Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
Hormonlar tavan, kan düşük, TSH yüksek vitaminler eksik tatlı eksik kalsın, kafam dolu
Rabbim şafi ismiyle şifa versin N Nana

Aynen bende olan sorunlar,tiroit için ilaç kullanıyorum,Dvitamini düşük,kendine bakmalısın ,ye tatlıyı da kan gelsin vücuduna
Ben sana kolay tatlı demiştim ,hem kolay hem güzel onu yapsana

şu gıneşli havalarda eklem yerlerini 10-15 dk güneşe tut mutlaka d vitaminin guneşten başka pek bişeyde yok

Bak ben bazı dönemler ihmal ediyorum.Mesela 1 ay 2 ay diyelim .Ondan sonra inan o kadar sıkıntı çıkıyor ki başımaBu sebeple ihmal etmemeye çalışıyorum.Adet düzenim bile bozuluyor

benimde bozuldu ama stresden sanırım bende troid yok normal değerlerim hep sanırım geçirdiğim ameliyattan dolayı yada acaba menopozamı giriyorum diyorum

Ben şimdiden psikolojik olarak bittim sanırım, hemen moralim bozuluyor.

neden moralinin bozuyorsunki lunya derdini veren Allah dermanı içine gizlemiştir.
Sendeki derdi nimet sayacak insanalr var hemen ilaçlarına baişlıyorsun kansızlık içnde serum al tmm işte geçti gitti
2 yıl önce gittim.Birşey çıkmadı.Aslında 3 ayda bir gitmem lazım ama ben zaman ayıramıyorum
çarpıntı bendede çok oluyor hatta çarpıntı değilde ritim bozuluğu var bende

Bekleye bekleye kök salmıştım
Ne yaptın ,aldın mı malzemeleri ,almadıysan hazır yufkanın yarısını kullandım ,yanında fındık ta göndereyim ben sana
bana fındıkları gönder yada dur dur bana yap kurusunu kargoyla gonder ben şerbeti dokerim

akşam markete gittim malzemeleri aldımmmm doğal olsun die bugdayı bile taş değirmende kendim çektim
ben bu deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. ı yenecem yaaaaa
Sütünü de sağdın mı diyecem de pınar süte ayıp olacak

bana fındıkları gönder yada dur dur bana yap kurusunu kargoyla gonder ben şerbeti dokerim
Yapması kısa sürüyor,Cumartesi günü göreceksin ,kargo yapmama gerek yok
Benim kız yaparken rahat bırakmıyor,ben de yapacağım diyor,sonuncuyu Onunla beraber yaptık.Senin de 2 tane var ,büzüştürme yapana kadar Onlar bile yapabilir bu tatlıyı

SAĞDIM TABİ HEMDE KEÇİDEN

SAĞDIM TABİ HEMDE KEÇİDEN
O zaman ben ispiyonlarım ,pınar sütle yapmamış derim
Eğer kızarsan neden söyledin diye ,Çocuklar Duymasın da bir karakter var ya ,hep doğruları söyleyen ,Onun gibi ne yapayım hayatım ,yalan mı söyleyeyim derim
Hem ben beğenmem Onu,keçi sütü sevmiyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…