Pilates yapanlar, paylaşalım mı?

pilates videosunda tek sorun eren ay evet ebrucummm..supersin..diyip devamli pohpohluyor..bu kadar da olmaz cidden..en guzeli ebru diger cocukla yapsin.soylemezsem catlardim valla..

Selamlar,
Ben de evde 45 dklık bir setle pilates yapıyorum. ılk başladığımda 3. günde farkı gördüm. Eşim bile sen benden habersiz yağ mı aldırdın diye sormuştu. :) Aynı zamanda skolyozum var ve her sabah ağrı ile kalkıyordum. ılk haftadan sonra ağrılarım da kesildi.

kızlar salonda pilates yapan yok mu, herkes evde mi yapıyor.
ben her gün yürüyorum zaten, bir de evde pilates yapmak istemiyorum.
ama, acil başlamam lazım, çok erteledim.
geçen yıl gittiğim salon kapandı (zaten orada pilates yoktu).
bana bakırköy, k.çekmece, avcılar civarında bir salon tavsiye edin lütfeeennn:Saruboceq:

arkadaşlar günaydın. Bu başlığa ilk defa yazıyorum
Platese başlayalı bugün 3. günüm. belimde ve vücudumda değişiklik fark ediyorum...
aslında diyette yapmaya çalışıyorum ama akşama kadar güzel gidiyor akşam aile bir araya geliyor ve annemin güzel yemekleri de görünce ben dayanamıyorum. :)

evde önce 15-20 dakika hareket yapıyorum. sonrasında ebru şallı :)
ebru şallı ile platese başlıyorum. yanlız topla olan hareketlere bayıldım, lastikle olan hareketler cidden zorladı beni. ben oturarak çalışıyorum ve sürekli sırt ağrısı çekiyorum. ama plates yaptığım günün ertesi günü ağrıdan eser kalmıyor. kendimi beğenmeye başladım açıkçası.. inşallah plates ve diyet daha fazla işe yarar :) 6 kilo fazlam var. tez zamanda kilolardan kurtuluruz inşallah :) kolay gelsin...

benimde yarın 3. günüm evde yapıyorum ,ebru şallıyla.. şimdilik çok zorlanmadımkaydirigubbakcemile2 ama daha sonraları ne olur bilmem??

ben 41 kıloyum ve plates yapsam mı dıorum en azından hafıf kas olur mu popom cıkar mı mesela bacaklarım kalınlasır mı cok yormuo cunku yoksa yapmım mı zayıflar mıyım ki iyce

Selamlar,
Ben de evde 45 dklık bir setle pilates yapıyorum. İlk başladığımda 3. günde farkı gördüm. Eşim bile sen benden habersiz yağ mı aldırdın diye sormuştu. :) Aynı zamanda skolyozum var ve her sabah ağrı ile kalkıyordum. İlk haftadan sonra ağrılarım da kesildi.

benimde skolyozum var canım belım benımde ağrıyor bende mı yapsam ya ama zayıfım bıde ben işte

52 kilyum boyu .68 c slında zayıfım qörünüş olrk hıc bı problemım yok gıysılerle fln ama vucudum qevsek ve bırazcık qöbeqimle hane su ayva cınsı olandan .d dusuk bel pantoondan kalma yanlarım var (hala qıyıyorum yanlız:KK66:) neyse işte plates işe yara mı sıkılasırmıyım?zayıflamk ıstemıorumm sadece qöbqım qıtsın yetr..d bilmiyorumkismile

Avustralya ve Asya pilates Enstitulerinin kurucusu Allan Menzes'in egitmenliginde pilates vcd'sini evde yapiyorum, DR'dan almistim ve cok memnunum.
Baslangic
orta seviye
ileri seviye
olmak uzere 3 cd'si var. ben ileri seviyeyi yapiyorum, yeni baslayanlar tabiiki baslangic seviyesinden baslamalilar.
Ebru Salli'nin ara ara sabah programina denk geliyorum ama ben sevmiyorum. cok magazinsel geliyor bana. cok konusuyor ve oyalaniyor, baslangicta konusarak cok vakit kaybediyor, sonrada vakit daraldigi icin at gibi kosturuyor, pilates boyle yapilmaz, her seansta belli hareketler belli olcu ve hizda yapilmali. ben yillardir Amerika'da bir egitimciyle pilates yaptim cok zevk aldim ve inanilmaz faydasini gordum.,
Ama cesaretini alkisliyorum, akademik egitimi olmadan hem boyle bir ise soyundu hemde oyle yada boyle bir cok kisinin pilatesle tanismasina vesile oldu. onun sayesinde pilates Turkiye'de daha fazla taniniyor.
Cok seviyorum pilatesi hatta callanetix'de yapiyorum onda daha cabuk fayda goruyorsunuz ama pilates yapmak daha zevkli.

52 kilyum boyu .68 c slında zayıfım qörünüş olrk hıc bı problemım yok gıysılerle fln ama vucudum qevsek ve bırazcık qöbeqimle hane su ayva cınsı olandan .d dusuk bel pantoondan kalma yanlarım var (hala qıyıyorum yanlız:KK66:) neyse işte plates işe yara mı sıkılasırmıyım?zayıflamk ıstemıorumm sadece qöbqım qıtsın yetr..d bilmiyorumkismile

bende aynı şeyi sorcaktım zayıfım hatta kilo almaya çalışıyorum..ama vücudum çok gevşek sıkılaşmasını istiyorum bide hiç esnek değilim sadece bunun için plate3se başladım 2 gündür yapıyorum..zayıflamak istemiyorum..diyet falan yapmadıktan sonra çok fazla inceltirmi bacaklarımı falan acababoshayallersmile

bende baslamak istiyorum, ama calistigim icin TV den takip edemem, aksamlari internetten bakip yaparim diye düsünyorum, ama her gün yapmak mi gerekiyor haftada 4-5 gün yapsam olmazmi

bende gerek ebru şallı gerekse diğer eğitmenlerden gördüklerimi kendimce harmanladım ve yaklaşık 2 aydır düzenli hergün 15 dk yapıyorum pek inanmazdım ama yapınca inandım hareket yapan yerlerde çok yanma oluyor burda iyi geldiğine işaretmiş görenler nasıl incelmişin diyorlar kilo problem yoktu ama sıkılaştım bayağı kendimde fark diyorum o kadarda alıştım ki bırakacağımı pek sanmıyorum denemenizi kesinlikle tavsiye derim

Evet ,insan alışınca bırakamıyor, ne kadar yorgunda olsam yapıyorum.Belimde ve sırtımdaki ağrılara iyi geldi .Kızımla beraber yapıyoruz 1ay oldu başlayalı gözle görülür bir incelme ,sıkılaşma var ilk başlarda biraz zorlanıyorduk açıkcası ama artık çok daha rahat yapıyoruz ..kaydirigubbakcemile5

X