O zaman üzüm mevsimini bekleyeceğimelma çok ana yapmıyor zor yanş
ama üzüm süper ana yapıyor
en sevdiğim siyah üzüm sirkesi
birde ayva
ayva kur şimdi canım tam mervisimi içinede zeytin yaprağı mis missssssssssO zaman üzüm mevsimini bekleyeceğim
Tamam canım sağolayva kur şimdi canım tam mervisimi içinede zeytin yaprağı mis missssssssss
Bekleye bekleye kök salmıştım
Yok ben el açması yapacağımBekleye bekleye kök salmıştım
Ne yaptın ,aldın mı malzemeleri ,almadıysan hazır yufkanın yarısını kullandım ,yanında fındık ta göndereyim ben sana
Yok el açması güzel olmaz ,antep fıstığı ile de güzel olmaz,ben senin iyiliğin için diyorumYok ben el açması yapacağımAntep fıstığı kullanırım
Evet şerbetli tatlılara katılmıştınYok el açması güzel olmaz ,antep fıstığı ile de güzel olmaz,ben senin iyiliğin için diyorum
El açması da yapmıştım ben daha önce
Bu tarife güzel olmuş dedin diye sevinsem mi,diğerine kötü olmuş dedin diye üzülsem mi bilemedimEvet şerbetli tatlılara katılmıştınBu daha güzel olmuş
Sunum açısından söyledim.Her seferinde daha güzel oluyorBu tarife güzel olmuş dedin diye sevinsem mi,diğerine kötü olmuş dedin diye üzülsem mi bilemedim
Sunum açısından söyledim.Her seferinde daha güzel oluyor
Yok gandırmıyorum
Hormonlar tavan, kan düşük, TSH yüksek vitaminler eksik
Aynen bende olan sorunlar,tiroit için ilaç kullanıyorum,Dvitamini düşük,kendine bakmalısın ,ye tatlıyı da kan gelsin vücudunaHormonlar tavan, kan düşük, TSH yüksek vitaminler eksiktatlı eksik kalsın, kafam dolu
Bende tiroid e başlayacağım , yüzsüz kanda da çıkmaya başladıAynen bende olan sorunlar,tiroit için ilaç kullanıyorum,Dvitamini düşük,kendine bakmalısın ,ye tatlıyı da kan gelsin vücuduna
Ben sana kolay tatlı demiştim ,hem kolay hem güzel onu yapsana
İlaç başlayacak mısınBende tiroid e başlayacağım , yüzsüz kanda da çıkmaya başladı
Moralim bozuk
Modum yerlerde
Moral bozukluğu da etkiliyor tiroidiBende tiroid e başlayacağım , yüzsüz kanda da çıkmaya başladı
Moralim bozuk
Modum yerlerde
Maalesef , sınırın üstünde çıktı yineİlaç başlayacak mısın
AminMoral bozukluğu da etkiliyor tiroidi
Allah kalbine ferahlık versin canım
İlaç kullanmayı niye bu kadar sıkıntı yapıyorsunMaalesef , sınırın üstünde çıktı yine
Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?