Aynen bende olan sorunlar,tiroit için ilaç kullanıyorum,Dvitamini düşük,kendine bakmalısın ,ye tatlıyı da kan gelsin vücuduna
Ben sana kolay tatlı demiştim ,hem kolay hem güzel onu yapsana
Bak ben bazı dönemler ihmal ediyorum.Mesela 1 ay 2 ay diyelim .Ondan sonra inan o kadar sıkıntı çıkıyor ki başımaBu sebeple ihmal etmemeye çalışıyorum.Adet düzenim bile bozuluyor
benimde bozuldu ama stresden sanırım bende troid yok normal değerlerim hep sanırım geçirdiğim ameliyattan dolayı yada acaba menopozamı giriyorum diyorum
neden moralinin bozuyorsunki lunya derdini veren Allah dermanı içine gizlemiştir.
Sendeki derdi nimet sayacak insanalr var hemen ilaçlarına baişlıyorsun kansızlık içnde serum al tmm işte geçti gitti
Yapması kısa sürüyor,Cumartesi günü göreceksin ,kargo yapmama gerek yok
Benim kız yaparken rahat bırakmıyor,ben de yapacağım diyor,sonuncuyu Onunla beraber yaptık.Senin de 2 tane var ,büzüştürme yapana kadar Onlar bile yapabilir bu tatlıyı
Sütünü de sağdın mı diyecem de pınar süte ayıp olacak
Yapması kısa sürüyor,Cumartesi günü göreceksin ,kargo yapmama gerek yok
Benim kız yaparken rahat bırakmıyor,ben de yapacağım diyor,sonuncuyu Onunla beraber yaptık.Senin de 2 tane var ,büzüştürme yapana kadar Onlar bile yapabilir bu tatlıyı
O zaman ben ispiyonlarım ,pınar sütle yapmamış derim
Eğer kızarsan neden söyledin diye ,Çocuklar Duymasın da bir karakter var ya ,hep doğruları söyleyen ,Onun gibi ne yapayım hayatım ,yalan mı söyleyeyim derim
Hem ben beğenmem Onu,keçi sütü sevmiyorum ben