- 9 Temmuz 2014
- 84
- 8
-
- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
selam canım bende yaklasık bır aydır ebru sallı ıle pılates yapıorum evde.yaptırdıgı butun programları ındırdım haftada dort gun ya da bes gun yapıorum..bende senın gıbıydım kucuk cok yuksek olmayan bır sehpaya koyuyorum laptopı kapagınıda bıraz egıp ole yapıorum zaten yaptıkca artk hareketlerı ezbere bılıosun ve bakmana bıle gerek kalmıo o senı yonlendırıo zaten:)umarım yardımcı olabılmısımdır sımdıden kolay gelsın canım:)Herkese slm benim bir sorum olacak plates seti aldım ebru sallinin dvd setini de aldım guleceksiniz ama bugun laptopa taktım cdyi yere dumduz yatildigi icin pcden ebru sallinin hareketletini goremiyrm var midir pratik yontemi:) evde kendi yapan arkadaslar yardimci olabilir mi?
Ben 1 aralıkta başladım haftada 2 kere gidiyorum.Başlarken ölçüm yaptılar 1 ocakta tekrar ölçüm yapılcak sonuçları bildiririm.Ancak şuanki fikrim kasları çok ciddi açıyor ve çalıştırıyor omuz bel ağrısı kalmadı diyebilirim hareketleri yaparken çok zorlanmama rağmen ciddi rahatlatıyor.Sıkılaşmayla ilgili henüz belirgin bişey yok.Bugün 6.seansın olacak...Kizlar reformera giden var mi? Varsa ne kadar surede vucutlari istedikleri seviyeye geldi?
Onun çok kaliteli olacağını sanmam.internetten video indirebilirsin veya ebru şallının dvdlerini alabilirsin.Kızlar 30 ocakta bime pilates topu gelecekmiş. Pompa dahil 12 lira sizce de uygun değil mi ??? Bir de evde kendi imkanımızla nasıl yapabiliriz bu sporu
yarin alacagim bende ilk defa pilates deneyecegim. Baslamadan once tum olculerimi kayit edecgm kollarima kadarKızlar 30 ocakta bime pilates topu gelecekmiş. Pompa dahil 12 lira sizce de uygun değil mi ??? Bir de evde kendi imkanımızla nasıl yapabiliriz bu sporu