- 26 Ekim 2007
- 1.178
- 96
-
- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
ben de erken uyanmaya çalışıyorum kendimi buna alıştırmaya çalışıyorum. sabahları mutlaka 60 dakika walking yani tempolu yürüyüş yapıyorum. bu akşam pilates yapıcam... yaşasın pilates. faydalarını henüz tam göremedim vücudumda ama iyi hissettiriyor..
circle pilates diye video arattir canim cemberle ilgili cikmasi lazim.
selam kizlar ben tibetin genclik pinari hareketlerini yapiyorum daha yeniyim ama plates yapmak istiyorum SIKILASMAM lazim ilk olarak hangi hareketler yapiliyo link falan verebilirmisiniz hic bi fikrim yok nerden basliycam benim amacim vücudumu SIKILASTIRMAK galiba dogru adresteyim yardimci olursaniz cok sevinirim
Merhaba arkadaşlar.Bende günde 2 saat plates yapıyorum.İlk başladığım zamanlarda hantal bi vücuda sahiptim ilk başlarda şişliklerim indi sonra 1 ay sonra yavaş yavaş kilo vermeye başladım ve ,vücudum şekil almaya başladı..Halen devam ediyorum yapmadığım zaman artık kendimi kötü , mutsuz hissediyorum...İlk bir grup arkadaş spor salonuna yazıldık aramızdan bazıları ilk günden sonra gelmemeye başladı kimisi 1 ay geldi sonra gelmedi..kilo vermiyoruz niye gidelim boşuna paramız gidiyo dediler..Ama zaten plateste ilk bir aydan sonra kilo kaybına , sıkılaşmaya başlarsın ilk zamanlar sadece vücudundaki şişlikler iner..İstediğim her şeyi yiyorum fazla kaçırmamak üzere günde 2 saat sporumuda yapıyorum mutluyum :)) .
Nerden izleyerek yapa bilirim ben bunu??