• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
Evet, Ali beyde öyle dedi. 1-2 lere inmesi gerekiyormuş:KK51: ultrason da da biraz büyümüş :KK51:
Bak ben bazı dönemler ihmal ediyorum.Mesela 1 ay 2 ay diyelim .Ondan sonra inan o kadar sıkıntı çıkıyor ki başıma:(Bu sebeple ihmal etmemeye çalışıyorum.Adet düzenim bile bozuluyor:(

Bak ben bazı dönemler ihmal ediyorum.Mesela 1 ay 2 ay diyelim .Ondan sonra inan o kadar sıkıntı çıkıyor ki başıma:KK43:Bu sebeple ihmal etmemeye çalışıyorum.Adet düzenim bile bozuluyor:KK43:
Ben şimdiden psikolojik olarak bittim sanırım, hemen moralim bozuluyor.

Bunu kullanmak zorundasın sakın ihal etme:KK66:
Ben de senelerdir sabahları aç karnına içiyorum .1.5 tablet içiyordum ,1 50 mg ,diğerini de bölüyordum ,üşendiğim atladığım oluyordu,ama nihayet 75 mg olanı çıkmış 1 tablet alıyorum şimdi.

Bak ben bazı dönemler ihmal ediyorum.Mesela 1 ay 2 ay diyelim .Ondan sonra inan o kadar sıkıntı çıkıyor ki başıma:KK43:Bu sebeple ihmal etmemeye çalışıyorum.Adet düzenim bile bozuluyor:KK43:
Aynen ,kabızlık ,sinir,saç dökülmesi,hatta düzene girmezse kilo alımı,zor zayıflama

Ben de senelerdir sabahları aç karnına içiyorum .1.5 tablet içiyordum ,1 50 mg ,diğerini de bölüyordum ,üşendiğim atladığım oluyordu,ama nihayet 75 mg olanı çıkmış 1 tablet alıyorum şimdi.

Aynen ,kabızlık ,sinir,saç dökülmesi,hatta düzene girmezse kilo alımı,zor zayıflama
Aynen canım;)
Hatta bildiğim kadarıyla tiroit hormonların kalbi:)

:KK43: :KK43: :KK43:
İnşallah hemen düzelir :KK43::KK43::KK43:
Çabuk düzeliyor ama bana sürekli kullanacaksın demişti dr,3 aylık kontrole gidiyorum

Aynen canım:KK66:
Hatta bildiğim kadarıyla tiroit hormonların kalbi:)
Tiroit için orkestra şefi benzetmesi de yapılıyor.Tabii bizim fazla bilgimiz olmadığından ,bir şikayetimiz olduğunda içiyoruz .Ben adet düzensizliği için ,bebeğim olsun diye içmeye başlamıştım başlarda :ıslık:

Çabuk düzeliyor ama bana sürekli kullanacaksın demişti dr,3 aylık kontrole gidiyorum

Tiroit için orkestra şefi benzetmesi de yapılıyor.Tabii bizim fazla bilgimiz olmadığından ,bir şikayetimiz olduğunda içiyoruz .Ben adet düzensizliği için ,bebeğim olsun diye içmeye başlamıştım başlarda :ıslık:
Ben de başlarda o sebeplerden başladım.Sonra devam ettim.Zaten bırakınca dengem değişiyor:(

Back