Birşey olmaz canım rahat olSanırım ben çok abartıyorum. Bir ara görün deyince epeyce korktum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birşey olmaz canım rahat olSanırım ben çok abartıyorum. Bir ara görün deyince epeyce korktum
İlaç kullanmıyordum, tiroidi dusurelim dediDozunu mu düşürelim dedi,fazla yüksek değildir ,korkacak birşey yok ki ,Allah dermansız dert vermesin
Kuzuum geçmiş olsun neyin var :/İlaç kullanmıyordum, tiroidi dusurelim dedi
Kuzuum geçmiş olsun neyin var :/İlaç kullanmıyordum, tiroidi dusurelim dedi
akşam markete gittim malzemeleri aldımmmm doğal olsun die bugdayı bile taş değirmende kendim çektim
Rabbim şafi ismiyle şifa versin N NanaHormonlar tavan, kan düşük, TSH yüksek vitaminler eksik tatlı eksik kalsın, kafam dolu
Aynen bende olan sorunlar,tiroit için ilaç kullanıyorum,Dvitamini düşük,kendine bakmalısın ,ye tatlıyı da kan gelsin vücuduna
Ben sana kolay tatlı demiştim ,hem kolay hem güzel onu yapsana
Bak ben bazı dönemler ihmal ediyorum.Mesela 1 ay 2 ay diyelim .Ondan sonra inan o kadar sıkıntı çıkıyor ki başımaBu sebeple ihmal etmemeye çalışıyorum.Adet düzenim bile bozuluyor
Ben şimdiden psikolojik olarak bittim sanırım, hemen moralim bozuluyor.
çarpıntı bendede çok oluyor hatta çarpıntı değilde ritim bozuluğu var bende2 yıl önce gittim.Birşey çıkmadı.Aslında 3 ayda bir gitmem lazım ama ben zaman ayıramıyorum
bana fındıkları gönder yada dur dur bana yap kurusunu kargoyla gonder ben şerbeti dokerimBekleye bekleye kök salmıştım
Ne yaptın ,aldın mı malzemeleri ,almadıysan hazır yufkanın yarısını kullandım ,yanında fındık ta göndereyim ben sana
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
Sütünü de sağdın mı diyecem de pınar süte ayıp olacakakşam markete gittim malzemeleri aldımmmm doğal olsun die bugdayı bile taş değirmende kendim çektim
ben bu deynepnaz ı yenecem yaaaaa
Yapması kısa sürüyor,Cumartesi günü göreceksin ,kargo yapmama gerek yokbana fındıkları gönder yada dur dur bana yap kurusunu kargoyla gonder ben şerbeti dokerim
Haberi yok herhalde ,haberi olsaydı gelirdi şimdiye kadar.Güzel yapıyor kerata sütlü tatlıları Kakao ve BenKakao ve Ben nerelerdesinn??
SAĞDIM TABİ HEMDE KEÇİDENSütünü de sağdın mı diyecem de pınar süte ayıp olacak
Yapması kısa sürüyor,Cumartesi günü göreceksin ,kargo yapmama gerek yok
Benim kız yaparken rahat bırakmıyor,ben de yapacağım diyor,sonuncuyu Onunla beraber yaptık.Senin de 2 tane var ,büzüştürme yapana kadar Onlar bile yapabilir bu tatlıyı
O zaman ben ispiyonlarım ,pınar sütle yapmamış derimSAĞDIM TABİ HEMDE KEÇİDEN
Ne zaman gitcen hanımabla ??Günaydınlar şekerler
Ne zaman gitcen hanımabla ??