce kendim dip yaptım abla 7,1 +8 yaptım şahane oldu
artık uzman oldum kuaföre bile gitmiyorum

Bazen kendimde boyuyorumda bu sefer dipleri fazla uzadı,bide sarı olunca bazen tutturamıyorum boyayı..

Canım ben yıllardır yapıyorum.Ama yaptığım sirkeyi her yerde kullanmam.Ya içmek için yada salatalar için kullanıyorum.Aslında cilt ve saç bakımı içinde iyi oluyor.Ama ben kıyamıyorum:KK53:
Üzüm sirkesini nasıl yapıyorsun merak ettim:KK66:
canım siyah üzüm almıştım eylül gibi bakdım çok geldi bunu cam kovanoza ev yapımı sirke bir kaç nohut
bal ve tuzla kurdum
sürekli karıştırdım 1,5 ay sonra 3 kez ana yaptı alıç sirkesi yapmıştım ve elma onların içine attım anayı mayalanmada onlar mahzende şimdi 1,5 ay sonra kullanıma hazır olucak şimdi ayva sirkesi kurucum

canım siyah üzüm almıştım eylül gibi bakdım çok geldi bunu cam kovanoza ev yapımı sirke bir kaç nohut
bal ve tuzla kurdum
sürekli karıştırdım 1,5 ay sonra 3 kez ana yaptı alıç sirkesi yapmıştım ve elma onların içine attım anayı mayalanmada onlar mahzende şimdi 1,5 ay sonra kullanıma hazır olucak şimdi ayva sirkesi kurucum
Ne güzel yapmışsın canım:kk77:Şifa olsun inşaallah:KK19:
Ben de bal ve tuz koyuyorum...
Ben de 2 hafta önce yine kurdum.Artık dinleniyor.İlk hafta hergün karıştırıyorum.Sonra karanlık bir yerde beklemeye devam;)
29214188_732180413645741_5412516764216983552_n.jpg

Ne güzel yapmışsın canım:kk77:Şifa olsun inşaallah:KK19:
Ben de bal ve tuz koyuyorum...
Ben de 2 hafta önce yine kurdum.Artık dinleniyor.İlk hafta hergün karıştırıyorum.Sonra karanlık bir yerde beklemeye devam:KK66:
Eki Görüntüle 2124027
canım harikasın bende çok zevk alarak yapıyorum resmen meditasyon oluyor benım için
kefir ve peynirde yapmak istiyorum.elmamı bu ?
ana veriyormu sirkelerin bak üzüm sirkemin ilk anası
28191071_10215111331953692_780683810_n.jpg

canım harikasın bende çok zevk alarak yapıyorum resmen meditasyon oluyor benım için
kefir ve peynirde yapmak istiyorum.elmamı bu ?
ana veriyormu sirkelerin bak üzüm sirkemin ilk anası
Eki Görüntüle 2124029
Kefir birkaç yıl önce yapıyordum.Ama sonra bıraktım şu sıra yine düşünüyorum.
Peynir değilde tereyağı ve çökelek yaptım;)
Elma canım;)Ana değilde içinde bir tabaka oluşuyor.Bunun için 2-3 hafta daha beklemesi gerekiyor;)

Kefir birkaç yıl önce yapıyordum.Ama sonra bıraktım şu sıra yine düşünüyorum.
Peynir değilde tereyağı ve çökelek yaptım:KK66:
Elma canım:KK66:Ana değilde içinde bir tabaka oluşuyor.Bunun için 2-3 hafta daha beklemesi gerekiyor:KK66:
elma çok ana yapmıyor zor yanş
ama üzüm süper ana yapıyor
en sevdiğim siyah üzüm sirkesi
birde ayva

Back